Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Mihăiţă Negură: „Pe primul plan pun creşterea calităţii vieţii câmpulungenilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a declarat că, în situaţia în care va câştiga alegerile, activitatea sa ca primar va avea ca scop principal creşterea calităţii vieţii câmpulungenilor.

„Am convingerea, după ce am discutat personal cu sute de concetăţeni în ultima perioadă, că tot ce îşi doresc câmpulungenii să se realizeze este foarte important. Sunt totuşi atât de multe chestiuni care aşteaptă de multă vreme să existe voinţa politică pentru a fi rezolvate, încât a trebuit să punem la punct o listă de priorităţi”, a spus Mihăiţă Negură. Cunoscut ca un bun gospodar şi un câmpulungean care ţine la oraşul său, Negură a subliniat că una dintre priorităţile sale va fi şi gestionarea corectă şi în folosul locuitorilor din Câmpulung Moldovenesc a fondurilor.

„Am dovedit că acest lucru se poate şi ţin mult la acest aspect. În perioada cât am fost viceprimar m-am ocupat şi de piaţa agroalimentară. Era privită şi descrisă ca o activitate consumatoare de fonduri, dar am reuşit să demonstrez că poate deveni o sursă de bani pentru buget, dacă se lucrează corect”, a precizat candidatul USL pentru primăria Câmpulung Moldovenesc.

Făcând referire la fondurile de care poate să dispună Primăria Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură a spus că unul dintre obiectivele sale va fi gestionarea în mod eficient a pădurilor şi păşunilor aflate în proprietatea municipalităţii, considerând că acestea reprezintă o avere importantă a municipiului.

El a mai declarat că, deşi în Câmpulung Moldovenesc sunt extrem de multe lucruri de făcut, nu doreşte să vină în faţa alegătorilor cu promisiuni doar de dragul de a obţine voturi.

„Nu sunt omul care promite mult de dragul vorbelor sau ca să obţină voturi, cei ce mă cunosc mai bine pot depune mărturie că nu e firea mea. Şi nici nu sunt omul care se apucă de toate odată de ochii lumii, pentru că aşa nu se poate face nimic cum trebuie. Eu aşvrea să mă apuc de lucru gospodăreşte, sistematic şi să duc cu seriozitate ceea ce îmi propun până la capăt. Îmi doresc să contribui cu toată puterea mea de muncă, experienţa şi cunoştinţele mele pentru ca în viitorul cât mai apropiat fiecare locuitor al Câmpulungului să aibă motiv să fie mândru de localitatea noastră şi să se simtă bine trăind aici”, a spus Mihăiţă Negură.

Nu în ultimul rând, candidatul USL a mai afirmat că finalizarea lucrărilor începute deja în Câmpulung Moldovenesc vor fi o prioritate pentru el şi pentru echipa sa, făcând referire la construcţia pârtiei de schi, asfaltarea străzilor, reţelele de apă şi canalizare şi de construcţia pieţei agroalimentare.

„Aspectul municipiului trebuie schimbat în bine şi pentru asta şi eu, ca orice cetăţean de aici, vreau ca faţadele clădirilor să fie refăcute, curăţenia să devină o obişnuinţă şi să înfrumuseţăm oraşul cu elemente decorative şi florale. Astfel putem să oferim localităţii o imagine de adevărată staţiune turistică de interes naţional” a mai declarat Mihăiţă Negură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihăiţă Negură: „Pe primul plan pun creşterea calităţii vieţii câmpulungenilor”.
 Vizualizări articol: 2173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 15 voturi
Mihăiţă Negură: „Pe primul plan pun creşterea calităţii vieţii câmpulungenilor”4.7515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vrajeli trimis de
(26 mai 2012, 11:54:35
dar pana acuma de ce na-ti facut nimic ca doar ati fost la primarie sau va-ti harnicit dintr-o data?
1.1  RE: Vrajeli trimis de
(26 mai 2012, 12:50:11
Stimate alegator,

Nu trebuie sa va "agitati" degeaba. Stiti prea bine ca este campanie electorala si voturile trebuie atrase prin orice metode.
Este adevarat faptul ca in timpul mandatului de viceprimar munca a fost mimata si tot timpul am avut grija evitarii prafuirii pantofilor pe santierele din oras. Faptul ca tot timpul scot la inaintare povestea cu piata este pentru ca doar de acolo am reusit sa adun ceva banuti pentru bugetul orasului. De asemenea este adevarat faptul ca nu am luat nici o masura pentru a imbunatati nivelul de confort al celor ce activeaza si a celor ce utilizeaza piata agroalimentara in viata de zi cu zi, cu toate ca piata era in atributiile mele. De altfel este adevarat ca nu am venit cu nici o propunere de proiect de hotarare care sa aiba ca subiect imbunatatirea conditiilor din piata agroalimentara. Niciodata nu am supus spre dezbatere in Consilul Local un asemenea proiect, deoarece ar fi trebuit sa ma adresez unui arhitect/proiectant care sa pregateasca un proiect cu care sa ma pot prezenta in Consiliul Local, insa ar fi trebuit sa umblu prea mult si mi-as fi prafuit prea tare pantofii si asa ceva nu este posibil - nu dvs imi cumparati crema de papuci !
Stiti prea bine ca nu sunt un om care sa poata avea idei proprii, eu fiind obisnuit doar sa execut ce spun altii, si tocmai de aceea ma bazez in continuare pe echipa mea ca o sa ma indrume in ceea ce o sa fac si o sa spun. Daca voi gresi sa stiti ca a fost din vina lor, eu doar executand ceea ce mi s-a spus. De aceea si programul meu electoral contine doar clauza ca voi continua proiectele deja aflate in derulare, deoarece de altele nu am deocamdata habar. Pentru implementarea de noi proiecte astept ordine de la echipa mea.

Cu sinceritate al dvs,
Candidat M.N.

Nota:
Acest comentariu (ce se doreste a contine fapte adevarate) este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Nu se doreste lezarea nici unei parti prin aceasta postare!
1.2  RE: Vrajeli trimis de
(27 mai 2012, 10:07:34
....suflatorii in fund ai lui Flutur sar la beregata...mai papagalilor sa va obisnuiti cu ideea Mihaita Negura va fi primar!!!
2.   EXTAZ DE WEEK END trimis de
(26 mai 2012, 16:41:48
PLANUL E BUN DAR CE AR FI SA INCEPETI CU RECUPERAREA PREJUDICIILOR ADUSE CAMPULUNGENILOR???
1-CENTRALA TERMICA SI MODIFICARILE REPETATE.
2-ZECI DE KM DE CONDUCTE PTR AGENTUL TERMIC SI APA CALDA MENAJERA CARE ZAC LA RUGINIT,SAU MAI BINE SPUS ,LA DISTRUS.
3-TOATE DOCUMENTATIILE PLATITE DAR NEDUSE LA INDEPLINIREPROIECTELE DIN 2005-2011.[MARETELE PROIECTE]
4-JAFUL SILVIC DIN PADURILE PROPRIETATE A PRIMARIEI.
5-VANZAREA LA PRETURI SUBEVALUATE A UNOR TERENURI SI CONSTRUCTII DIN MUNICIPIU.
6-CLARIFICAREA SITUATIEI DE LA FOSTA DIR. DE SERV.PUBLICE,CARE A FUNCTIONAT ILEGAL IN C-LUNG SI IN CARE S-AU MAI INVESTIT IN 2005 APROX. 5 MLD.ROL.
7-STATIA DE CAPTARE SADOVA [BEM APA TOT DIN MOLDOVA,INSA DE PE DOUA IAZURI DE DECANTARE],ARANMJAMENTUL DIN AF.OBCIOARA,CAT SI RECUPERARE PREJUDICIULUI DE LA STATIA DE EPURARE A APELOR UZATE.
ACESTEA SI MULTE ALTELE.
D-LE VICE ,ATI AUZIT DE DNA,DGA,DIICOT,DLAF?????
V-ATI ,,CUPLAT SI CU NISTE CONSILIERI COMPLICI,CEL PUTIN DIN 2004,CARE ,,NICI USTUROI N-AU MANCAT SI NICI GURA NU LE PUTE A FLORI''!
DACA ADAUGAM SI CAZUL ,,CELUI MAI MARE DATORNIC DIN JUDET''-SC MONTANA SA,PUTEM AFIRMA CA VA AVETI ,,LA MANA'' RECIPROC.
UN WEEK END CU FLORI!
2.1  RE: EXTAZ DE WEEK END trimis de
(27 mai 2012, 12:53:44
EXTAZ-mai bine spus MANIPULARE
Negura a detinut la SC MONTANA fuctia de mecanic-sef.Nu a fost director general sau director economic sa hotarasca soarta fabricii.Si nu a avut in gestiune incaltaminte sau piele , ci masinile din atelierul mecanic. Doar un fraier poate sa creada ca mecanicul sef a dus-o la faliment . Fostii salariati stiu ca Negura nu a luat decizii economice legate de fabrica .
Tocmai cei care lanseaza aceasta idee sunt cei care s-au imbogatit pe seama fabricii si au acum mare firma de transport.
Au inceput cu un tir ca treptat sa ajunga la vreo 15.Director general era d-na care acum este angajata la aceasta firma de transport. Daca fabrica si-ar fi asigurat transportul cu mijloace proprii nu ar fi ajuns la faliment.
Deci, nu incercati sa manipulati oamenii, ca se stie adevarul.
3.   EXTAZ CU IMBUNATATIRI trimis de
(26 mai 2012, 16:53:53
IN CAZUL IN CARE VA INTANITI CU DOMNU' DE LA COMUNISTI SI INFO-CACANARI,V-AS RUGA SA-I AMINTITI,CA TOT COMUNISTII SI ,,DECRETEII'' ACESTORA RAMASI MOSTENIRE IN SISTEM[CONF DIR,35 NKVD] AU DISTRUS ROMANIA.
CAT DESPRE,, CAZUL LUCINA-2000''-CEI DE LA DIR SILVICA,AU CAUTAT NISTE FRAIERI SA-I PUNA IN FUNCTII,SA ADUCA PREJUDICII DIRECTIEI SILVICE,PTR CA ACEASTA SA POATA APOI DEFRISA LEMN IN VALOARE DE APROX.7 MLD ROL[DIN RAP. CURTII DE CONTURI-2003].ASA CA,TOVU SA NU MAI BLAMEZE PE UNU' FLUTUR,PTR CA AU CONLUCRAT FRUCTUOS,INCLUSIV POATE SI LA SECU-KGB.
VORBA ACEEA:,,CAMARADE NU FI TRIST''......
CINE SA VA MAI CREADA-CICA LUPTA POLITICA-HA!
.....
4.   EXTAZ TOTAL SI MULTILATERAL trimis de
(26 mai 2012, 16:59:54
CAND VA FIGATA PARTI DE SCHI,SA TRAGETI O RACHETA DE SEMNALIZARE IN SUS,DE CULOARE VERDE,CA SA STIM SI NOI!
SUCCESURI!!!
5.   Foaie verde bat,n-ai de lucru ...cauta si vei gasi trimis de
(26 mai 2012, 17:09:11
Dai un ban,dar macar stii ca nu-l mai ai !
Negura,nu mai cheltui pe articole toatal inutile, care spun NIMIC la NIMENI !

Piata si pasunile ? Te-a oprit cineva sa le faci in patru ani de zile ? Sa presupunem ca da.Te-ai plans partidului ? ai iesit in presa? ai facut greva foamei ? Nu.Ai stat cuminte si ai papat bani din bugetul local,iar acum ...ti-ai luat o camasa (prea)alba,te-ai postat pe toate blocurile(si blog-urile) din C-lung si vrei sa te apuci de lucru.Nu vad nimic rau in asta,dar,parca prea te-a cuprins harnicia ! Si asta acum,cand am inteles ca esti in concediu.De ce nu te duci tu sa vizitezi Congo,de exemlu ? Stiu ca sunt carcotasa,dar m-am gandit sa-ti cumpar eu un bilet,numai dus.
6.   Comentariu trimis de
(26 mai 2012, 22:00:38
Domnul NEGURA e un gospodar bun dar tot nimic nu va face deoarece clica de consilieri VRANAU ,CHIRODEA.GIOSAN,PAZIUCsi multi alti flamanzi vor dicta ca si pana acum si degeaba il vom vota
7.   Mihaita Negura va fi primar trimis de
(27 mai 2012, 10:26:48
Fara nici un dubiu este cel mai bun candidat pentru functia de primar...cei care manaca rahat aici sunt cei care au distrus orasul cu proiectele lor fantasmagorice si sa-i enumaram in ordinea numerelor de pe 'tricou' : Serban zis si Lenesul sau Impotentul ...fara valoare, Niga latratorul sef comandat prin telecomanda de Fluturas, Nicu Giosan si Troase constructorii de ....borduri si binevoitori transportatori de telegondole si pastratori cu sperante de acaparare a proiectului suprem: partia, Taranu papagal repetator al lui Flutur gura de haur...valoare negljabila dar maxim la infumurare...are capacitati manageriale cumulative dar neexplorate deoarece unde a ajuns a fost numit... nu a concurat...ar mai fii si altii dar valoarea lor este inmultita cu multimea vida...
8.   Simple pareri a carcotasilor! trimis de
(27 mai 2012, 10:59:03
Foarte bine zis Bucovina79! Persoanelor care au scris primele comentarii le pot spune ca se cam inseala, dovedind faptul ca vorbesc fara a cunoaste aspectele reale ale situatiilor despre care vorbesc. Spre exemplu, Serban la inceputul mandatului, l-a tinut pe Mihaita Negura dinadins cateva luni fara atributii, primarul fiind cel care ii deleaga atributiile de serviciu viceprimarului. De-a lungul mandatului Serban si Niga i-au pus lui Negura numai bete in roate, ca sa nu prinda putere prea mare, asa ca Negura s-a descurcat cum a putut,intre timp Serban si "ceilalti" facandu-si combinatiile linistiti in continuare. In prezent contracandidatii sai incearca non-stop sa sa il faca pe Negura vinovat de nerealizarile lui Serban Gabriel "Distrugatorul de Municipii" in 8 ani de zile.Nu e corect.Cercetati mai bine lucrurile inainte de a arunca cu parerile dragilor domni.
8.1  RE: Simple pareri a carcotasilor! trimis de
(27 mai 2012, 11:13:42
Uitasem, celor care nu le plac genul de persoane ca Negura, un om cinstit, onest si cu multe calitati, le recomand sa importeze unul din alta tara, ca niciunul de prin zona nu e bun in viziunea lor. Poate MARGILONA o sa fie dispusa sa plateasca biletul de calatorie din Congo a viitorului primar negru si o sa il lase pe Mihaita in oras.
Si inca o chestie, Negura este un om integru cu coloana vertebrala, nu sclavul lu X sau Y cum sunt altii. Off..ce dureroasa e invidia asta! O zi buna!
8.2  RE: Simple pareri a carcotasilor! trimis de
(27 mai 2012, 12:09:09
Sa ai coloana vertebrala si sa fii cinstit inseamna sa te treci in locul fiului tau la volan cand acesta face accident din cauza bauturii si a faptului ca face curse\intreceri prin centrul orasului botind passatul model nou sau cand vinzi toata aparatura fabricii Montana unde lucrau aprx 1000 pers?
8.3  RE: Simple pareri a carcotasilor! trimis de
(27 mai 2012, 13:13:00
Mai SINONIM , esti tu sigur ca asa s-a intamplat?
Chiar pana aici ati ajuns, incat sa faceti astfel de scenarii? Daca ar fi fost asa firma de asigurari nu ar fi platit dauna.Nu cred ca firma de asigurari ia decizii politice.
Legat de aparatura fabricii , aceasta a fost vanduta de cel care a cumparat Montana pe un pret de nimic in legatura cu un mare pdl-ist de la Suceava.
Sincer,cu ce drept putea sa vanda mecanicul sef aparatura fabricii?
ALTA MINCIUNA GOGONATA.
8.4  RE: Simple pareri a carcotasilor! trimis de
(27 mai 2012, 18:11:22
....ma intreb de ce, cei care sunt bineintentionati sa ne lumineze cu privere la istoria recenta sau mai indepartata a Dl Ing Mihaita Negura nu amintesc nimic de contracanditatul ....Taranu' pe care il promoveaza dar fara sa-i precizeze numele ...ca na cum sa zici ceva de cineva daca practic nu a realizat nimic nici de alea bune si nici de alea rele...ma intorc in timp acum vreo 15 ani cand taicasu a vandut terenul unde actualmente se afla defuncta fabrica de cherestea Sandru si prin Giosan zis si POPA DIN CAPU SATULUI a reusit sa cumpere un loc de muncitor necalificat la electrica...este si va ramane un tip medicoru dar cu veleitati de Dinu Paturica...foarte infumurat de cand a reusit sa fie NUMIT unde este actualmente...pana si el se promoveaza ca avand un job foarte bun cu un salariu mare dar cand nevoia (Flutur) a comandat a trebuit sa se sacrifice...stie ca nu este pentru el dar GIOSAN zis si POPA cu veleitatile sale de ventriloc va putea manageria activitatea din umbra...mai sunt si altele de povestit despre el dar mai lasam si alta data...:)) apropo 'Campulungeanu' Taranu cum se promoveaza este jumate de prin Breaza deci tot un venetic dupa maica-sa...
9.   Sunteti tot mai disperati pdl-istilor trimis de
(27 mai 2012, 12:35:38
Se apropie ziua alegerilor si disperarea voastra este tot mai mare.Mihaita Negura are sanse reale sa fie primarul municipiului.Cei care il cunosc cu adevarat stiu ca este un om integru, asa cum spune si slimdannyboy.Si stiu si faptul ca Serban nu a colaborat cu Negura in ultimii patru ani.El a devenit simpatizantul PDL si impreuna cu Ghiocel au condus acest oras, deasupra lor fiind zeul Flutur, in fata caruia nimeni nu avea curajul sa comenteze.
Se vorbea in ultimii ani prin oras ca daca ai o problema doar vicele te ajuta , ca pe primar nu-l vede nimeni prin primarie.
Negasindu-i altceva,pdl -ul lanseaza ideea ca vicele este slab, ca este moale , ca este bun executant, ca o sa-l conduca echipa lui , ca este palaria prea mare si altele.
Sunt niste minciuni gogonate care arata disperare.Disperare arata si faptul ca pe zi ce trece Ioan Taran isi pune tot mai multe afise si benere, si din ce in ce mai mari, incat asteptam cu nerabdare sa vina 10 iunie sa scapam.
Nu incercati sa-l pune-ti pe Negura la pachet cu Serban ca nu va crede nimeni.Serban se plimba acum singur prin oras asa cum si-a dorit mereu sa lucreze singur, fara viceprimari.
SUCCES d-le Mihaita Negura. Sunteti omul de care avem nevoie: cinstit,parolist, gospodar, popular.
10.   Corect! trimis de
(27 mai 2012, 14:17:50
Ai dreptate mai Tzontzonel.Si eu il cunosc pe Mihaita Negura si pe familia dansului, si tot ceea ce spui este adevarat. Este un om deosebit si il sustin din tot sufletul la alegeri. Totodata sunt constienta de invidia unor persoane din oras pentru tot ce a realizat in viata, dansul si familia sa. Barfa e in floare. Oricum familia nu trebuie implicata in aspectele ce tin de campania politica. Cu totii mai facem greseli. Succes iti doresc din suflet domnule Mihaita Negura!
10.1  RE: Corect! trimis de
(27 mai 2012, 17:38:38
Corect! Cu totii facem greseli dar noi ni le asumam, Negura si voi ce ii tineti partea se pare ca NU, cand toti campulungenii stiu de acel accident auto...se aduce probe...

10.2  RE: Corect! trimis de
(27 mai 2012, 18:30:11
ESTI TU?...CE BINE INTENTIONAT ESTI 'SINONIM' CU GARCEA...AI TU PROBE SI NU LE-AI FOLOSIT ...CE BINE INTENTIONAT CETATEAN SUNTETI ...CATI FRATI AVETI SA STIM COEFICIENTUL DE BUNATATE DIN CARTIERUL UNDE LOCUITI...:) HAI SA FIM SERIOSI... SI SA RAMANEM IN ZONA UNDE AR TREBUI SA DEZBATEM CAPACITATI ADMINISTRATIVE, MANAGERIALE, GOSPODARESTI...DOAMNE FERESTE DE NECAZURI DE GEN... SE POATE INTAMPLA ORICUI...SI APROPOS EU NU AM AUZIT DE 'ACCIDENT' DACI NU TOTI CAMPULUNGENII STIU...
11.   Atentie la vot trimis de
(27 mai 2012, 17:42:45
Fiti atenti campulungeni! Nu incercati pe 10 iunie sa faceti din somer primar si din vanzator la Unicarm viceprimar.Ma refer la Mihaita Negura care in cei 4 ani cat timp a fost viceprimar nu a reusit sa faca nimic stand toata ziua si plangandu-se ca primarul actual nu il lasa sa faca treaba.
Cred ca noi campulungenii meritam mai mult de atat.
11.1  RE: Atentie la vot trimis de
(27 mai 2012, 18:16:44
ATENTIE!!!!
NU FACETI DIN 'PARVENIT' PRIMAR, ESTE NEVOIE DE UN OM CU EXPERIENTA...UN MEDIOCRU VA RAMANE UN MEDIOCRU...'PROSTU PANA NU-I FUDUL NU-I DESTUL' ASTA SPUNE TOT DESPRE TARANU...
12.   Aceleasi pledoarii trimis de
(27 mai 2012, 18:52:11
Mai sunt exact 2 saptamani si circul electoral ia sfarsit. Indiferent cine castiga, fac pariu ca in C-lung multe lucruri nu se vor schimba, si asta nu din vina primarului ci a domnilor consilieri locali care tot timpul au tras ptr ei si nu pentru oras. Uitativa si acum pe listele de consilieri si vedeti cine candideaza, tot aceea care sunt si acuma, gen Niga, N.Giosan, M.Giosan, Chirodea, N.Vranau si altii.
Iar la primarie probabil va castiga Negura, insa ma repet nu cred ca va face mare lucru, poate chiar nu va face nici cat a facut Serban.
Sa auzim de bine si mare grija la vot
13.   Rautate si invidie trimis de
(27 mai 2012, 18:53:09
Sinonim, dai dovada de proasta crestere, rautate si invidie. Ce legatura are un accident auto cu articolul asta.Ai fost tu langa domnul Negura de sustii porcariile astea?Intereseaza-te mai bine inainte sa faci niste afirmatii de doi lei. Probabil ai fost dintre cei multi care s-au bucurat de passatul model nou ce a fost botit, cum zici tu. App, se scrie se aduc probe. Crapa invidia in voi.
Iar domnule Alexandru99, daca te uiti pe site-ul primariei Campulung vei citi la atributiile conducerii si aceasta " Viceprimarul exercită atribuţiile ce îi sunt delegate de către primar, în condiţiile legii". Primarul i-a dat atributii cu taraita lui negura tocmai ca sa nu isi bage nasul prea mult in afacerile lui Serban. Ati uitat cand Negura a descoperit nereguli grave la piata, cum se furau miliarde cu stirea lui Serban? Te miri de ce nu ajungeau banii de la piata la bugetul local.
Inteleg, e si normal dreptul la parere, dar somerul de Negura are una dintre cele mai frumoase case din zona. Omul gospodar e gospodar si cu bani putini.
Voi alegeti-l pe Taranu, va fi mai rau ca pe vremea lui Serban. Nu va intrebati de ce a renuntat Taranu la salariu de 10000 lei pe luna pentru unul de 3000 lei, l-a apucat filantropia deodata si vrea sa faca bine omenirii..Doamne!

13.1  RE: Rautate si invidie trimis de
(27 mai 2012, 20:03:17
Nu e rautate si nici invidie, sunt fapte reale care s-au inamplat, s-a declarat el ca fiind la volanul masinii, iar legatura cu acest articol e simplul fapt ca acesta se tot autointituleaza CORECT,ONEST si cu COLOANA VERTEBRALA iar cand ai asemenea fapte in spate mai bine taci.
13.2  RE: Rautate si invidie trimis de
(27 mai 2012, 20:41:02
Bine mai Sinonimule am inteles ca s-a dat ca era la volan, ceva nou? este corect, onest si cu coloana vertebrala ...ce spui tu sunt baliverne si povesti ...daca nu s-a constatat asta oficial ...nu s-a intamplat...pentru mine este clar
13.3  RE: Rautate si invidie trimis de
(28 mai 2012, 07:07:11
Sinonim, ca sa poti rezolva cumplitul mister care te macina, ia legatura cu baietii de la politia rutiera si intreaba cine a dat declaratie in noaptea accidentului, si atunci iti vei da seama ce prostii spui.Eu zic sa inchei subiectul asta, devii penibil.
14.   Comentariu trimis de
(27 mai 2012, 19:14:11
Nici o problema.... nu am nimic cu domnul Negura, dar daca a fost asa de greu si a vrut sa faca treaba (si nu a fost lasat , dupa cum se plange ca o baba) de ce nu si-a dat demisia mai devreme...a preferat sa se complaca in situatie si sa ia cam 1000 euro pe luna,salariu !
Oricum nu puteti contesta faptul ca vrea sa fie primar din pozitia de somer care o are acum! Si..... orice ati spune nu a demonstrat nimic pana la varsta pe care o are!
15.   OMUL SFINTESTE LOCUL trimis de
(28 mai 2012, 09:00:44
OMUL SFINTESTE LOCUL, dar nu e cazul acestui candidat. A fost in pozitia de viceprimar 4 ani si nu a avut un proiect l. Sa nu mai zica ca nu l-au lasat altii ca nu e adevarat, daca vrei cu adevarat sa realizezi ceva poti face. De ec nu candideaza mai bine la Frumosu, de unde e el?
15.1  RE: OMUL SFINTESTE LOCUL trimis de
(28 mai 2012, 11:07:28
Da tu de unde esti mai papagalule...esti patetic...nu mai bine il ei tu pe mos manivela Niga si pe Lazy Boy zis si Impotentu' asta care l-ati sustinut primar si ne lasati ...hai fa si tu un bine oarasului...
16.   Primar trimis de
(28 mai 2012, 12:44:43
Ceea ce vad aici e o lupta politica cu adevarat hilara, postacii celor 2 partide isi fac treaba dar generalizand: Voi chiar credeti ce spun astia 2 viitori primari, nu am vazut un plan de investitii, oameni orasul asta are nevoie de locuri de munca nu de borduri, partii nefinalizate, ajutoare filatropice de la stat! A ajuns Clungul un oras de asistati sociali si pensionari de boala un oras inc are nu ai ce vizita , drumuri execrabile si asta nu e vina primarilor ci a puturosilor din orasul asta.Va invit la crasmele din "sat" sa vedeti gospodarii, am crescut in orasul asta dar a ajuns o rusine! Aici nici daca vine primar Bloomberg nu face nimic, ma uitam pe listele partidelor, Dl cati juristi, profesori, ingineri si stai si te intrebi " Astia ce au facut in viata lor!!". Apar odata la 4 ani si se plimba din poarta in poarta sa prosteasca lumea! De Serban ce sa mai zic, intr-un oras civilizat asta era declarat persoana non-grata la ce a facut din orasul asta! Cat de cei ce participa, unu merge la votanti de pe Valea Seaca cu Jeepul sa nu se murdareasca si celalalt a ajuns director la 36 de ani politic pus, ma intreb daca lucra intr-o multinationala avea succesul asta?! Asa ca " munca,munca,munca" puneti mana pe unele si reparativa in fata casei, nu aruncati mizeria pe malul apelor, nu taiati padurile in nestire! Asa ca din partea mea sa nu mergeti la vot, ca oricum nu sunteti decat o cifra in registrele Primariei!
Toate cele bune!
16.1  RE: Primar trimis de
(28 mai 2012, 17:00:07
E normala lupta politica.Dar sa ne aducem aminte ca multi oameni in istorie si-au dat viata pentru a obtine dreptul de vot.Problema campulungeanului e ca e lenes si ignorant. Si-a ales primarul in mod superficial fara sa cerceteze aspectele de detaliu ce tin de fiecare candidat. E usor sa te iei de Negura, dar mai greu e sa cunosti situatia sa ca viceprimar. Cand Negura a iesit vice, orasul era tot praf, dupa primul mandat a lui Serban. Si sa nu uitam ca primarul e ordonatorul de credite a institutiei, adica el taie si spanzura, rolul vicelui e mai mult sa il ajute pe primar. Vicele poate sa fie un geniu, daca primarul nu vrea sa faca treaba, s-a terminat povestea. In plus, primarul poate sa ii dea sau sa ii ia in orice moment atributii de serviciu vicelui. Cititi reglementarile in domeniu, informati-va. Judecati-l pe negura dupa ce are puterea in mana, nu dupa ce puterea a stat in mainile lui Serban, si nu a avut ce face. Omul nu se plange degeaba, ca doar nu-i copil. Si nu cred ca Taranu stie mai bine problemele Campulungului, sa fim seriosi. Domnul Taranu si domnul Niga de ce nu umbla din casa in casa? Ca le e frica ca le dau babele cu oalele in cap. Macar Negura s-a dus. Trebuie sa mergem cu totii sa votam, sa ne incercam norocul pentru viitor.
17.   Concluzie! trimis de
(28 mai 2012, 12:53:07
Aveti toti dreptate!
Cel mai bun primar ramane tot Serban!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei