Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lansare

Constantin Galan – candidatul USL pentru Colegiul 6 Rădăuţi-Milişăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Uniunii Social Liberale pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 6 Rădăuţi-Milişăuţi, omul de afaceri rădăuţean Constantin Galan, liderul Organizaţiei PNL Rădăuţi, a fost prezentat oficial, sâmbătă după-amiază, în cadrul unei întruniri organizate în sala mare a Casei Municipale de Cultură din Rădăuţi.

Într-o sală arhiplină, la întrunire fiind prezenţi circa 500 de susţinători USL, candidatul Constantin Galan a ţinut să mulţumească pentru încrederea ce i-a fost acordată vizavi de desemnarea domniei sale în această calitate, şi a precizat că experienţa acumulată pe scena politică, în administraţia locală, dar şi cei peste 30 de ani de activitate în managementul unor firme sunt doar câteva argumente care îl recomandă pentru calitatea de parlamentar. „Sunt născut la Rădăuţi şi, ca orice bucovinean adevărat, îmi place mai mult să fac, decât să vorbesc. Valorile la care ţin cu sfinţenie sunt credinţa, familia şi respectul faţă de om. USL are toate şansele să repare ce au stricat alţii patru ani. Nu am făcut niciodată afaceri cu statul şi nu am băgat mâna în buzunarul cuiva. Am căpătat curaj la îndemnul colegilor şi am cântărit dacă pot duce greutatea ce mă aşteaptă”, a spus Galan.

 

Galan: „E o luptă grea, dar cu ajutorul dumneavoastră voi învinge”

Mai mult, candidatul pentru Colegiul 6 a afirmat că în această campanie are de înfruntat doi candidaţi de la ARD care i-au pus tot felul de piedici vizavi de candidatura sa, însă justiţia şi-a spus cuvântul: ”Contracandidatul portocaliu a încercat să îşi atribuie locul în Parlament, dar fără concurs, dacă se putea. Nu se va opri aici Onofrei. Dar de ce se teme, de aia nu va scăpa. La Rădăuţi am doi contracandidaţi, Olărean şi Onofrei. E o luptă grea, dar cu ajutorul dumneavoastră voi învinge”.

Galan a mai afirmat că, spre deosebire de PDL, care a avut grijă numai de oamenii săi, una dintre priorităţile pe care le va avea el în Parlament va fi legată de atragerea de fonduri pentru zonă. „Măneuţi are un vestit europarlamentar, pe Luhan, pe care îl vedem la TV, dar nu îl vedem deloc în zonă. E la fel ca Onofrei. Îi promit primarului Olărean că mă voi lupta să aduc bani suficienţi pentru Rădăuţi şi comunitate. Indiferent cine e primar, e nevoie de fonduri”, a mai arătat Constantin Galan.

 

Băişanu: “Pun pariu cu oricine că Galan îl bate pe Onofrei”

Alexandru Băişanu, preşedintele PNLSuceava, s-a arătat dispus să pună un pariu cu oricare din cei 500 de participanţi la întrunire că Galan va câştiga. “Pun pariu cu oricine că Galan îl bate pe Onofrei. În Parlament nu mergi cu metrul lungime, ci cu sufletul. Onofrei nu e din Rădăuţi şi nu a făcut nimic pentru comunitatea aceasta. Galan este ţinut de două săptămâni prin tribunale de Onofrei, care e disperat pentru că va pierde alegerile”, a spus Băişanu de pe scena Casei Municipale de Cultură.

Cătălin Nechifor, preşedintele PSDSuceava, entuziasmat de „marea” de eşarfe roşii-galbene-albastre din sală, şi-a exprimat certitudinea că Galan va fi reprezentantul Colegiului în Parlamentul României: „Dacă la alte partide vezi un instinct de cameleon şi tot se ascund sub diverse culori şi denumiri, în sala văd galben de la PNL, roşu de la PSD şi albastru de la PC. Când spunem USL, spunem România şi spunem patriotism. Chiar dacă Olărean nu ne susţine, nu am pierdut nimic. Cine se aseamănă se adună. În trecutul lui Onofrei nu găsim lucruri de bine. A tot plimbat partidele. Ce vine să facă la Rădăuţi? Îi daţi votul lui Onofrei? Îl aveţi pe Galan, care e de aici şi care merită”, a concluzionat Nechifor.

La evenimentul de sâmbătă, alături de liderii USL Suceava au mai fost prezenţi viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei, consilieri judeţeni, primarii localităţilor din zonă şi o parte din candidaţi USL pentru colegiile sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Galan – candidatul USL pentru Colegiul 6 Rădăuţi-Milişăuţi.
 Vizualizări articol: 1595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 20 voturi
Constantin Galan – candidatul USL pentru Colegiul 6 Rădăuţi-Milişăuţi4.4520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusineeeeeeeeee !!! trimis de
(12 nov 2012, 13:52:33
cat mai minte GALAN asta ? e nascut in DORNESTI,si de unde 30 ani de activitate Res la firme ?! Socoteste si anii din timpul lui CEAUSESCU,cand era mare sef de moara la RADAUTI ??,,Respectul pt om"..de aia ai umplut de sange o vaduva necajita,cu doi copii minori,batand-o in curtea ei ?? Vorbeste de VALORI MORALE ,de familie ?? Sa mearga la mama lui sa-i dea mancare,ca-i paralizata saraca si abandonata de el ! Bani,nu va aduce pt radauteni,stati linistiti..ci pt firmele si proprietatile lui,acaparate dubios !! Iar postul asta..nu i l-au oferit cetatenii..l-a cumparat cu bani murdari,din afacerile lui ilicite cu balast si nisip,distrugand toata zona MANEUTI-RADAUTI-DORNESTI,ca un adevarat CIOCOI ! Esti un LOSER...oricata spaga ai da..oamenii nu te vor !! N-ai facut nimic pt orasul nostru...doar ti-ai insusit averi !!
2.   23% voturi trimis de
(12 nov 2012, 15:11:47
sunt de acord cu pariul dumneavoastra D-LE BAISANU ,galan va castiga experenta.
3.   Ce POMPOS..d-nule MORAR SEF ! trimis de
(12 nov 2012, 15:35:06
induiosator prezentati... ,,Credinta" ?? El stie de credinta,da..de aia a sarit la bataie impreuna cu beizadeaua lui ROMY,la d-nul OLAREAN,in curtea bisericii,netinand cont nici de enoriasi,nici de D-ZEU ! Nu ai facut afaceri cu statul..ADEVARAT..furi de la stat ! Bogatia minerala a albiei SUCEVEI ! ,,Sala arhiplina...marea de esarfe rosii.."..dar ce,sunt alegeri in URSS ?! TU nu uita GALANE... nu ai de luptat cu OLAREAN sau ONOFREI,sa-ti astamperi ,,pohta ce-ai pohtit"..razbunarea..ci,ai de luptat pt cetateanul de rand,necajit si bolnav ! Unde-i programul tau..l-ai prezentat ? Voi prezentati doar inamicii politici..si repercusunile pe care le puneti la cale,daca ajungeti iar la putere !Cu ajutorul nostru nu vei invinge..vei ajunge acolo unde ti-i locul..in lumea UNDERGROUND a afacerilor ilicite..si apoi la zdup...ca ne-ai furat destul ! Si mai plateste taxele la stat..pt camioanele cu nr-e false si soferi cu droaia la negru...
Sa avem si noi ceva fonduri de SARBATORI ! Spuneti de ,,patriotism" ?/! Voi ? Care nu aveti o culoare permanenta,ci doar efemera,de la alegeri la alegeri !!? Pardon...,,cine se seamana se aduna"..aveti doar culoarea BANILOR !! Restul nu mai conteaza..deveniti daltonisti ! Lasati-ne in ,,nemernicia noastra"..si-n saracia noastra !! Vorba lui EINSTEIN... avem nevoie de ,,oameni de calitate,nu de oameni de succes" in afaceri ! Si...pt cultura lui GALAN...pe care n-o are oricum... nu se mai poarta ROSU de mult prin EUROPA ! Mai bine ar candida la un post de magazioner la EGGER,partenerul lui infloritor..sa puna osul la munca !
4.   Să zicem cu tărie trimis de
(13 nov 2012, 08:32:45
”Pocăiți din toate satele uniți-vă”este pericol mare vin la putere cei care după revoluție au zis: ”totul trebuie distrus ,noi le-am făcut și-a noastră este țara”-de Mihai Gorgobete.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei