Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Comuna Bosanci susţine echipa Gheorghe Flutur – Anton Curic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de locuitori din Bosanci au fost prezenţi la o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi cu primarul comunei, Anton Curic, ambii candidaţi din partea PDL pentru un nou mandat. Printre cei prezenţi la întâlnire au fost şi contracandidaţii primarului Anton Curic, acesta ţinând să facă un apel la o campanie civilizată fără atacuri şi jigniri.

„Chiar dacă unii s-au supărat că în această perioadă s-au realizat foarte multe lucruri în comuna Bosanci, vreau să vă spun că s-a muncit foarte mult, iar eu personal, cu ajutorul domnului preşedinte Gheorghe Flutur, cu ajutorul celor de la Consiliul Judeţean şi al celor PDL, am primit un sprijin consistent în aceşti ani. Şi credem noi că vom continua ceea ce am început şi ceea ce trebuie finalizat şi cu siguranţă vom face şi alte lucruri noi”, a spus Anton Curic.

El a ţinut să reamintească faptul că imediat după ce a fost ales primar, comuna Bosanci a fost afectată de inundaţiile din 2008, iar cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava s-a reuşit refacerea a 15 kilometri de drumuri, precum şi a circa 100 de podeţe.

Făcând referire la investiţiile din Bosanci, Anton Curic a dat ca exemplu construcţia unei săli de sport cu 150 de locuri, lucrările de reabilitare şi modernizare a mai multor unităţi de învăţământ, precum şi investiţiile în reţelele de canalizare.

 

Flutur: Suceava este judeţul în care s-a întâmplat ceva pozitiv

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să amintească de inundaţiile din anii 2008 şi 2010, precizând că la aceste probleme s-au adăugat şi cele generate de criza economică.

„Cu toate că am avut probleme mari în urma inundaţiilor, nu au rămas oameni care să nu fi fost ajutaţi de către noi. Peste toate astea, patru ani în Europa şi în România a fost criză. Dar mă uit la dumneavoastră, vreau să vă spun că aveţi mulţi tineri şi sunteţi oameni care circulaţi prin ţară. Ce spun cei din ţară despre Suceava şi despre Bucovina? Da, ceva se întâmplă acolo. Şi chiar dacă nu vor adversarii politici să recunoască, dar nu au încotro, Suceava este judeţul în care s-a întâmplat ceva pozitiv”, a declarat Flutur.

El a adăugat că şi instituţiile naţionale recunosc faptul că Suceava este judeţul în care au fost atrase cele mai multe fonduri europene, suma totală depăşind un miliard de euro.

„Dacă veţi merge la Iaşi veţi vedea că se spune că Flutur a tras toţi banii la Suceava. Dacă veţi merge la Constanţa la fel se spune. Dar noi nu am făcut decât să facem proiecte, să ne luptăm, cum s-a luptat şi primarul Anton Curic, pentru a promova proiecte, deoarece judeţul acesta a fost lăsat în urmă şi încă mai avem treabă. Dar uitaţi-vă cum arată astăzi judeţul, de ce vin turiştii în Bucovina şi că totuşi zona aceasta începe să meargă pe un drum bun”, a mai spus Flutur.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comuna Bosanci susţine echipa Gheorghe Flutur – Anton Curic.
 Vizualizări articol: 1606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Comuna Bosanci susţine echipa Gheorghe Flutur – Anton Curic1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mincinosi,hoti! trimis de
(28 mai 2012, 17:15:03
cine din Bosanci credeti k va mai sustine in afara de echipa PDL....toate proiectele s-au facut din interese..akum inainte de alegeri k sa mai aiba de unde fura , in luna mai s-a facut parc in centrul Bosanciului:))...a stricat o scoala(despre care se spunea k se desfinteaza)si au ridicat-o din nou..e la primul nivel si cik deja s-au cheltuit 12 miliarde-lei vechiRuSINE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei