Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Start

Bălan, debut de campanie în forță din inima colegiului său, cartierul Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat din partea Alianței România Dreaptă (ARD) în Colegiul uninominal 2 pentru Camera Deputaților, și-a început campania în forță din cartierul Burdujeni, pe care-l consideră inima colegiului său, colegiu din care mai fac parte orașul Salcea și comunele Adâncata, Ipotești, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți. Avându-i alături pe primarul Sucevei, Ion Lungu, pe șeful său de campanie, Lucian Harșovschi, și pe tinerii democrat-liberali echipați în culorile ARD, Ioan Bălan, care candidează sub sloganul ”Cu inima alături de tine”, a parcurs pe jos străzile din Burdujeni, unde s-a întreținut cu oamenii și a împărțit materiale de campanie, fulare, pixuri, brichete și pliante.

 

Bălan: „În acești patru ani de mandat am reușit să fac tot ceea ce am promis”

Vizibil emoționat, Bălan și-a adus aminte că în urmă cu patru ani a început campania electorală din aceeași locație, mai exact din fața sediului PDL, în prezent sediul ARD. El a declarat că este bucuros că în acești patru ani de mandat a reușit să facă tot ceea ce a promis, lucru care-l face încrezător în șansele sale pentru un nou mandat.

”Suntem aici, în cartierul Burdujeni, un cartier drag mie, inima Colegiului nr. 2, şi dacă vă uitați bine, nu mai este atâta gri și cenușiu cum era înainte. Sunt câteva oaze de verdeață pe care le-am creat împreună cu primarul Ion Lungu, căruia îi mulțumesc pentru că prin parteneriatul realizat în acești patru ani de zile am reușit să mă descarc și eu de promisiunile făcute locuitorilor cartierului Burdujeni. Dar din Colegiul 2 nu face parte numai cartierul Burdujeni, și în zilele următoare voi fi în fiecare localitate a colegiului meu. Dar așa cum spuneam, Burdujeniul fiind inima Colegiului 2, cu inima alături de el încep această campanie electorală”, a declarat Bălan.

 

Lungu: „Sunt aici din respect pentru domnul deputat, pentru că este un om de cuvânt”

Ion Lungu a spus că a venit cu plăcere să fie alături de Ioan Bălan la debutul campaniei electorale pentru câștigarea unui nou mandat de deputat. El a mai spus că a venit să garanteze pentru candidatul ARD, pentru că este un om de cuvânt. ”Acest parteneriat între primar și deputat a funcționat foarte bine în acest mandat. Sunt aici din respect pentru domnul deputat, pentru că este un om de cuvânt și pentru că împreună am reușit să facem lucruri bune pentru acest cartier. Sunt aici să garantez în fața sucevenilor, a cetățenilor cartierului Burdujeni că și în mandatul viitor 2012-2016 vom face o echipă foarte bună aici, în Burdujeni, acest tandem primar-deputat, Lungu-Bălan, va funcționa și în perioada următoare și îi rog pe cei din Burdujeni să dea un vot din toată inima pentru domnul deputat Bălan”, a declarat Lungu.

La rândul său, Lucian Harșovschi a ținut să sublinieze că deputatul Ioan Bălan a realizat foarte multe lucruri pentru colegiul său și de aceea crede că sucevenii îi vor da votul pe 9 decembrie. ”Pentru că altfel vor irosi votul dat domnului primar Lungu pe 10 iunie, pentru că trebuie ca în continuare și în perioada 2012-2016 să fie un tandem între primar și deputat, între primarul Lungu, votat de majoritatea cartierului Burdujeni, și deputatul Ioan Bălan”, a spus Harșovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan, debut de campanie în forță din inima colegiului său, cartierul Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
Bălan, debut de campanie în forță din inima colegiului său, cartierul Burdujeni2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 nov 2012, 19:14:59
„Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în PeDei și PeSeDei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
SĂ DAI FOC la Alianță şi Uniunea de nebuni!”

Oare la cati ani se naste cate un Tepes?
2.   Debut de campanie buciumat trimis de
(12 nov 2012, 22:32:30
"Din Bucovina trebuie sa se auda buciumul ca am invins in alegerile din 9 decembrie”, a spus prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda.Si in Burdujeni au inceput sa se imparta buciume .De asemenea s-au impartit defibrilatoare (au astia de la PDL o fixatie cu inima,ba reporneste inima,ba cu inima langa tine.)
Cum va numiti?Tanti Florica.Ce spuneti de cadouri?Pai aparatu asta e bun maica ca daca domnul Balan mai taie o data pensia,ma salvez de stop cardiac cu el.
Iar buciumul il folosesc ca burlan la casa.Dar nu inteleg ceva.De ce sunt imbracati in albastru ca portocaliul se asorta mai bine cu orientarea de dreapta.La fel nu inteleg ce cauta domnul primar Lungu langa el.Dupa ce a fost la lansarea lui Baisanu si a zis sa voteze lumea cu el,cum explica domnul Balan si Flutur acest lucru doamnei profesor Sanda Ardeleanu ,candidat PDL in colegiu cu Baisanu ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei