Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moarte suspectă

Tânăr de 17 ani, găsit mort într-o fosă septică după ce a fost lovit de o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din oraşul Cajvana, a murit în condiţii foarte neclare, din ancheta preliminară a poliţiei rezultând că acesta a fost acroşat de un autoturism, după care a fost găsit mort într-o fosă septică. Şoferul implicat în accident, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost arestat preventiv, însă nu pentru moartea minorului, ci pentru că a condus băut şi fără permis, a provocat un accident şi a fugit de la faţa locului.

 

Un accident cu multe semne de întrebare

Ce se ştie cert în acest caz este că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, minorul decedat, Dumitru Pâţu, Gheorghe Ciotu, în vârstă de 18 ani, şi Gheorghe U., în vârstă de 14 ani, toţi din Cajvana, au intrat într-un magazin din localitate, mai mulţi martori relatând că se aflau în stare de ebrietate. După miezul nopţii, minorii în vârstă de 14 şi 17 ani au părăsit localul, fiind urmaţi la zece minute de tânărul de 18 ani, care s-a urcat la volanul unui autoturism Lancia Dedra.

Halucinanta poveste din acest caz abia începe. Tânărul în vârstă de 18 ani, Gheorghe Ciotu, beat şi fără permis de conducere, s-a urcat la volanul maşinii şi i-a acroşat chiar pe cei doi minori cu care a băut în seara respectivă. După impact, şoferul l-a urcat în maşină pe minorul în vârstă de 14 ani, pe care l-a dus până în faţa locuinţei, unde l-a lăsat în faţa porţii. Şoferul în vârstă de 18 ani a plecat apoi în afara localităţii, pe un drum lateral, în zona denumită „Groapa Mârzii”, unde a ascuns autoturismul într-o lizieră de salcâmi. Şi-a sunat apoi fratele mai mare, care l-a luat de la faţa locului.

Poliţiştii rutieri au reuşit să dea de şofer în aceeaşi noapte. În momentul în care a fost prins, Gheorghe Ciotu a fost pus să sufle în etilotest, rezultând o concentraţie de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, fiind de aşteptat ca rezultatele să indice o concentraţie de 1,8 la mie.

 

Cadavrul minorului în vârstă de 17 ani, găsit a doua zi

Până a doua zi, sâmbătă, nimeni nu a ştiut nimic de celălalt minor, Dumitru Pâţu, în vârstă de 17 ani. În jurul orei 12.00, un localnic din Cajvana a sunat la 112 şi a anunţat că în fosa septică din curtea locuinţei sale, nu departe de locul accidentului, se află o persoană decedată. Din fosă a fost scos cadavrul minorul în vârstă de 17 ani.

Atât şoferul fugar, cât şi minorul de 15 ani accidentat de acesta şi apoi abandonat în faţa porţii au declarat că nu ştiu nimic despre împrejurările morţii tânărului de 17 ani. Ei au spus că nu-şi aduc aminte nimic din seara respectivă din cauza consumului exagerat de alcool.

Ieri, medicii legişti au efectuat necropsia cadavrului minorului de 17 ani. Acesta a murit înecat în fosa septică, însă cum a ajuns acesta acolo va încerca să stabilească ancheta demarată de judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei.

Cea mai probabilă variantă este că tânărul în vârstă de 17 ani a căzut în fosă, din cauza stării avansate de ebrietate. Totuşi, având în vedere că acesta a fost lovit de o maşină, cazul este departe de a fi elucidat, o moarte violentă nefiind deloc exclusă.

Şoferul în vârstă de 18 ani care a provocat accidentul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile. El este cercetat pentru infracţiunile de conducere fără permis, sub influenţa alcoolului, fugă de la locul accidentului şi vătămare corporală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 17 ani, găsit mort într-o fosă septică după ce a fost lovit de o maşină.
 Vizualizări articol: 3678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Tânăr de 17 ani, găsit mort într-o fosă septică după ce a fost lovit de o maşină4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei