Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2012 - Anul XVII, nr. 99 (5004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică altfel

„Voi face o campanie cu mâinile curate, fără a minţi şi fără a păcăli”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traian Andronachi, unul dintre cei mai tineri candidaţi pentru fotoliul de primar al municipiului Rădăuţi, şi-a depus ieri dosarul, care a fost înregistrat la Judecătorie. De la sediul Judecătoriei Rădăuţi, acolo unde îşi desfăşoară activitatea ca avocat, Traian Andronachi este încrezător că va porni drumul său victorios spre primărie. Crede că are suficiente calităţi care să-l recomande pentru a prelua conducerea administraţiei rădăuţene.

„Sunt rădăuţean şi îmi place acasă, îmi place să gospodăresc, îmi place să muncesc, să muncesc în echipă, să mă implic. Sunt un om de acţiune, prin vocaţie am spirit dinamic, îmi place să fiu printre oameni, să dau mâna cu ei, aşa, poate ca un primar din alte timpuri”, a mărturisit Traian Andronachi.

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar în Rădăuţi spune că a ales acest partid deoarece este unul tânăr şi reprezintă o alternativă la partidele mastodont care au guvernat România în ultimii 20 de ani.

Traian Andronachi a arătat că politica pe care o va promova nu va fi una din trecut, bazată pe sacoşe electorale, ci una cât se poate de ancorată în realităţile actuale. „Vom face totul transparent, corect, la vedere, nu după perdea şi nu după ureche. Vom face o politică şi o campanie cu mâinile curate, fără a minţi, fără a păcăli, fără a cumpăra şi fără a promite lucruri irealizabile doar pentru a fura votul”, a menţionat candidatul UNPR pentru Primăria Rădăuţi.

Andronachi a amintit că este avocat, o profesie în care dreptatea şi adevărul sunt criterii esenţiale, iar după aceste principii se va călăuzi şi în activitatea sa politică.

Traian Andronachi crede că rădăuţenii sunt oameni care nu pot fi păcăliţi la nesfârşit, de oameni care doar au promis şi în realitate nu au făcut altceva decât să-şi urmeze propriile interese. De aceea, face un apel la deşteptarea conştiinţei celor care se vor prezenta la urne pe 10 iunie: „Bucovinenii sunt oameni de onoare, sunt oameni mândri, şi nu se vor mai lăsa păcăliţi, minţiţi sau cumpăraţi. Onoarea şi credinţa nu sunt de vânzare”.

Aspirantul la fotoliul de primar al municipiului Rădăuţi din partea UNPR este nou venit pe scena politică. Are 34 de ani, doi copii, şi în afară de avocatură mai derulează şi o serie de afaceri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Voi face o campanie cu mâinile curate, fără a minţi şi fără a păcăli”.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
„Voi face o campanie cu mâinile curate, fără a minţi şi fără a păcăli”4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei