Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 53 (5260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Sanda-Maria Ardeleanu consideră că Titus Corlățean a întors spatele Europei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu consideră că ministrul Afacerilor externe a întors spatele Europei atunci când a declarat că aderarea la spaţiul Schengen nu va mai reprezinta o prioritate pentru actuala guvernare. Ardeleanu a declarat că până în momentul de faţă, USL şi Guvernul condus de Victor Ponta a generat doar probleme în relaţia cu Uniunea Europeană, precum şi cu unele minorităţi care trăiesc în România.

„Europa așteaptă ca democrația să devină o stare de spirit și în România, iar noi, sub lozinca <demnității>, stricăm tot ceea ce s-a realizat până acum în integrarea europeană a țării. Din păcate, sunt nevoită să afirm că <starea de îngrijorare>din vara anului 2012 persistă, iar acest Guvern cu principii contradictorii va trebui să plătească cât de curând, până când răul cel mare nu va fi fost încă făcut”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu.

Deputatul sucevean a ţinut să precizeze că la sfârşitul lunii trecute, preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, s-a adresat Parlamentului României. Ardeleanu a spus că Jean-Claude Mignon a anunţat că susţine aderarea României la spaţiul Schengen.

Deputatul PDL de Suceava a mai arătat că Jean-Claude Mignon le-a vorbit parlamentarilor români despre rolul României în păstrarea stabilității în regiune, reamintind faptul că România a fost printre primele state care au recunoscut independența Republicii Moldova și că militează, în continuare, pentru stabilitatea în această țară. „Chestiunea minorităților a constituit o axă principală de discuții, două dintre întrebările formulate de parlamentarii români pe această temă primind răspunsuri clare și la obiect. România este unul dintre statele care au permis exprimarea tuturor grupurilor minoritare, iar în ceea ce privește rezolvarea problemelor etniei rome, s-au făcut <progrese rapide>.Problema migrației nu poate fi tratată doar la nivelul unei singure țări”, onoarea și demnitatea ființei umane trebuind să ghideze eforturile comune la nivelul Uniunii Europene”, a declarat Ardeleanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sanda-Maria Ardeleanu consideră că Titus Corlățean a întors spatele Europei.
 Vizualizări articol: 1894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Sanda-Maria Ardeleanu consideră că Titus Corlățean a întors spatele Europei4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar asa madame? trimis de
( 6 mar 2013, 11:11:34
Cand Universitatea Suceava a fost retrogradata pe nedrept si ilegal de Domnul Funeriu d-voastra cum ati tratat aceasta nedreptate ?(recent Universitatea a castigat procesul cu Ministerul Invatamantului).Cu spatele.Din 2008 cum a tratat guvernul PDL si basescu aderarea tarii la spatiul Schengen?Cu spatele.Din 2008 cum a tratat guvernul PDL problemele,sperantele,nazuinte romanilor?Cu spatele.
2.   Bucovinean loveru trimis de
( 6 mar 2013, 11:23:43
Ieri circula o stire pe marile agentii.o stire care a cutremurat lumea.Petru Luhan ar candida la presedentia PDL.Europarlamentarul PDL de Suceava, Petru Luhan, nu are idei, nu are vocabular şi nu are carismă. Petru Luhan de la Măneuţi are doar costume cu care se plimbă important peste tot pe unde este invitat.Petru Luhan de la Măneuţi s-a apucat să bată cafenelele bucureştene, dar nu singur, ci însoţit de domnişoare cunoscute marelui public."Il cunosc, am ieşit la cafea de două-trei ori. Sunt sigură că el a chemat ziariştii, el a dat la presă. Mi-a făcut o impresie foarte neplăcută. Este foarte needucat, chiar grobian şi nu mi-a făcut plăcere să vorbesc cu el. Mi-e milă de astfel de oameni, nu stau eu să le fac educaţie”a spus Tania Budi.E foarte bine.Cu asemenea candidati PDl nu se va mai reforma in veci si USL da fi la putere inca 100 de ani,Vorbesc de expiratul Blaga,de basescu cu fusta Udrea,de stalin cu fusta Monica macovei si de Luhan bucovinean loveru lui peste prajit.Mai urmeaza Bianca Dragusanu,Mr. Bean si The Hobbit.
3.   Alegeri trimis de
( 6 mar 2013, 11:49:52
stimati forumisti, toate persoanele despre care faceti vorbire zilnic, indiferent de partid, au fost votate de noi......cui sa mai cerem socoteala ?
daca nici dupa 20 ani de hotie,minciuna,mizerie umana,mizerie politica, nu stim sa triem, ne meritam soarta.....
fara comentarii, zic......
4.   Radu si USL ... trimis de
( 6 mar 2013, 11:51:25
termino cu prostiile care le tot zici...USL mai mult rau a facut Romaniei..tu stai sub fusta lor si te dai mare .dar Austria deja numai da nici un drept de munca romanilor nici bulgarilor desi ei nu sunt de vina,,romanii care au votat USL o sa plateasca...tu ce atata tii cu USL,cumva PDL nu tia acceptat dorintele si nu tia platit pentru mizeriile care ai fi vrut sa le scrii pe aici???mare dobitoc esti ,cand pleaca USL de la guvernare sper sa te duci si tu in padure unde iti este locu.
5.   Ardeleanu a spus ca Mignon a spus... trimis de
( 6 mar 2013, 12:14:17
"Europa vrea... ca democratia sa devina o stare de spirit". Adica, sa nu existe democratie in practica, ci doar in mintile infierbantate? Cam asa s-ar "traduce" in romaneste ceea ce dna Ardeleanu a declarat ca UE a declarat. Asa merge in Romania, citat din citat si plagierea plagiatului. Democratia ar trebui implementata practic. Iar demnitatea in "numele careia se strica totul" este unul din atributele democratiei. Fara demnitate, nu exista democratie. Dar, dna Ardeleanu declara ca UE declara ca trebuie "democratie", nu demnitate. Ce sa te faci, dom'le, cu declararea declararii... Iar in ce priveste intoarcerea "spatelui" catre "problema" Schenghen, sunt sigur ca e vorba doar de o chestiune tehnica: nu sunt bani de buletine biometrice si microcipuri! Stiti, alea, de tot internetu' vuieste, cum ca ar incalca drepturile omului, libertatile civile, elemente esentiale pentru o... democratie. Dar "democratia" pedelista e o stare de spirit. Obtinuta cu mult alcool, la GoldenBlitz.
6.   Catre Daniel Golea trimis de
( 6 mar 2013, 12:49:54
Faptul ca tara noastra este calcata in picioare si nu i se acorda drepturile de tara membra in UE se datoreaza celor patru ani de guvernare PDL si celor opt ani de domnie basescu.Datorita lor nu am fost primiti in spatiul Schengen din 2008.Datorita comportamentului servil si fara demnitate al PDL am ajuns in situatia aceasta.Ce tot imi spui de USL?USL se afla la guvernare de doua luni si il faci raspunzator de toate esecurile PDL si ale lui basescu???
7.   Catre politicus trimis de
( 6 mar 2013, 12:59:47
Aici ai dreptate cu buletinele biometrice si microcipurile.Tendinta celor care conduc lumea este de globalizare si concentrare a puterii .Populatia nu mai poate fi tinuta sub control.Datorita exploziei informatice cetatenii au ajuns sa cunoasca totul despre bugete si despre cum sunt cheltuiti banii publici.Clasa politica nu mai poate asigura acea relativa iluzie de bunastare si prosperitate pentru populatie.Si atunci masele trebuie controlate si manipulate.S-a introdus pasaportul cu cip si numarul 666.Apoi se trece la buletinul cu cip,carnet de conducere cu cip si in final la implantarea cipului.Prin intermediul cipului poti fi localizat si chiar influientat in comportamentul tau.
8.   Schengen, Schengen, das ist gut trimis de
( 6 mar 2013, 13:05:20
Ministrul federal de Interne al Germaniei"Aș vrea ca România și românii să nu se simtă excluși pentru că nu i-am băgat în Schengen. Undeva tot o să-i băgăm și pe ei."
9.   Catre Trasnel trimis de
( 6 mar 2013, 13:09:07
Situatia sta in felul urmator.USL are 70% in parlament.USL are guvernul.USL reformeaza CSM.USL va numi procurorul general si seful DNA.Basescu este exilat la Cotroceni.PDL cu asemenea candidati de Arici pogonici nu va mai reveni la putere 100 de ani.DECI DESPRE CE VORBIM????
10.   De asteptat..... trimis de
( 6 mar 2013, 18:46:39
Se stie clar pozitia USL-ului mai exact al psd-ului. Ucenicia si-a facut sub scoala ruseasca, deci e de asteptat sa aibe afinitati pro est si anti vest. Nu e nici o problema ca membrii sus amintitei organizatii sa trambiteze toate prostiile, dar un membru sau membrii ai guvernului ar trebui in public sa se abtina la anumite declaratii care in mod indirect ne pot afecta. E clar ca nu avem ce cauta in schengen, in 2 luni i-am termina. Insa domnul corlatean (ca despre asta era vorba) ar fi trebuit sa dea dovada de diplomatie, o calitate si obligatie a functiei pe care o detine.
Radule, mai poti cu atata demagogie???? Vina e a tuturor conducerilor pe care le-am avut din 90 pana in prezent. Si din pacate nici viitorul nu e roz. Dar tu stii ceva......habar nu ai pe ce lume traiesti.
11.   Catre Suceveanul trimis de
( 6 mar 2013, 21:35:36
Daca tu crezi ca mai poti mani ☭ pe cineva cu tampenii de genul orientare spre scoala ruseasca,sa vorbesti de Stalin si Lenin ,sa spui ca PSD respectiv USL au afinitati pro est ,inseamna ca ne socotesti pe toti tampiti.Cine crezi ca mai inghite toate prostiile astea?Cat despre integrarea in spatiul Schengen este vina EXCLUSIVA a guvernarii PDL si basescu.Tara noastra a intrat in UE la sfarsitul anului 2007.Deci in patru ani guvernul PDL nu a reusit sa aduca tara in spatiul Schengen,a ratat toate obiectivele.De ce,pentru ca am fost obedienti si slugarnici si nu am avut mandrie si demnitate pentru a ne impune ca o tara cu dreturi depline in UE.
11.1  RE: Catre Suceveanul trimis de
( 6 mar 2013, 21:55:51
E o chestie de principiu, si esti ipocrit daca crezi altceva. PSD e copilul lui Iliescu, dovada ca si dupa tot raul care l-a facut acest individ, tot e presedinte de onoare al acestui partid. Toti membri de partid au fost trup si suflet pentru el, iar aceasta mumie politica a fost educata exact cum spui si tu mai sus dupa ideologii a lui lenin si stalin. Nu demult ponta spunea ca inca mai avem de invatat de la IOn Iliescu..... Eu ma intreb ce anume? Cum sa dai o lovitura de stat? Cum sa iti tradezi seful? Cum sa omori 1000 de oameni in asa zisa revolutie, si drept rasplata sa fii ales presedinte.... Nu raducule, din cauza asta suntem unde suntem, ca nu reusim sa ne dezicem de trecut...... si pana la urma cine e PDL-ul pe care tu il acuzi de esecul aderarii la schengen..... nu e altceva decat un urmas al FSN-ului...... si ce a fost FSN-ul.....
HaHaHa..... ultima ta propozitie i-ar face invidiosi si pe catavencu si pe farfuridi.... Tu parca esti cazut din luna..... Slugarnici, lenesi, calici si fuduli sunt caracteristi pentru marea majoritate a tarii si nu de acum, ci din timpuri demult trecute....
12.   Catre Suceveanul trimis de
( 6 mar 2013, 22:15:26
Ma bucur ca populatia tarii nu a pus botul la diversiunile PDL-iste privind pozitionarea USL in afara Uniunii Europene si alaturi de Rusia.Drept dovada ca romanul a inteles perfect situatia sunt cei 7,5 milioane care au votat pentru alungarea lui basescu si cele 70% din procente obtinute de USL in parlament.Nu mai vorbesc de cele 35 consilii judetene castigate,inclusiv Suceava.Deci la toate alegerile romanii au votat zdrobitor cu USL.Noi suntem o tara europeana,suntem in UE si sper ca sub conducerea Lui Ponta si Antonescu sa ajungem acolo unde ne e locul.O tara mare,puternica ,care sa ne impunem in Europa.
12.1  RE: Catre Suceveanul trimis de
( 6 mar 2013, 22:36:21
E evident ca oricat nu le place USL-ului de UE si aici nu neaparat din cauza Rusiei, vor nu vor nu au cum iesi din uniune, liderii USL au o problema cu europa deaoarece aceasta nu a privit cu ochi buni desfasurarea evenimentelor de la inceputul lui iulie anul trecut si pana prin septembrie. (nu are rost sa reincep o discutie legata pe aceasta tema). Cat despre cei care au votat cu ai tai, acum incep sa se cam indoiasca de deciziile luate de guvernantii actuali, preturi marite, taxe mari, inflatie in crestere (te rog radu, nu ma mai ingalbeni cu majorarea salariilor si pensiilor nu intereseaza decat pe bugetari si pensionari care de altfel iau votat cu ai tai). Cat despre alungarea lui Basescu am mai spus-o si alta data... mandatul unui presedinte e pe 5 ani, indiferent daca mai are popularitate sau nu, ori majoritate parlamentara, el trebuie sa isi incheie mandatul. Ai dreptul sa speri la o romanie de vis sub conducerea lui ponta ( antonescu de la anul nu va mai fi nimic) ...SPERMA-ta dar speri degeaba.... Cat despre o mare parte a votantilor USL-isti li se potriveste un banc: "Face Dzeu lumea, si ii da austriei si elvetiei cei mai frumosi munti, americii cele mai frumoase plaje, romaniei ii da si munti frumosi, si plaje frumose, dealuri si campii infloritoare.... Sf Petru indignat il intreaba pe Dzeu: - Cum Doamne dai de toate tarii acesteia?..... La care Dzeu sec: -Stai sa vezi ce popor ii dau......
13.   Comentariu pt heer trimis de
( 7 mar 2013, 07:44:44
cand moare cineva apropiat e greu pt. cei din jur, cand ai un prost nazist e greu tot pt. cei din jur. Vorba romanului scrie mult prost si fara rost asa sa-i ajute dumnezeu
14.   Catre Hitler trimis de
( 7 mar 2013, 09:41:26
Stimabile,Vulturul plesuv este un prieten de nadejde de al meu de pe forum.Asa ca nu-l confunda cu mine.Apoi ai grija cu pianul pe scari.Atentie la exprimare,vorbeste politicos si decent si respecta-i si pe ceilalti comentatori.Fiecare trebuie sa-si exprime parerile civilizat.
15.   Catre Hitler trimis de
( 7 mar 2013, 09:59:22
Ai grija cu pianul pe scari Hitler.Pot sa te intreb de ce ti-ai facut alt nick si nu il mai folosesti pe cel vechi HERROBERSTGRUPPENFUHRER???Noi stim de ce nu-i asa?
16.   Nu pricep... trimis de
( 7 mar 2013, 10:09:08
E drept ca primul articol din constitutia Germaniei spune ca demnitatea omului este inviolabila? Daca da, de ce nu-i lasa pe romani si pe bulgari sa faca dush(la"social"). Le este refuzat acest lucru pe simplul motiv ca sunt romani sau bulgari... O chestie asemanatoare se intampla mai demult pe undeva prin America, cand negrii nu puteau sa intre intr-un bar pentru ca erau negri. Or fi avand unii nemti, prin garderoba, coifuri lungi si albe? Intreb si eu...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei