Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MDRT vrea să introducă o platformă online pentru rezervări în turism

Duminică, 27 Mai 2012 (16:55:12)

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului intenţionează să introducă un sistem online de rezervare a locurilor de cazare, pentru a se putea urmări care sunt cheltuielile în acest domeniu, a anunţat, duminică, la Timişoara, ministrul de resort, Eduard Hellvig, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a declarat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că MDRT "are o responsabilitate" de a crea o platformă online pentru responsabilii din turism.

"Cât timp faci promovare şi nu ai infrastructură, cred că ministerul are o responsabilitate de a crea o platformă pentru cei responsabili în turism, un fel de platformă online de rezervare a locurilor de cazare, pentru că ministerul are această bază de date şi, prin această creare de sistem online de rezervări, introducem criteriul de competitivitate între operatorii de turism", a declarat Hellvig.

Potrivit lui Hellvig, prin crearea acestei platforme, ministerul poate urmări "în mod clar" care sunt cheltuielile legate de domeniul turismului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MDRT vrea să introducă o platformă online pentru rezervări în turism.
 Vizualizări articol: 932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MDRT vrea să introducă o platformă online pentru rezervări în turism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MDRT a descoperit in sfarsit apa calda.. trimis de
(28 mai 2012, 00:17:07
Frate , ne conduc niste ametiti legati la ochi. Indiferent din ce partid sunt , in baza incompetentei ce-i caraceterizeaza pe toti, dau in gropi cu fel de fel de decizii ce cheltuie resursele, in numele crearii infrastructurii si promovarii turismului , dar pana acum nu au reusit ca turismul ca scop si mijloc de beneficiu social , sa fie vizibil operativ, complet si eficient pentru clientul din tara si din lume. Madama aia cu slitul pana la subsioara feselor s-a cracanat prin toata europa sa dea un tun cu brandul turismului romanesc si nu a reusit decat o pastisa de frunza luata de pe camioanele TIR. Astfel frate cand toata lumea geme de mijloace media/soft de prezentare/ofertare/informare la urechile-i suficiente cocoane nu a ajuns nimic si nici nu s-a facut nimic. Bine zic, o fi fost ea mai putintica la idei , dar chiar nimeni din acest minister care a digerat bani seriosi pe fel de fel de fantezii nevrotice ale madamei, chiar nimeni dintre oamenii aceia priceputi care sigur exista prin compartimentele MRDT , nu i-a aratat ce se mai intampla in lumea digitala a turismului ??? E bine macar acum ca sa se utilizeze macar un sistem de rezervare on line, dar zic eu ca treaba e cam de pe la jumatate abordata , deoarece un asemenea demers ar trebui sa includa si serviciile de promovare chiar gratuita a operatorilor de turism , indiferent de capacitati. De exemplu in toata europa solutia de booking in rezervare e larg utilizata si merge brici, dar la noi exista o inertie si multa nepricepere in abordarea digitala pe net a promovarii turistice si aici ar trebui sa intervina masiv eficient si gratuit o structura specializata a MDRT . Sa speram ca e o abordare serioasa, mai bine mai tarziu decat de loc, si nu o noua teapa sau frunza vestejita platita cu bani grasi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei