Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 53 (5260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intenţie

Petru Luhan a avut gânduri de mărire, vrând să candideze la preşedinţia PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Europarlamentarul PDL din judeţul Suceava, Petru Luhan, a fost pentru câteva ore un posibil candidat la şefia Partidului Democrat Liberal. Luhan a considerat că poate fi cel puţin egalul celor trei politicieni care şi-au anunţat candidatura pentru şefia PDL, Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei, el anunţându-şi ieri intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte de partid.

Ieri după-amiază, pe site-ul www.hotnews.roa apărut o ştire în care Petru Luhan declara că are toate cele 35 de semnături necesare pentru a-şi depune candidatura pentru şefia PDL.

Se pare că Luhan şi-a dat seama în cele din urmă că o eventuală candidatură pentru preşedinţia PDL e sortită eşecului, neavând nici un argument care să-l susţină pentru a conduce partidul. Până marţi la ora 18.00, termenul limită până la care se puteau depune candidaturile, nu erau înscrise decât candidaturile lui Blaga, Udrea şi Macovei. Mai mult, la scurt timp după ce şi-a anunţat intenţia de a candida, Petru Luhan nu a răspuns la telefon, ulterior el închizându-şi telefonul mobil.

Totul a pornit după ce pe www.hotnews.ro s-a publicat ştirea în care Petru Luhan a spus că are susţinerea mai multor şefi de filiale judeţene PDL. El a declarat pentru Hotnews: "Am toate cele 35 de semnături necesare, moţiunea este scrisă, însă depinde de susţinerea liderilor de organizaţii. Şase lideri de organizaţii împreună cu domnul Scripcaru (n.r. - liderul PDL Braşov) mi-au promis sprijin, însă doi s-au răzgândit. Nu vă pot da un răspuns clar dacă voi depune motiunea astăzi, sau aştept până la alegerile următoare. În funcţie de susţinerea liderilor de organizaţii".

Petru Luhan a intrat în viaţa publică suceveană odată cu preluarea funcţiei de administrator public al judeţului Suceava, în prima parte a mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean al lui Gheorghe Flutur. La ultimele alegeri europarlamentare el a candidat pe listele PDL, reuşind să obţină un loc în Parlamentul European.

Cum nu există nici o explicaţie pentru motivul care l-a determinat pe Petru Luhan să renunţe la această candidatură, este de aşteptat ca în perioada următoare europarlamentarul să explice de ce a amânat să aspire la şefia partidului, asta deoarece, aşa cum declara pentru Hotnews, el are deja pregătit un program politic pentru acest partid şi, mai mult, nu a exclus posibilitatea ca după alegerile interne din PDL care vor urma celor de luna aceasta el să fie următorul lider al democrat-liberalilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Luhan a avut gânduri de mărire, vrând să candideze la preşedinţia PDL.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Petru Luhan a avut gânduri de mărire, vrând să candideze la preşedinţia PDL1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei