Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Vizită electorală

Primarul Ion Lungu, întâmpinat cu braţele deschise de comercianţii din Bazar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut ieri un tur al Bazarului, discutând cu alegătorii, prezentându-le echipa sa de viceprimari şi consilieri locali şi prezentându-le comercianţilor intenţiile sale de continuare a modernizării acestui centru comercial.

Ion Lungu a fost întâmpinat cu braţele deschise de comercianţii din Bazar, care au ţinut să dea mâna cu el, să-i vorbească şi chiar să-l pupe.

Unii i-au mulţumit pentru ce s-a făcut până acum în Bazar, în vreme ce alţii, mai greu de mulţumit, au venit cu o serie de solicitări, în funcţie de interesul fiecăruia.

Unii au cerut să fie pavate aleile din jurul centrului comercial modernizat, alţii au cerut mai multe locuri de parcare, alţii să fie unite cele două hale modernizate cu o boltă, care să-i ferească de ploaie, vânt şi zăpadă şi pe cei care au chioşcuri pe aleea ce le separă.

Alţii au profitat de ocazie să-i atragă atenţia asupra unor lucrări care mai sunt necesare prin oraş, de la străzi care necesită reparaţii la locuri de joacă şi de recreare.

Lungu a stat de vorbă cu fiecare, le-a reţinut propunerile şi sugestiile, pentru care a spus că va căuta o rezolvare.

“Cred că m-am ţinut de cuvânt şi ceea ce a promis în 2004, când am venit primar, că voi moderniza Bazarul, s-a întâmplat. Lucrările, în mare, sunt finalizate. Sigur, mai avem de lucrat la trotuare şi căi de acces. În spatele Bazarului deja se lucrează la realizarea parcării. Se ştie că în acest an avem un proiect pe fonduri europene prin care să aducem căldura în Bazar, pe baza unor suflante de aer cald, alimentate cu energie verde. Sunt convins că oamenii din Bazar apreciază acest lucru,  faptul că m-am ţinut de cuvânt, eu şi echipa mea de la Partidul Democrat-Liberal”, a spus Ion Lungu, după ce a discutat cu sute de oameni care trăiesc din activităţile pe care le au în Bazar.

 

“Mă voi bate până în pânzele albe ca Bazarul să existe”

O problemă ridicată de mulţi comercianţi a fost cea a controalelor mult prea dese din partea organelor de control, care se soldează aproape mereu cu amenzi şi confiscarea mărfurilor.

În această privinţă, Ion Lungu a spus că va lua poziţie, atunci când controalele devin abuzive:

“Din punctul meu de vedere Bazarul a fost, este şi va rămâne o prioritate, pentru că de aici îşi câştigă existenţa mulţi suceveni, este un fel de măsură de protecţie socială. Sunt mulţi oameni care îşi poartă copiii la şcoală de aici, din Bazar, fac bani pentru a plăti cheltuielile de întreţinere, iar dacă nu ar lucra în Bazar mulţi nu ar supravieţui. De aceea voi fi alături de cei din Bazar, mă voi bate până în pânzele albe ca Bazarul să existe, în condiţii de legalitate. Voi fi solidar cu oamenii din Bazar atunci când vor fi controale în exces, aşa cum s-a întâmplat săptămâna trecută. Sper ca lucrurile să intre în normalitate, oamenii trebuie să înţeleagă şi ei că trebuie să respecte condiţiile de legalitate, iar eu ca primar îi asigur că voi fi alături de ei şi în perioada următoare”.

Atât comercianţilor, cât şi cumpărătorilor pe care i-a întâlnit în Bazar le-a împărţit pliante cu proiectele pe care vrea să le pună în practică alături de echipa sa, precum şi materiale promoţionale, precum pixuri, brichete şi cutii de chibrituri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu, întâmpinat cu braţele deschise de comercianţii din Bazar.
 Vizualizări articol: 904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul Ion Lungu, întâmpinat cu braţele deschise de comercianţii din Bazar1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pavele peste tot vrem... trimis de
(26 mai 2012, 12:53:44
Pacat ca nu am stiut ca merge in bazar ca ii ziceam eu vreo doua la taran..
2.   CU BRATELE DESCHISE SI PUPATURI DE MAINI trimis de
(26 mai 2012, 13:11:45
Citind titlul aveam senzatia ca PAPA s-a pogorat in bazar spre a ferici mirenii.Despre ce reprezinta bazarul stim cu totii.Este cel mai puternic focar de evaziune fiscala din judet alaturi de vama Siret.Domnul Lungu are o viziune ciudata despre controlul organelor statului.Ce am inteles eu este ca s-ar dori controale asa mai usurele,mai preferentiale,mai soft.
2.1  RE: CU BRATELE DESCHISE SI PUPATURI DE MAINI trimis de
(27 mai 2012, 08:31:08
Răduculemamă , mai ieşi din casă , e frumos afară
e frumos şi-n bazar ( aşea urât cum e )
crede-mă când îţi zic : nu acolo-i marea evaziune fiscală
e fix în curtea biznisului PDL
bazariştii sunt mici administratori ( crede-mă,îi cunosc)
care luptă,săracii,pentru supravieţuire
e mizerie , adevărat , nu miroase ca la Mall , a mosc
(oricum) .. nu ajuta "reclama" lor să se răsfire !

2.2  RE: CU BRATELE DESCHISE SI PUPATURI DE MAINI trimis de
(27 mai 2012, 21:27:15
tare mult o sa faca USL pentru Suceava, asa cum a facut si Marza pentru Suceava? unii chiar sunteți pupincuriști USL-ului? DE CE NU VA VEDEȚI DE TREABĂ? VĂ DAȚI CU PĂREREA DAR HABAR N-AVEȚI
3.   Totul e pe principiul dominoului. trimis de
(26 mai 2012, 16:26:50
…s-o fi dus cu cutii de chibrituri ca in piata mare!

Dar, una din problemele grave legate de apropiatele alegeri locale, este ca nici PSD nu s-a reformat. De PNL ce sa mai vorbim, aia daca se reformeaza dispar...
PSD a stat o vreme in opozitie; ar fi putut s-o faca (reformarea). Cum vreti voi sa se reformeze un partid aflat la putere?
Daca intindem subiectul, ajungem pana la adiscuta despre ce intelegem noi prin reformare si ce inteleg ei. La ei e doar o chestie de imagine, la noi sunt mult mai multe… De la cum sa conduci tara, la moralitatea si profesionalismul membrilor, candidatilor.
Daca nu se schimba nimic in politica asta a lor!?
Promovarile/angajarile se fac cum ai zis, ca pe timpuri: PCR (pile, cunostinte si relatii) plus bani, sunt sustinute si agreate haosul, lipsa profesionalismului, si a raspunderii. Totul e pe principiul dominoului. Daca dispare o piesa, este repede inlocuita pt sustinerea unui sistem. Mafiot. Statul, este mafiot. Pt ca legile care guverneaza, multe dintre ele, sunt facute mafiot, de mafioti, pt mafioti.
4.   REMEMBER ALEGERI 2008 trimis de
(26 mai 2012, 19:56:30
Ce se mai discuta la alegerile 2008???
"Afacerea sugativa " se referea la modul în care au fost cheltuite aproximativ 30 de miliarde de lei vechi pentru refacerea Punctului Termic Obcini 3.Lucrarea a fost data in subantrepriza firmei sucevene PRO TEHNICA, al carei asociat unic si administrator este fratele geaman al primarului Ion Lungu, si anume Constantin Lungu, care este si în Consiliul de Administratie al ACET SA Suceava.
Afacerea pavelelor, primaria plateste 130 de lei/mp de pavele, în timp ce maximul calculat potrivit ofertelor unor firme este de 60 de lei/mp.In ceea ce priveste stratul de asfalt turnat pe trotuare este de maxim 40 de lei/mp si nu 150 de lei/mp, cât ar plati municipalitatea. Aceste probleme parca imi suna cunoscut si in 2012.fratilor,hai sa schimbam aceste lucruri!!!!!
5.   CU BRATELE DESCHISE SI OVATII trimis de
(26 mai 2012, 20:22:28
Asa au fost primiti si liderii USL la mitingul concert de la Burdujeni.Desi presa suceveana a abordat foarte foarte sters acest subiect(desi a venit primul ministru)totusi 2000 de oameni au fost prezenti in Burdujeni,fieful PDL Suceava.S-a dansat pe ritmurile muzicii populare cantate de Sofia Vicoveanca si Margareta Clipa.Dar si sufletele noastre au dansat pe ritmurile discurursurilor magistrale ale lui Piedone,Constantin,Ponta,Antonescu.Datorita lor Romania va fi o tara moderna,europeana,puternica si prospera.Speram ca poate si Suceava,sau poate vom ramane singurul judet portocaliu.Cine stie?
6.   ATAC FARA PRECEDENT!!! PONTA CONTRA FLUTUR trimis de
(26 mai 2012, 23:43:04
La mitingul concert de la Burdujeni Ponta a afirmat că a fost procuror şi că în viaţa lui a întâlnit mulţi hoţi, dar niciunul ca Gheorghe Flutur.
"Am întâlnit mulţi hoţi în viaţa mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am întâlnit şi mulţi mincinoşi, dar niciunul ca Flutur", a spus Ponta, care a precizat că a cunoscut şi mulţi miniştri, dar niciunul care să omoare găinile oamenilor şi să vândă apă chioară.El a spus că primarul Sucevei, Ion Lungu, este mai rău decât Emil Boc şi a adăugat că "atunci când aude Lungu de Flutur, parcă aude Boc de Băsescu"."Cred că într-un partid de mincinoşi şi hoţi ca PDL, cel care a încălcat legea cel mai mult a fost Flutur şi trebuie să plătească pentru asta", a mai declarat preşedintele PSD.Premierul a subliniat că are o datorie faţă de oamenii din această zonă a ţării întrucât aici a copilărit, la Pârteşti, şi că atunci când la Bucureşti oamenii stăteau în frig şi nu aveau mâncare, primea din Bucovina "barabule" (cartofi)."Am datoria de a rupe un necaz, un blestem", a spus Ponta, care a arătat că acest "necaz" al sucevenilor este conducerea actuală PDL a judeţului.
7.   Am vazut...... trimis de
(27 mai 2012, 00:26:58
cine l-a scos pe fostul premier nastase de la bulau, poti striga hot daca tu esti curat TOTI ar trebui fugariti ca toti sunt niste ciume
radule sa dai asa limbi chiar nu m-am putut abtine,chiar crezi ca unii sunt mai buni decat ceilalti
Niciodata nu ai sa vezi doi oameni ca se cearta, se bat pt binele altuia

8.   ATAC FARA PRECEDENT ANTONESCU CONTRA FLUTUR trimis de
(27 mai 2012, 00:36:22
"Eu îl întreb pe prim vicepreşedintele PDL, George Flutur unde erai când s-au tăiat salariile oamenilor în vreme ce voi vă îmbuibaţi? Unde erai George Flutur în momentul în care se şterpelea din pensia celor mai necăjiţi oameni din ţara asta? Unde erai George Flutur în momentul în care peste două sute de mii de întreprinderi mici şi mijlocii erau duse în faliment prin impozitul forfetar şi oamenii lăsaţi şomeri, lăsaţi în stradă? Unde erai George Flutur în momentul în care stăpânul tău Băsescu le spunea doctorilor, profesorilor, studenţilor, tinerilor din România, plecaţi în altă ţară dacă nu vă place? Unde erai? La Ierusalim după sfânta lumină? Nu, erai de fiecare dată în spatele lui Emil Boc să te vezi la televizor. Eşti la fel de vinovat ca Băsescu şi Boc!", a spus Antonescu.
8.1  RE: ATAC FARA PRECEDENT ANTONESCU CONTRA FLUTUR trimis de
(27 mai 2012, 16:00:10
Asa-i !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei