Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2012 - Anul XVII, nr. 99 (5004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Obiective îndrăzneţe

Independentul Cezar Ioja vrea să redea Dornei strălucirea de altădată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de dorneni au fost alături de candidatul independent Cezar Ioja la depunerea candidaturii pentru funcţia de primar al oraşului staţiune de interes naţional Vatra Dornei. După ce au muncit pentru a face din acest oraş o bijuterie a turismului din România, oamenii mai în vârstă cred că singura opţiune viabilă pentru a revitaliza oraşul este Cezar Ioja. Candidatul independent pentru funcţia de primar a ţinut să le mulţumească deschis tuturor celor care cred în el şi în proiectul propus de el şi este convins că începând cu 11 iunie Vatra Dornei va intra într-o altă etapă de dezvoltare.

„După mai bine de 20 de ani de management defectuos, perioadă în care s-au pierdut locuri de muncă, serviciile publice au ajuns la standarde deplorabile, iar transparenţa actului decizional din administraţia locală a lăsat de dorit, este timpul ca Vatra Dornei să redevină ce a fost odinioară. Toată lumea, în frunte cu mine, doreşte ca acest municipiu să-şi recapete strălucirea de altădată, iar munca părinţilor şi bunicilor noştri să fie recunoscută. Pentru asta mă bazez pe toţi dornenii de bună-credinţă, nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în prezent, şi care sunt dornici să contribuie la relansarea Dornei. De aceea, îi rog să susţină proiectul <Împreună salvăm Dorna>, proiect pe care îl propun şi în care cred cu tărie”, a declarat Cezar Ioja.

Pe treptele Primăriei Vatra Dornei, candidatul independent Cezar Ioja a ţinut să le mulţumească tuturor celor au contribuit la strângerea semnăturilor necesare pentru depunerea dosarului la Biroul Electoral de Circumscripţie. Tot în acelaşi cadru, Ioan Nastase, preşedintele „Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003”, a ţinut să-l asigure pe Cezar Ioja de întreg sprijinul pensionarilor din localitate, oameni ale căror aşteptări au fost trădate de actuala conducere a Primăriei Vatra Dornei.

În total, dosarul privind candidatura lui Cezar Ioja a cuprins 2.070 de semnături, dar candidatul independent la Primăria Vatra Dornei şi-a arătat convingerea că numărul celor care îl vor vota va fi mai mare.

Cezar Ioja are 43 de ani, este tată a patru copii şi administrator a două pensiuni turistice. A fost consilier local şi consilier judeţean, iar studiile cuprind o diplomă de licenţă în ştiinţe administrative, un master în managementul administraţiei publice în ţările Uniunii Europene, precum şi doctoratul obţinut în economie la Şcoala Doctorală a FEAA a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Independentul Cezar Ioja vrea să redea Dornei strălucirea de altădată.
 Vizualizări articol: 971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Independentul Cezar Ioja vrea să redea Dornei strălucirea de altădată3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Odinioara trimis de
( 2 mai 2012, 19:28:56
Ioja vorbeste dar nu stie ce vorbeste. Cum sa fie dorna ca odinioara? Cu strazi sparte, cu un parc intunecat si plin de mizerii, fara apa calda si caldura, cu canalizari infundate, cu lipsa iluminatului public. Nu vrem Dorna ca odinioara. Dorna nu are stralucire indiferent de cei care au populat palatul Primariei. Cum o sa faceti locuri de munca? Sunteti aerian si dupa cum se vede puteti ameti de cap niste bieti pensionari care pentru cativa lei isi vand si sufletul. Pentru pensionari:stiti ca lunar Nastase primeste 1500 lei de la Ioja sa va ameteasca cu promisiuni de la ioja? Acesta este Nastase.
2.   Paine... trimis de
( 3 mai 2012, 10:00:54
Ioja promite marea cu sarea, ca de fapt toti candidatii si se foloseste de pensionarii flamanzi, dar nu crede ca acestia il vor lasa balta pentru cine va da o paine in plus in pachetul electoral... Si unul dintre contracandidati este patron de brutarie.rolling on the floor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei