Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu şi-a început campania în forţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a anunţat că îşi propune ca în campania electorală pentru alegerile parlamentare să intre în contact cu cât mai mulţi locuitori ai municipiului Suceava, pentru a le vorbi despre ceea ce a făcut pentru aceştia în ultimii patru ani, dar, mai ales, pentru a le prezenta obiectivele pe care şi le-a propus să le realizeze într-un viitor mandat de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava. În cadrul primei acţiuni electorale, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a întâlnit cu locuitorii cartierului Iţcani, la discuţii fiind prezent şi preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, candidat pentru Colegiul nr. 2 Senat. „În prima zi de campanie, am ales să mă întâlnesc din nou cu cetăţenii din Iţcani. La întâlnire am fost împreună cu Gheorghe Flutur, candidatul pentru Senat în acest colegiu. Dialogul a fost unul viu şi interesant. Am vorbit despre promisiunile făcute în campania trecută faţă de locuitorii acestui cartier istoric al Sucevei, promisiuni pe care mi le-am onorat. Împreună cu municipalitatea suceveană, am fost mereu cu sufletul şi fapta lângă aceşti oameni: am reuşit, prin dezbatere parlamentară, să obţin transferarea unei suprafeţe de teren pentru noul cimitir din Iţcani, am susţinut şcoala şi modernizarea ei şi am fost alături de oameni atunci când gospodăriile le-au fost inundate. În viitorul mandat mi-am propus să susţin refacerea Gării Iţcani, monument de patrimoniu, să dirijez fonduri, prin amendamente la Legea bugetului, pentru modernizarea infrastructurii rutiere şi să mă implic în continuare în rezolvarea problemelor oamenilor”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu.

 

Ardeleanu spune că va susţine generalizarea after-school-ului începând cu clasa pregătitoare şi până la clasa a IV-a

De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a aflat în dialog cu sucevenii, fie ei comercianţi, fie ei cumpărători, în Piaţa Mare din centrul Sucevei. „M-am bucurat să mă întâlnesc cu sucevenii veniţi la cumpărături în Piaţa Mare. Alături de o parte a staff-ului meu de campanie, am stat îndelung de vorbă cu oamenii. Am fost înconjuraţi cu multă simpatie, vorbe frumoase, îndemnuri sincere, observaţii critice. Nu au fost puţine problemele care mi-au fost semnalate şi nu voi renunţa să fac orice demers legal pentru a găsi soluţii pentru sucevenii mei“, a arătat Sanda-Maria Ardeleanu. De precizat că în cadrul discuţiilor, Sanda-Maria Ardeleanu a promis că va susţine în plan legislativ generalizarea after-school-ului gratuit începând cu clasa pregătitoare şi până la clasa a IV-a.

Nu în ultimul rând, în cursul zilei de duminică, dialogul cu locuitorii municipiului Suceava s-a reluat în Piaţa Mică, acolo unde deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a continuat să le răspundă sucevenilor la zecile de întrebări pe care aceştia le au, unul din scopurile acestor întâlniri fiind tocmai cel de a menţine comunicarea firească care trebuie să existe între cetăţeni şi persoana care îi reprezintă în Parlamentul României. „Am constatat că sucevenii sunt foarte informaţi. Îmi cunosc activitatea şi am intrat uşor cu ei în dialog. Ştiau ceea ce am făcut pentru ei şi la fel de exact ceea ce pot să mai fac într-un nou mandat de deputat. Discutând cu oamenii, observ că obiectivele mele se regăsesc în lunga lor listă de nevoi. Vreau să le fiu alături şi după 9 decembrie, la fel de transparent, neîntrerupt şi cu mult respect faţă de toate  problemele. Fiind în zona Universităţii, foarte multă lume mi s-a adresat cu calitatea de profesor, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu promiţând în continuare sprijin pentru afirmarea universităţii sucevene”, a mai spus Ardeleanu.

Trebuie spus că la întâlnirile cu sucevenii din cele două pieţe a fost prezent şi liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru Senat în Colegiul nr. 2 Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu şi-a început campania în forţă.
 Vizualizări articol: 963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu şi-a început campania în forţă2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei