Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Neculai Bereanu a intrat oficial în cursa pentru postul de senator în colegiul de munte al judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc - Gura Humorului, Neculai Bereanu, a intrat în mod oficial în cursa electorală pentru Parlamentul României. Lansarea candidaturii lui Neculai Bereanu pentru funcţia de senator în colegiul de munte al judeţului Suceava a avut loc sâmbătă seara, la Casa Culturii din Câmpulung Moldovenesc, în prezenţa a câtorva sute de persoane, în cadrul aceluiaşi eveniment având loc şi lansarea candidaturii liberalului Radu Surugiu pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldoveneasc.

Alături de cei doi au venit pentru a-i susţine în cursa electorală preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, deputatul Dumitru Pardău, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, secretarul de stat în Ministerul Mediului şi Pădurilor Mugurel Cozmanciuc şi liderul UNPR Suceava, Cătălina Vartic, precum şi primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură. Acesta din urmă şi-a declarat susţinerea faţă de cei doi candidaţi ai USL, îndemnându-i pe câmpulungeni ca pe 9 decembrie 2012 să voteze cu Neculai Bereanu pentru Senat şi cu Radu Surugiu pentru Camera Deputaţilor. În ceea ce-i priveşte pe Cristian Adomniţei, Relu Fenechiu şi Mugurel Cozmanciuc, aceştia şi-au declarat susţinerea totală faţă de Radu Surugiu pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 10, sublinind că acesta este un tânăr care merită să fie votat, care va sprijini în mod sigur toate localităţile colegiului în care candidează şi care va face o echipă foarte bună cu Neculai Bereanu.

 

Bereanu: Am să fac tot posibilul ca această zonă a Câmpulungului să revină la identitatea pe care a avut-o mai demult

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 din zona de munte a judeţului, Neculai Bereanu, a anunţat că îşi doreşte să-i reprezinte pe câmpulungeni în Parlamentul României, pentru a face tot ceea ce îi stă în putinţă să redea Câmpulungului identitatea pe care a avut-o în trecut. „Am un sentiment de amărăciune şi de necaz faţă de ceea ce se întâmplă astăzi aici, în Câmpulung Moldovenesc. Constatăm că după o perioadă de patru ani de guvernare PDL, zona Câmpulung a ajuns o zonă fără identitate, fără locuri de muncă şi neglijată. Şi am marea rugăminte să observăm că a apărut o speranţă. Această speranţă se numeşte USL. Şi am început cu luna iunie, când în Câmpulung a câştigat un primar gospodar şi destoinic, în această zonă mai avem primari USL care pot să ne reprezinte cu demnitate şi cu ajutorul lui Dumnezeu am câştigat şi Consiliul Judeţean prin domnul preşedinte Cătălin Nechifor”, a spus Bereanu.

El a subliniat că această echipă, primari – preşedinte al CJ Suceava, trebuie completată cu viitorii parlamentari USL din această zonă a judeţului. „În ceea ce mă priveşte, mulţi mă cunosct. De cinci – şase ani de zile ne întâlnim des în această zonă. Pot să vă spun că am să vă reprezint cu demnitate şi am să fac tot posibilul ca această zonă a Câmpulungului să revină la identitatea pe care a avut-o mai demult. Cu locuri de muncă, cu gospodari care să-şi întreţină familiile, cu oameni care să-şi poată creşte copiii şi care să aibă salarii şi pensii decente. Vă sfătuiesc şi vă rog ca pe 9 decembrie să ne acordaţi un vot de încredere, astfel încât să aveţi parlamentarii care să vă reprezinte cu demnitate în Parlamentul României”, a mai spus Bereanu.

 

Cătălin Nechifor: Neculai Bereanu şi Radu Surugiu formează echipa de parlamentari pe care o merită această zonă

În discursul său, preşedintele PSD Suceava şi al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, i-a îndemnat pe câmpulungeni şi pe locuitorii din această zonă a judeţului să voteze echipa de parlamentari pe care o merită acest colegiu, formată din Neculai Bereanu – senator şi Radu Surugiu – deputat. „Am venit aici să vorbesc de două nume pe care vreau să le aveţi aproape de inima dumneavoastră de bucovineni. Neculai Bereanu, candidat pentru funcţia de senator, un om serios, de ispravă, în care am foarte multă încredere. Este un om care e apropiat de zonă, pe care îl ştiţi foarte bine, care a fost lângă dumneavoastră şi căruia eu personal vreau să-i dedic ziua de 9 decembrie ca fiind ziua victoriei. Lângă el şi lângă experienţa lui avem un candidat la Camera Deputaţilor în persoana lui Radu Surugiu, un tânăr pornit pe treabă. Sunt convins că împreună pot să fie echipa pe care o merită această zonă. Meritaţi cu adevărat un senator puternic şi un deputat puternic aici la Câmpulung”, a spus liderul PSD Suceava.

La rândul său, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a garantat pentru Neculai Bereanu şi Radu Surugiu, subliniind că cei doi vor forma echipa de parlamentari care „va aduce lumină în Câmpulung, va sprijini primarul, Consiliul Local şi în primul rând va sprijini cetăţenii”.

 

Nechifor: „Nu vă lăsaţi păcăliţi de PDL!”

Preşedintele PSD Suceava le-a mulţumit câmpulungenilor şi locuitorilor din această zonă a judeţului pentru votul pe care l-au acordat USL-ului la alegerile locale de anul acesta. „Votul pe care ni l-aţi acordat atunci înseamnă o responsabilitate pentru noi, cei aleşi la nivel local şi judeţean. Şi vreau să vă spun cu tot respectul că datorită dumneavoastră şi celor care au fost în Parlament, acum avem un Guvern USL. Un Guvern responsabil, care din prima clipă în care a venit la guvernare a încercat şi a făcut reparaţii morale faţă de cei care au avut de suferit ani buni din cauza PDL-ului şi a lui Boc, a lui Băsescu, a lui Flutur, a lui Udrea şi a altora ca ei”, a spus Nechifor. El a adăugat că USL a reuşit să mărească salariile, să reîntregească pensiile, subliniind că actualul Guvern condus de Victor Ponta a anunţat deja că va majora pensiile începând cu data de 1 ianuarie 2013.

„Mai sunt foarte multe alte decizii care s-au luat în plan politic. Şi mă refer şi la modalitatea în care se va calcula impozitul pentru persoanele care au salarii mici. Cei care au salarii sub 750 de lei vor plăti un impozit de 8%, cei care au salarii sub 1.000 de lei plătesc doar 12% impozit, şi asta înseamnă mai mulţi bani în buzunar, iar cei care au salarii mai mari plătesc ca acum, 16%. Asta înseamnă solidaritate şi spirit corect faţă de români, pentru că patru ani de zile am fost în situaţia în care am fost călcaţi efectiv în picioare”, a declataz Cătălin Nechifor.

El i-a îndemnat pe alegătorii din zona Câmpulung Moldovenesc să nu se lase păcăliţi de PDL, care la alegerile parlamentare şi-a schimbat sigla, numele politic şi culoarea. „Nu vă lăsaţi păcăliţi de PDL! Nu mai sunt portocalii, sunt albaştri. Albaştri de ce? Că de foame nu cred că sunt. Ei vin din nou în încercarea de a păcăli electoratul. Sunt convins că nu se va întâmpla lucrul acesta, pentru că avem lângă noi foarte mulţi oameni capabili şi serioşi”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neculai Bereanu a intrat oficial în cursa pentru postul de senator în colegiul de munte al judeţului.
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 11 voturi
Neculai Bereanu a intrat oficial în cursa pentru postul de senator în colegiul de munte al judeţului4.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei