Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2012 - Anul XVII, nr. 99 (5004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Până aseară

Câte nouă candidaţi pentru Primăria Suceava şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nouă suceveni vor intra în lupta electorală pentru funcţia de primar al Sucevei. Până ieri seara, la Biroul Electoral Municipal au fost depuse nouă candidaturi, toate din partea unor reprezentanţi ai partidelor politice, nefiind înregistrată nici o candidatură a unui independent. De precizat că numărul candidaţilor ar putea să crească, în condiţiile în care candidaturile se puteau depune până la ora 24:00.

Primul care şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Sucevei a fost actualul ocupant al acestei funcţii, Ion Lungu, care va candida din partea PD-L pentru cel de-al treilea mandat. De asemenea, pentru Primăria Suceava şi-au mai depus candidatura Alexandru Băişanu, din partea USL, Adrian Macovei – UNPR, Petru Juravle – PRM, Cristian Victor Ilie – Partidul Verde şi Dan Dăscălescu – Partidul Forţa Civică. În cursa electorală pentru câştigarea funcţiei de primar al Sucevei vor intra şi doi candidaţi reprezentanţi ai unor partide cu nume aproape identice. Este vorba despre Adrian Arămescu, care va candida din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu, şi Octavian Moţac, acesta fiind reprezentantul Partidului Poporului – Legea Cojocaru. Printre candidaţii care vor să câştige fotoliul de primar al Sucevei se numără şi un italian. Este vorba despre Bruno D’Ambrosi, acesta candidând din partea Asociaţiei Italienilor din România.

 

Preşedinţia CJ Suceava este vizată de nouă candidaţi

Tot nouă candidaţi s-au înscris şi în competiţia pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Până ieri, la ora 19:00, pentru şefia administraţiei judeţene au fost înregistrate nouă candidaturi. Primul care şi-a înregistrat candidatura este actualul ocupant al funcţiei de preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Pe lângă acesta, pentru aceeaşi funcţie mai candidează Cătălin Nechifor – PSD, Cătălina Vartic – UNPR, Stela Acatrinei – PRM, Vasile Cristian Goran – Partidul Poporului-Legea Cojocaru, Corneliu Crăciunescu – Partidul Forţa Civică, Dan Acibotăriţei – Partidul Verde, Daniela Enricheta Câmpan – Asociaţia Italienilor din România şi Dumitru Ciprian Gafencu – PNŢCD.

Alegerile locale de anul acesta vor avea loc în data de 10 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câte nouă candidaţi pentru Primăria Suceava şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Câte nouă candidaţi pentru Primăria Suceava şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Independentul Coman trimis de
( 2 mai 2012, 11:53:04
E evident modul tendentios si slugarnic de redactare a articolului. In loc sa enumere toate ciandidaturile, acest pseudo-redactor, care banuiesc ca va sterge acestcomentariu repejor, zice ca: "Si-au mai depus candidatura, ...." Adica ceilalti sau resturile. PDL-ist evident care-si ia probabil un al doilea salariu de la Flutur-Lungu&co.
2.   Oportunism trimis de
( 2 mai 2012, 13:43:17
baiesanu si zmau nu au ce cauta in PNL , sunt oameni cu o lipsa profunda de cultura, nu sunt demni sa ne reprezinte, sunt numai pusi pe capatuiala , interesele lor personale sunt mai presus de binele orasului nostru. sa le fie rusine la amandoi!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei