Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2012 - Anul XVII, nr. 99 (5004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Olărean şi-a depus candidatura pentru al doilea mandat la Primăria Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi şi liderul Organizaţiei Municipale PD-L Rădăuţi, Aurel Olărean, şi-a depus, la finele săptămânii trecute, candidatura pentru un nou mandat de edil al municipiului. Sâmbătă, 28 aprilie, puţin înainte de orele prânzului, Aurel Olărean a ajuns la Biroul Electoral Municipal însoţit de soţie şi fiice, dar şi de majoritatea candidaţilor pentru Consiliul Local.

Imediat după înregistrarea candidaturii sale şi a candidaţilor pentru Consiliul Local Rădăuţi, Aurel Olărean a declarat: „În aceşti patru ani am încercat şi cred că am reuşit, în mare parte, să le demonstrez rădăuţenilor că se pot face multe lucruri pentru urbea noastră. Sper că pe 10 iunie cetăţenii municipiului îmi vor acorda încrederea pentru al doilea mandat, mandat în care mi-am propus să finalizez o serie de proiecte şi să dezvolt şi altele pentru localitatea noastră. Împreună cu echipa de candidaţi pentru Consiliul Local am lansat noul proiect <Împreună pentru Rădăuţi!>”.

Olărean a ţinut să precizeze că în perioada campaniei electorale nu se va „duela” în promisiuni electorale cu contracandidaţii săi. „Eu sunt primarul municipiului Rădăuţi în exerciţiu. Obligaţia mea este să fiu permanent la dispoziţia rădăuţenilor, aşa că în campanie nu voi avea timp să mă <duelez> în promisiuni cu ceilalţi candidaţi. Cu noua echipă de consilieri, cu sprijinul preşedintelui Gheorghe Flutur, căruia ţin să-i mulţumesc pentru suportul pe care ni l-a acordat în aceşti patru ani, dar şi pentru cel pe care ni-l va acorda în următorul mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean, şi cu rădăuţenii pe care i-am simţit aproape în această perioadă, cred că municipiul nostru merge pe calea cea bună”, a precizat Olărean. El a arătat că ţinta sa este ca PD-L să obţină cel puţin zece posturi în Consiliul Local Rădăuţi.

 

Lista completă a candidaţilor PD-L pentru Consiliul Local

Lista PD-L de candidaţi pentru Consiliul Local Rădăuţi este deschisă de Aurel Olărean, urmat de Dorin Tibeică, Constantin Vasile Lazăr, Dorel Donisan şi Daniel Hrenciuc. Pe locul şase este Marius Grijincu, pe listă urmând apoi Cezar Aurelian Radu, Marcel Acsani, Doina Todorese, Mihai Moşniagu, Petru Ciobanu, Ionuţ Grigoraş, Vasile Rotari, Codruţ Cojocar, Mircea Popescu, Costel Florea, Ioan Popescul, Vasile Maloş, Florin Colibaba, Horia Vasilescu, Ioana Georgescu, Alexandru Deneş, Valică Radu şi Daniel Onuţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olărean şi-a depus candidatura pentru al doilea mandat la Primăria Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Olărean şi-a depus candidatura pentru al doilea mandat la Primăria Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pe naiba, trimis de
( 2 mai 2012, 11:43:22
Centrul ala arata deplorabil , nici frunza si nici olarean nu si-au batut capul sa schimbe ceva acolo.urat primar, urat oras. Sa se uite la Gura humorului..
2.   Tot inainte trimis de
( 5 mai 2012, 21:04:22
felicitari centrul orasului arata minunat, poate unii nu stiu ce patetic era pe vremea lui frunza. Mult succes echipei . Sunt niste oameni de oameni. Toti radautenii va suntem alaturi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei