Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vizită electorală

Nechifor: Locuitorii comunei Râşca reclamă că au fost lăsaţi de izbelişte în ultimii patru ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu peste 300 de locuitori ai comunei Râşca. Nechifor a ţinut să sublinieze că toţi cei care au venit la întâlnire s-au plâns că au fost lăsaţi de izbelişte în ultimii patru ani, fiind uitaţi de către autorităţile judeţene.

„Locuitorii din comuna Râşca au arătat că în timpul administraţiei judeţene Suceava a PDL nu s-au făcut nici un fel de demersuri pentru înfiinţarea de noi locuri de muncă, în ciuda faptului că i-au auzit aproape zilnic atât pe fostul prim-ministru, Emil Boc, preşedintele PDL, cât şi pe prim-vicepreşedintele PDL şi preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, că s-au alocat bani pentru investiţii pentru crearea de locuri de muncă”, a declarat Cătălin Nechifor.

Acesta a mai adăugat că „oamenii au reclamat că nu se ştie ce s-a făcut însă cu banii, pentru că locuri de muncă nu s-au creat, dar au fost tăiate salariile bugetarilor şi au fost impozitate pensiile şi au mai arătat că există în continuare probleme legate de aplicarea legilor fondului funciar”.

Atât Cătălin Nechifor, cât şi ceilalţi reprezentanţi ai USL prezenţi la întâlnire i-au asigurat pe locuitorii acestei comune că salariile tăiate vor fi reîntregite de Guvernul condus de Victor Ponta, dar şi că pensionarii îşi vor primi înapoi banii care au fost luaţi ilegal pentru contribuţiile de asigurări de sănătate în perioada fostului Guvern.

Nechifor a precizat că, după ce va fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, va acţiona astfel încât toate comunele judeţului să beneficieze de investiţii pentru dezvoltare, „iar actul administrativ va fi transparent şi în favoarea cetăţenilor”.

„Schimbarea de optică privind modul în care se face administraţie judeţeană va fi implementată şi la Suceava, iar banii vor fi folosiţi judicios, astfel încât să fie sprijinite toate zonele judeţului”, a declarat Nechifor. Făcând referire la Râşca, Cătălin Nechifor a spus că în această comună sunt necesare investiţii pentru renovarea şcolii, a căminului cultural, şi că este necesară înfiinţarea unui centru medical de permanenţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: Locuitorii comunei Râşca reclamă că au fost lăsaţi de izbelişte în ultimii patru ani.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor: Locuitorii comunei Râşca reclamă că au fost lăsaţi de izbelişte în ultimii patru ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prietenie trimis de
(26 mai 2012, 12:23:07
d-le nechifor daca spui una si faci alta nu ai sa reusesti. daca nu poti fi sef renunta. fiecare psd-ist din judet face ce vrea. la vatra dornei sustin pe independentul ioja sau pe pdl-istul boanches, la neagra sarului pe pdl-istul iordache, la ciocanesti pe pdl-istul ciocan. oriunde ar fi fac ce ii taie capul numai sa nu sustina candidatul usl la primarie. ce ar fi daca liberalii din zona dornelor o sa-l sustina pe d-l flutur la cj? ne mai gandim cateva zile si o sa decidem.
2.   Nechifor, deputat de orice, dar numai de Rasca nu trimis de
(26 mai 2012, 18:48:58
Oficial, Nechifor este deputat DE FALTICENI. In anul 2008, alegatorii din Colegiul D4 (Falticeni) l-au cadorisit cu mandatul de deputat (cu toate beneficiile - indemnizatia si suma forfetara, in total aproape o suta de milioane de lei vechi pe luna, plus moftul de a face greva parlamentara, cateva luni, pe aceeasi suta de milioane de lei vechi pe luna). Spuneam ca, oficial, Nechifor este deputat DE FALTICENI. Dragi cetateni si totodata alegatori la 10 iunie. Nu va intreb daca si de cate ori l-ati vazut pe Nechifor, in mandatul lui de deputat, acasa la dvs. (in localitatile din Colegiul D4). Multi ati spune ca niciodata. Va intreb insa daca l-ati auzit vreodata sa se prezinte/recomande ca deputat DE FALTICENI. Nechifor era/a fost ba deputat de Suceava, ba deputat PSD. Cine ar trebui sa stie ca lui Nechifor i-a fost jena sa se prezinte/recomande ca deputat DE FALTICENI? Si cine ar trebui sa tina cont de acest lucru la votul din 10 iunie? Locuitorii Colegiului D4, colegiu care cuprinde localitatile Falticeni, Baia, Bunesti, Hartop, Preutesti, Vulturesti, Udesti, Veresti, Fantanele si Liteni.

3.   Mai CERBERONYMOUS trimis de
(27 mai 2012, 14:23:50
si in bazinul dornelor este senator FODOREANU si deputat PARDAU este colegiul numarul 9. In anul 2008, alegatorii din Colegiul D9 l-au cadorisit cu mandatul de deputat si senator(cu toate beneficiile - indemnizatia si suma forfetara, in total aproape o suta de milioane de lei vechi pe luna x 2, moftul de a face greva parlamentara, cateva luni, pe aceeasi suta de milioane de lei vechi pe luna a fost donata de IOAN CATALIN NECHIFOR,sinistratilor din judetul Vrancea,in momentele cind guvernul boc v si M.R UNGURENII MEI erau nepregatiti pentru dezapeziri). Spuneam ca, oficial, FODOREANU SI PARDAU sunt parlamentari de CIMPULUNG SI VATRA DORNEI . Dragi cetateni nu va intreb daca si de cate ori i-ati vazut in mandatul lor acasa la dvs. (in localitatile din Colegiul 9). Multi ati spune ca niciodata. Va intreb insa daca i-ati auzit vreodata sa se prezinte/recomande ca parlamentari. Cine ar trebui sa stie ca lor le-a fost jena sa se prezinte/recomande ca parlamentari PDL. Si cine ar trebui sa tina cont de acest lucru la votul din 10 iunie?
4.   Mai JOHNN! trimis de
(27 mai 2012, 15:50:16
Dai o cafea (si o apa plata) pentru plagierea post-ului meu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei