Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Cristian Irimie: Locuitorii din zona de munte a judeţului trebuie să aibă un acces mai facil la serviciile medicale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, doctorul Cristian Irimie, a declarat că în calitate de parlamentar va susţine mai multe proiecte pentru ca accesul locuitorilor din zona de munte la serviciile medicale să fie mult mai facil decât este în momentul de faţă.

Cristian Irimie a arătat că unul dintre obiectivele sale pentru mandatul de senator este continuarea şi dezvoltarea sprijinului pentru reabilitarea infrastructurii spitaliceşti din zona de munte.

„Din discuţiile cu oamenii, aceştia mi-au spus că ar vrea să aibă un acces mai facil la îngrijirile de sănătate. Un exemplu este zona Broşteni, care este relativ îndepărtată de primul spital, din Vatra Dornei. În Broşteni există o ambulanţă, care funcţionează doar într-un singur schimb. Din acest motiv le-am propus şi am să mă lupt să deschidem o substaţie de ambulanţă cu program permanent în Broşteni, şi eventual un echipaj SMURD”, a declarat Cristian Irimie.

Fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în perioada 2009 – 2012, Cristian Irimie a anunţat că va susţine deschiderea de farmacii în toate localităţile acestui colegiu, precum şi realizarea unei staţii de dializă în municipiul Vatra Dornei.

Candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 a mai arătat că în calitate de viitor parlamentar va sprijini primăriile în vederea obţinerii fondurilor necesare reabilitării dispensarelor medicale, dar şi a celor veterinare, în toate localităţile acestui colegiu.

Cristian Irimie a ţinut să precizeze că sprijinul pe care l-a acordat în domeniul sănătăţii în ultimii ani s-a concretizat prin reabilitarea spitalelor din Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Rădăuţi şi Siret.

El a mai spus că printre realizările din perioada în care a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii se mai numără şi sprijinirea primăriilor pentru accesarea de fonduri europene în vederea reabilitării şi dotării ambulatoriilor de specialitate de la mai multe spitale din judeţ, reabilitarea staţiilor de ambulanţă din Suceava. Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului, Fălticeni şi Rădăuţi, precum şi sprijinirea unor primării pentru deschiderea şi reabilitarea unor cabinete medicale rurale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Irimie: Locuitorii din zona de munte a judeţului trebuie să aibă un acces mai facil la serviciile medicale.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristian Irimie: Locuitorii din zona de munte a judeţului trebuie să aibă un acces mai facil la serviciile medicale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei