Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Opinie

Candidatul independent Constantin Baroiu susţine că Broşteniul are nevoie de o schimbare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Broşteniul are nevoie de o schimbare, iar acest mesaj a fost transmis oamenilor din acest oraş, dar şi din celelalte localităţi aflate în componenţă de către Constantin Baroiu, candidat independent pentru funcţia de primar. Pentru a realiza această schimbare, Baroiu le-a cerut locuitorilor din Broşteni să iasă la vot într-un număr cât mai mare pe data de 10 iunie.

“Mesajul meu pentru această campanie electorală este <Împreună pentru un Broşteni curat> şi de aceea îmi doresc ca un număr cât mai mare de persoane, din diferite domenii de activitate, să se implice cât mai mult în acest proiect. Cred cu tărie că la Broşteni se pot face lucruri mult mai bune”, a declarat Constantin Baroiu.

Iar proiectul propus de candidatul independent Constantin Baroiu pare să aibă o priză din ce în ce mai mare. Aşa se explică şi faptul că la şedinţele cu electoratul este însoţit de majoritatea din cei zece candidaţi independenti pentru funcţia de consilier local în Broşteni.

 

Acţiune auto pentru semnalarea problemelor din Broşteni

Pentru a trage un semnal de alarmă despre problemele din Broşteni, Constantin Baroiu a organizat joi, 24 mai, o acţiune inedită. Mai exact, a mobilizat pentru un marş auto circa 30 de maşini de toate categoriile.

“A fost ca un simbol să adunăm maşini de toate felurile, pentru a înţelege toţi oamenii că sunt interesat de problemele tuturor categoriilor sociale. Acţiunea a fost sprijinită şi de candidaţii independenţi pentru funcţia de consilier local, dar şi de oamenii din Broşteni şi din celelalte localităţi, chiar dacă nu au participat la marşul auto”, a explicat Constantin Baroiu.

 

Atragerea de fonduri europene, o prioritate pentru Constantin Baroiu

Una din marile probleme cu care se confruntă oraşul Broşteni este atragerea fondurilor europene. “Cu statutul de oraş este foarte puţin probabil să obţinem finanţarea pentru orice proiect depus pe fonduri structurale cu termen limită. Cred că acesta este motivul prin care în platforma program este specificată ideea de consultare a cetăţenilor - referendum, pentru trecerea din nou la statutul de comună”, a precizat Constantin Baroiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul independent Constantin Baroiu susţine că Broşteniul are nevoie de o schimbare.
 Vizualizări articol: 2989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Candidatul independent Constantin Baroiu susţine că Broşteniul are nevoie de o schimbare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bafta TITI trimis de
(27 mai 2012, 21:12:04
Incearca acum pe ultima suta de metri sa convingi Electoratul.Sa nu lasam iar LICHELELE sa se prefaca CONDUCATORI.Poate tu si un alt consiliu local o sa faceti ceva nu ca altii care sunt plini de datorii si mai promit aberatii.Bafta sincera!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei