Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2012 - Anul XVII, nr. 99 (5004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sensibilul Pep

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă Mourinho ar fi câştigat Liga Campionilor erau şanse mari să procedeze ca la Inter. Portughezul rămâne, dar iată că pleacă Guardiola. Putem să-l credem când vorbeşte despre uzura celor patru ani, Pep a dat impresia că este o persoană care pune la suflet. Un sensibil, cum ar veni. Se pare că această calitate trebuie să lipsească unui antrenor. Un Alex Ferguson, de exemplu, pentru a bate sfertul de veac la aceeaşi echipă mai aruncă şi cu ghetele prin vestiar. Ca să te impui în faţa jucătorilor nu trebuie numai să vorbeşti pe limba lor, ci uneori să fii mai dur sau mai nesimţit ca ei. Cei mai mulţi jucători de la Barcelona sunt oameni cu obraz subţire, Xavi, Iniesta, Puyol, Messi. Doar Pique e mai golănaş, de-aia şi începuse să cam frece banca de rezerve. Mult mai greu i-a fost lui Guardiola cu Ibrahimovic, exact tipul de jucător care îi lipseşte Barcelonei, cu el n-ar mai fi fost problemele care sunt acum. Dar pentru omul Ibrahimovic s-ar potrivi un cuvânt argotic care nu-şi are locul aici. După un singur an, Ibra a fost respins de organismul Barcelonei, chestiune care n-a priit niciunei părţi. Acum, după dublul eşec Ligă-La Liga, a ales şi Guardiola să plece şi cred că îi va greu oriunde. Mai degrabă îl văd selecţioner. Mi-au plăcut, m-au impresionat chiar, cuvintele pe care le-a spus despre Messi după returul cu Chelsea. Nu numai mesajul, ci şi felul exprimării spun ceva despre nivelul lui Guardiola. Glumind puţin, i s-ar potrivi la propriu vorbele lui Grigoraş, du-te, bă, la şah!

Oricum, la Barcelona nimic nu va mai fi la fel, oricine va veni în locul său. Schimbând jucători, se va schimba şi stilul. Fiecare compartiment are problemele lui, de la portar, apărare (Puyol şi banda stângă), mai puţin la mijloc, unde există soluţia Fabregas pentru rolul lui Xavi, până la ofensivă unde e necesar un vârf care să ştie şi altceva decât contraatac. Unul potrivit şi accesibil ar fi Van Persie. Dar, peste toate, Messi trebuie să-şi regăsească ambiţia aia a lui. Fără el, Barcelona este doar o echipă bună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sensibilul Pep.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sensibilul Pep0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei