Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Candidatul USL Tiberius Brădăţan a petrecut Ziua Naţională alături de locuitorii din Adâncata şi Mitocu Dragomirnei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a petrecut Ziua Naţională a României alături de locuitorii din comunele Adâncata şi Mitocu Dragomirnei. Tiberius Brădăţan a precizat că a preferat să fie alături de locuitorii acestor comune, dorind astfel să se distanţeze „de demagogia unor politicieni” care au confiscat semnificaţia zilei de 1 Decembrie.

„Ziua de 1 Decembrie a fost una folosită din plin de către candidaţii la alegerile parlamentare pentru a încerca să mai câştige câteva voturi de la locuitorii din judeţul Suceava. Indiferent că a fost vorba despre sfinţirea locurilor de parcare subterană de 64 de mii de euro bucata şi a celor două toalete publice sau de aprinderea becurilor bradului de Crăciun şi playback-ul fanfarei plătite de primărie, politicienii au preferat să se afişeze în ochii alegătorilor, înveliţi în fulare şi eşarfe tricolore, lansând promisiuni electorale, în numele patriotismului şi a grijii pentru oameni”, a spus Tiberius Brădăţan.

Candidatul USL s-a aflat în compania celor veniţi în oborul din Adâncata, cu care a discutat „despre viaţa grea şi despre necesitatea de a fi ajutaţi pe viitor de către aleşii care vor ajunge în Parlamentul României”.

Pe tot cuprinsul după-amiezii zilei de sâmbătă, doctorul Brădăţan s-a aflat în mijlocul locuitorilor din Mitocu Dragomirnei. Tiberius Brădăţan a subliniat că un moment deosebit a fost acela în care l-a vizitat  pe Alecsandru Tănase, „un patriot adevărat”, în vârstă de 86 de ani, din satul Mitocaş, fost primar al comunei, care, din fonduri proprii, şi-a amenajat un muzeu într-una din camerele locuinţei. În muzeu sunt expuse elemente de istorie locală, unelte care datează din perioada neolitică, o adevărată colecţie numismatică ce conţine monede din perioada dacică şi până în prezent, documente, hărţi şi arme vechi de sute de ani, dar şi costume populare şi piese de vestimentaţie specifice zonei. În ceea ce-l priveşte pe doctorul Tiberius Brădăţan, acesta a apreciat în mod deosebit un drapel militar, găurit de gloanţele trase în luptele de la Mărăşeşti în 1917, expus de la loc de cinste în cadrul muzeului.

„Astăzi am avut plăcerea să cunosc un adevărat patriot, un român adevărat, de la care avem cu toţii multe de învăţat. Am văzut drapelul de la Mărăşeşti, găurit de gloanţe, şi m-am simţit mândru că sunt român. Ştiu că românii pot şi trebuie să trăiască mândri în ţara lor. Ziua de 1 decembrie este ziua în care trebuie să fim uniţi şi să privim cu încredere în viitor. Cred într-o Românie puternică, în care guvernanţii lucrează pentru bunăstarea locuitorilor săi”, a declarat Tiberius Brădăţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul USL Tiberius Brădăţan a petrecut Ziua Naţională alături de locuitorii din Adâncata şi Mitocu Dragomirnei.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul USL Tiberius Brădăţan a petrecut Ziua Naţională alături de locuitorii din Adâncata şi Mitocu Dragomirnei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei