Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Dumitru Mihalescul - un bucovinean sută la sută pentru Parlamentul României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul, care candidează din partea Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat în Colegiul 7 Vicov-Putna, a demonstrat, încă din prima zi de campanie electorală, că sloganul pe care şi l-a ales, „la dispoziţia bucovinenilor mei”, este cât se poate de real.

„Sunt bucovinean sută la sută, m-am născut aici, mi-am întemeiat o familie aici, profesez aici. În Bucovina este casa mea, este familia mea. Am ani buni de experienţă în domeniul privat ca manager al unei firme de succes, dar şi în administraţia locală. Ca deputat voi fi la dispoziţia dumneavoastră. Aveţi numărul meu personal de telefon, care vă stă permanent la dispoziţie”, a spus Mihalescul vineri, laprima întâlnire cu cetăţenii din comuna Bilca.

Abordat pe tema lipsei de comunicare de „jos în sus” din mandatul actualului parlamentar din colegiu, Mihalescu şi-a exprimat intenţia de a deschide mai multe cabinete parlamentare în zonă pentru o mai bună informare şi comunicare cu cetăţenii, cât şi sprijin pentru administraţiile locale pentru obţinerea fondurilor europene, dar şi informarea posibilităţilor de dezvoltare a zonei.

 

Mihalescul: „Să facem agricultură adevărată”

„E momentul să lăsăm deoparte culorile politice şi să ne ocupăm de administraţie. A venit timpul să atragem investitori în zonă şi să creăm noi locuri de muncă. Suntem în stare să facem agricultură adevărată pentru că este anormal ca din magazinele noastre să cumpărăm cartofi sau alte legume din import”, a afirmat candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor.

„Putem face depozite de produse agricole în zonă care să fie veriga între producător şi marile magazine, putem munci acasă fără să mai batem drumurile Europei pentru un loc de muncă. Locuim într-un ţinut pitoresc, binecuvântat de Dumnezeu, în care putem face din turism o adevărată industrie”, a mai arătat Mihalescul.

Primarul comunei Bilca, Zaharie Rusu, şi-a exprimat sprijinul total pentru candidatul ARD: „Dumitru Mihalescul are 200 de angajaţi, deci asigură pâinea pentru 200 de familii. Este un fiu al Bucovinei şi cred că este cel mai nimerit să ne reprezinte la Parlament, în condiţiile în care contracandidaţii săi sunt bucureşteni. Am mai avut parlamentari de Suceava care erau din alte zone, mă refer la Tudor Mohora, Cristian Dumitrescu ori Leonida Lari, parlamentari pe care nu i-a văzut nimeni pe plaiurile noastre. De aceea cred că numai un bucovinean sută la sută, aşa cum este domnia sa, ne poate reprezenta cu cinste la Camera Deputaţilor”.    

 

Alegător: „Noi vrem un bucovinean de-al nostru în Parlament, şi de aceea te vom vota!”

Sâmbătă, la târgul săptămânal organizat în Vicovu de Sus, Mihalescul a discutat cu micii producători din piaţă, dar şi cu cetăţenii veniţi la cumpărături despre problemele cotidiene, despre pensii şi salarii, dar şi despre mediul de afaceri din Bucovina. Candidatul ARD pentru Parlamentul României a arătat că există soluţii de îmbunătăţire a mediului de afaceri: „E necesar un climat prietenos între instituţiile statului şi mediul de afaceri. Mi-am propus ca în momentul când voi ajunge la Cameră să fiu o punte între Parlament şi zona noastră, în sensul menţinerii unei legături strânse cu administraţiile locale, cu consilierii locali şi cu toţi cetăţenii din Bucovina”.

Duminică, la Horodnic de Sus, candidatul pentru Colegiul 7 Vicov-Putna a fost primit cu entuziasm de localnici. După ce s-a prezentat, deşi era cunoscut de majoritatea participanţilor la întruniri, Mihalescul şi-a expus câteva din iniţiativele vizavi de proiectele pe care şi le-a propus în calitate de reprezentant al zonei în Parlament. Concluzia, după întrunirile de la Horodnic, a venit din gura unui bătrân de 78 de ani: „Domnule Mihalescul, te cunoaştem că eşti om vrednic şi că eşti gospodar. Cred că locul cotracandidaţilor matale este acolo la Bucureşti sau de unde sunt ei. Noi vrem un bucovinean de-al nostru în Parlament, şi de aceea te vom vota!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul - un bucovinean sută la sută pentru Parlamentul României.
 Vizualizări articol: 1453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Dumitru Mihalescul - un bucovinean sută la sută pentru Parlamentul României2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da da da trimis de
(12 nov 2012, 11:28:23
vrajeli, nimeni nu va face nimic...cu cat mai putin cei din PDL.
Mihalescul vrea sa ajunga deputat si sa se razbune pe dusmanii lui, sunt sigur ca daca va ajunge deputat va sta frumusel la bucuresti, ce agricultura...ce tarani...ce...puncte...puncte.
i se vor mari conturile...atat...asa s-a intamplat cu toti...
2.   In bucla trimis de
(12 nov 2012, 11:37:01
Asta e un fel de Flutur 2.0 Faza cu alegatorul care "vrea un bucovinean in parlament" e o imbecilitate stereotip. Se vede lucru: numa gospodari si oameni din popor in Parlamentu' ala. Vine asta care are rulaj de milioane de euro pe an si propovaduieste cum o sa faca si o sa dreaga pentru omul de rand. Du-te ba de aici, oligarhule. Unii stim foarte bine cine esti. Si chiar daca nu am sti, bunul simt nu ne-ar lasa sa avem incredere in tine. Facand exceptie spalatii pe creier si cei pasibili de compromitere cu electrocasnice si alte bunuri primite moca.
3.   Bucurestean vs bucovinean trimis de
(14 nov 2012, 00:47:34
Se pare ca Primarul de la Marginea nu numai ca le-a oferit o masa calda si un pat astora de la Iane (bani) si compania, se pare ca le ofera si un net bun. Bravo... Netul merge bine pe la Sucevita. Daca Mihalescul este un parvenit si cum mai ziceti voi, atunci USL-ul vostru ce face? Iane asta, marele ecologist, care isi lipeste afise pe copaci ce vrea sa faca pentru colegiul sau?... Ce a facut Nechifor pana acum? Spuneti voi un singur proiect inceput de Nechifor? Ce proiect maret are IANE - zile asta? Daca il intreb de "in deal la popa" stie in ce zona e? UN SINGUR RASPUNS - Sunteti niste prost platiti de IANE-salariu asta... RUSINICAAAAAAA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei