Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2015 - Anul XX, nr. 283 (6095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Cadouri

Bucurie adusă copiilor din Suceava în ajun de Moş Nicolae de Ioan Balan şi echipa PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan s-a transformat în Moş Nicolae pentru copiii din municipiul Suceava. Ajutat de cei din echipa PNL, de viceprimarii Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, de copreşedintele Marius Zmău, de consilierii locali liberali, dar şi de tinerii din partid, Balan le-a dăruit copiilor în ajun de Moş Nicolae moşi din ciocolată în cadrul unei acţiuni de stradă care s-a desfăşurat sâmbătă, în zona centrală şi în cartierul Burdujeni, şi care va continua în zilele următoare şi în celelalte cartiere ale municipiului reşedinţă de judeţ. Alături de deputatul Ioan Balan s-a aflat şi omul de afaceri rădăuţean Dumitru Mihalescul.

 

Balan: ”Este o plăcere să fii alături de cei mici, să te bucuri în special de bucuria lor”

Ioan Balan a ţinut să precizeze că acţiunea sa este una de tradiţie şi că îi face mare plăcere să se bucure de bucuria copiilor. ”Este o tradiţie ca în ajun de Moş Nicolae eu, împreună cu tinerii liberali şi cu colegii mei de la organizaţia mare, să dăruiesc celor mici o mică atenţie şi să-i încredinţez că vom fi alături de ei în fiecare an. Este o plăcere să fii alături de cei mici, să te bucuri în special de bucuria lor. În această lună, care este o lună a cadourilor, vom mai pregăti multe alte surprize pentru cei mici”, a declarat Ioan Balan.

 

Doroftei: ”Dorim să încheiem această lună cum se cuvine, cu gânduri bune şi cu speranţa de mai bine pentru anii ce vin”

Viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei a declarat la rându-i că intenţia liberalilor este aceea de a aduce un zâmbet pe feţele celor mici în  această lună în care cu toţii aşteptăm cadouri. ”Aşa cum ne-am obişnuit deja cu toţii, în fiecare an în ajun de Moş Nicolae întreaga echipă a PNL Suceava, alături de deputatul Ioan Balan, încearcă să aducă un zâmbet pe feţele celor mai mici dintre locuitorii municipiului şi să le ofere câte un dar simbolic. Este o lună importantă în care cu toţii aşteptăm cadouri, dar în mod deosebit cei mici, o lună în care trăim această atmosferă a sărbătorilor împreună. Dorim să încheiem această lună cum se cuvine, cu gânduri bune şi cu speranţa de mai bine pentru anii ce vin”, a  spus Doroftei.

 

Harşovschi: ”Este o lună în care trebuie să fim mai buni, să fim aproape de cei nevoiaşi, o lună în care să ne simţim cu toţii bine şi să uităm de greutăţi”

Viceprimarul Lucian Harşovschi a menţionat că acţiunea deputatului Ioan Balan şi a PNL Suceava va continua până în preajma Crăciunului, subliniind că în perioada 15-16 decembrie copiii din Suceava vor primi cadouri şi din partea primăriei, ca urmare a unei hotărâri luate de majoritatea PNL din Consiliul Local. ”Ca în fiecare an, în decembrie, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, domnul deputat Ioan Balan, este alături de copii. Având lângă noi tinerii din PNL, consilierii locali, dăruim aceşti moşi din ciocolată împreună cu un gând bun pentru copii şi părinţii lor. Acţiunea va continua până undeva înainte de Crăciun. Foarte important, în perioada 15-16 decembrie vom distribui cadouri din partea Primăriei Suceava ca urmare a faptului că aleşii PNL au aprobat acest lucru în bugetul local. Vom împărţi în jur de 5.000 de cadouri. Vom pune şi noi, consilierii liberali, mână de la mână pentru a dărui cadouri copiilor din Suceava, care sunt nişte copiii foarte cuminţi. Este o lună în care trebuie să fim mai buni, să fim aproape de cei nevoiaşi. o lună în care să ne simţim cu toţii bine şi să uităm de greutăţi”, a spus Harşovschi.

 

Mihalescul: ”Sunt onorat să fiu alături de această echipă, de domnul deputat Ioan Balan, viitorul primar al Sucevei”

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul a declarat că este onorat să-l sprijine pe Ioan Balan în acţiunea sa, arătând că este momentul ca oamenii care au realizat ceva în viaţă să ajungă în fruntea comunităţii. ”Sunt onorat să fiu alături de această echipă, de domnul deputat Ioan Balan, viitorul primar al Sucevei. Cred că este momentul ca politica să fie făcută de altfel de oameni, care au realizat ceva în viaţă şi au demonstrat că pot. Ei trebuie să facă ceva pentru comunitate. Ce a fost în ultimii 25 de ani am văzut. Cred că este momentul pentru un nou început şi cu asemenea oameni precum Ioan Balan putem face ceva pentru comunitate. Suceava, Bucovina cred că merită o altfel de abordare politică şi altfel de oameni”, a spus Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucurie adusă copiilor din Suceava în ajun de Moş Nicolae de Ioan Balan şi echipa PNL.
 Vizualizări articol: 2252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucurie adusă copiilor din Suceava în ajun de Moş Nicolae de Ioan Balan şi echipa PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Praz umplut (de post) Mai puțin cunoscut decât sărmăluțele și ardeii umpluți, prazul burdușit cu umplutură de orez, verdețuri și condimente este cel puțin la fel de gustos și consistent.Avem nevoie de:3 fire de praz cât mai gros, o cană de orez cu bob rotund,... Citeşte