Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2012 - Anul XVII, nr. 99 (5004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Cătălina Varitc: „UNPR Suceava militează, ca de obicei, pentru stabilitate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedinta UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că această formaţiune politică militează pentru stabilitate politică. „Nici nu are cum să fie altfel din moment ce aceasta este dorinţa oamenilor cu care membrii UNPR din tot judeţul discută de când moţiunea de cenzură a USL a trecut. Oamenii aşteaptă stabilitate şi responsablitate, şi nu discuţii sterile”, a spus Vartic. Lidera UNPR Suceava a subliniat că acest partid a demonstrat în numeroase rânduri că este o formaţiune politică responsabilă. „Au demonstrat-o miniştrii, dar şi parlamentarii partidului nostru. UNPR nu este interesat de funcţii, ci de oameni. Nu de oamenii partidului, ci de oamenii simpli. Pe membrii UNPR Suceava nu-i interesează numele şi apartenenţa politică a celor care vor ajunge în posturi cheie”, a mai precizat Cătălina Vartic.

Ea a adăugat că progresiştii suceveni îşi doresc să fie siguri că toţi cei care vor prelua „posturile cheie” din administraţie sunt capabili să-şi facă datoria faţă de oameni. De asemenea, Cătălina Vartic a mai declarat că UNPR îşi exprimă speranţa că, în curând, România va avea un nou Guvern „şi că acesta se va apleca cu toată seriozitatea asupra problemelor oamenilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Varitc: „UNPR Suceava militează, ca de obicei, pentru stabilitate”.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cătălina Varitc: „UNPR Suceava militează, ca de obicei, pentru stabilitate”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce/ trimis de
( 2 mai 2012, 11:45:43
Aceasta Miss Piggy a politicii sucevene nu mai are nevoie de stabilitate. Are deja o "super" baza!
2.   Stabilitate militanta trimis de
( 2 mai 2012, 14:28:07
Stabilitate inseamna cetatean supus guvernului, presedintelui, si "organelor", alea de n-ai voie sa te iei in gura cu ele. Noi, ceilalti, "prostii", care platim taxe la stat, militam pentru democratie, si mai ales, pentru instabilitatea dictaturii, primul pas spre democratie. Un partid de buzunar mic (buzunarul, dar si partidul) ne vrea stabili, umili, pentru dictatura. Nu e interesat de functii, ci de oameni. Nu-i intereseaza apartenenta si numele oamenilor (in dictatura, oamenii nu au macar nume, ci porecle, sau apelativul "ba") ci obedienta lor. Nu oamenii partidului, ci oamenii simpli, fraierii, sa fie servitori "meseriasilor" care stiu de ce...
3.   STABILITATE POLITICA trimis de
( 2 mai 2012, 15:26:26
E bine ca UNPR sprijina acest guvern USL pentru stabilitatea politica si economica.Vedem doar ca leul o ia tare la vale.Despre guvernul USl am niste mari probleme cu numirea lui Ioan Rus,cu a lui Marga la externe(era perfect pentru Educatie)cu a lui Corlatean la justitie(era perfect peentru externe)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei