Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2012 - Anul XVII, nr. 99 (5004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zvonuri

Au început speculaţiile privind viitorul nume al prefectului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici nu a fost instalat noul Guvern condus de liderul PSD, Victor Ponta, că în Suceava au început deja să apară speculaţii cu privire la cel care ar urma să fie numit noul prefect al judeţului. Având în vedere că liderii centrali ai USL au anunţat deja că sunt decişi să schimbe prefecţii aflaţi în funcţie, începând de ieri au fost vehiculate mai multe nume care ar putea să preia postul de prefect, ocupat în momentul de faţă de Sorin Popescu.

Printre numele vehiculate din tabăra PSD Suceava îl putem aminti pe cel al actualului senator din colegiul Fălticeni, Gavril Mîrza. În situaţia în care ar urma să preia postul de prefect, Gavril Mîrza ar trebui să renunţe la mandatul de senator.

Un alt nume este cel al liderului Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, însă şi acesta ar trebui să renunţe la candidatura pentru un loc în Consiliul Local Suceava. De precizat că PSD Suceava are printre membrii săi doi înalţi funcţionari publici, care ar putea să ocupe în orice moment o funcţie de conducere în cadrul Prefecturii Suceava. Este vorba despre foştii subprefecţi ai judeţului Suceava, Eugen Girigan şi Constantin Huţanu.

Problema desemnării unui prefect al judeţului Suceava nu pare însă să fie printre preocupările principale ale liderului social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, acesta declarând că atenţia sa este îndreptată către alegerile locale.

„În calitate de preşedinte al PSD Suceava, în momentul de faţă sunt preocupat de finalizarea dosarelor de candidaturi, precum şi de alegerile locale. Problema prefectului la Suceava va fi rezolvată de premierul Victor Ponta, după învestirea Cabinetului USL”, a spus Nechifor.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că şi liberalii suceveni vizează postul de prefect al judeţului, unul dintre numele vehiculate pentru ocuparea acestei funcţii fiind cel al liderului PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care a mai deţinut acest post în perioada guvernării PNL. Acesta ar putea ocupa funcţia de prefect al judeţului Suceava numai în situaţia în care ar renunţa la candidatura pentru funcţia de primar al Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început speculaţiile privind viitorul nume al prefectului.
 Vizualizări articol: 1436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au început speculaţiile privind viitorul nume al prefectului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 mai 2012, 13:00:08
Foarte bine, să-i schimbe. Cred că că PSD Suceava ar merita totuşi postul de prefect la câte favoruri s-au făcut liberalilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei