Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2015 - Anul XX, nr. 283 (6095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Toți egali, deși diferiți”

Liceeni ai Colegiului „Petru Muşat” au donat fructe elevilor cu nevoi speciale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul „Săptămânii fructelor și legumelor donate”, elevi și profesori ai Colegiului Tehnic „Petru Mușat” Suceava au participat recent la o amplă campanie de colectare de fructe.

Activitatea la care au participat 146 de elevi și 17 profesori de la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” este inclusă în Proiectul „Toți egali, deși diferiți”, din cadrul SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară).

SNAC este un program de activități desfășurate cu regularitate în care sunt antrenați voluntari și copii cu nevoi speciale aflați în situații de risc, în dificultate sau în pericol. Acțiunea implică stabilirea unei legături între licee, pe de o parte, și școli speciale, centre de plasament, instituții, locuințe sociale, centre de zi și spitale – pe de altă parte.

Colegiul Tehnic „Petru Mușat” se află în al doilea an de parteneriat cu CSEI (Centrul Școlar de Educație Incluzivă) Suceava. Anul acesta, elevi ai liceului, coordonați de directorul adjunct, profesor Niculina Ciosnar, au organizat o activitate de socializare cu elevii de la CSEI, în care au discutat despre importanța unei alimentații sănătoase bazate pe fructe și legume. Desenele realizate în cadrul acestei acțiuni de copiii de la CSEI, coordonați de profesoara Raluca Pintilie, au fost răsplătite cu o cantitate mare de fructe donate de colegii lor de la Colegiul Tehnic „Petru Mușat”.

Activitatea sprijinită de directoarea Colegiului Tehnic „Petru Mușat”, Gabriela Alionte, și de directoarea CSEI, Camelia Liliana Darie, și-a atins țelurile propuse: prietenia, solidaritatea, compasiunea și generozitatea, adevăratele valori pe care tinerii trebuie să le învețe în anii de școală pentru a deveni oameni și cetățeni responsabili.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceeni ai Colegiului „Petru Muşat” au donat fructe elevilor cu nevoi speciale.
 Vizualizări articol: 1492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liceeni ai Colegiului „Petru Muşat” au donat fructe elevilor cu nevoi speciale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Praz umplut (de post) Mai puțin cunoscut decât sărmăluțele și ardeii umpluți, prazul burdușit cu umplutură de orez, verdețuri și condimente este cel puțin la fel de gustos și consistent.Avem nevoie de:3 fire de praz cât mai gros, o cană de orez cu bob rotund,... Citeşte