Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2012 - Anul XVII, nr. 81 (4986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transformare miraculoasă

Băişanu nu ştie să explice de ce Carcalete era incapabil la PD-L şi a devenit o somitate la PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Social-democraţii îi aşteaptă pe aleşii din PD-L cu braţele deschise. Dar nu pe toţi, ci doar pe aceia care sunt imaculaţi şi valoroşi. Şi nu oricât, ci până pe 17 aprilie, dată la care se pune punct acestor transferuri. Acest lucru a fost anunţat de preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care a mai ţinut să specifice că „dacă la PSD va veni Gheorghe Flutur, eu merg la albanezi”.

La fel stau lucrurile şi la colegii din USL. Liberalii suceveni, prin vocea preşedintelui Alexandru Băişanu, au anunţat că „din cadrul PD-L vor pleca foarte mulţi oameni valoroşi”.

Iminente sunt patru veniri în PNL, mai exact doi primari PD-L şi doi independenţi, „pe care le vom anunţa potrivit agendei noastre electorale”.

Întrebat cu ce sunt mai buni oamenii care până mai ieri erau în PD-L şi acum au trădat venind la PNL, cazul concret al lui Petru Carcalete, fost şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, actual candidat pentru Primăria Rădăuţi, Alexandru Băişanu nu a avut replică.

„Întrebaţi-l pe domnul Carcalete”, a fost răspunsul liderului PNL Suceava. Acelaşi Alexandru Băişanu este cel care în august 2008, pe vremea când deţinea funcţia de prefect de Suceava, instalat de Guvernul PNL condus de Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut demisia lui Petru Carcalete din funcţia de şef al IŞJ Suceava. Băişanu îl acuza pe Carcalete că nu cunoaşte care este starea şcolilor din judeţ şi conduce defectuos învăţământul din judeţul Suceava.

Cu alte cuvinte, Carcalete era incapabil să conducă o instituţie descentralizată acum patru ani, iar între timp a devenit o somitate, numai bun pentru a câştiga alegerile la Rădăuţi din partea PNL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu nu ştie să explice de ce Carcalete era incapabil la PD-L şi a devenit o somitate la PNL.
 Vizualizări articol: 1649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băişanu nu ştie să explice de ce Carcalete era incapabil la PD-L şi a devenit o somitate la PNL1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politica e o c---a! trimis de
( 6 apr 2012, 12:54:35
De ce nu il intrebati pe Flutur de ce Carcalete era omul lui de baza pe care se sprijinea ca sa castige alegerile la CJ si care dupa ce i-a adus o multime de voturi dar a avut curajul sa-i spuna cateva adevaruri in fata a fost dat afara din toate functiile si blamat ??? Mai intebati-l de ce Oly matelotul pe care l-a injurat bagat si scos (nu pe fata) si care l-a injurat bagat si scos pe Flutur patru ani e bun de primar la Radauti si mare prieten acum???
Si mai intrebati-l de ce nu a facut nimic la Radauti in cei patru ani in care l-a avut pe prietenul oly primar iar acum promite ca daca ne mai poate prosti patru ani face Radautiul boboc???
Din pacate unii oameni politici nu au bun simt, cuvant si omenie!
1.1  RE: Politica e o c---a! trimis de
( 6 apr 2012, 16:14:55
Nu stii ce vorbesti.
Carcalete e in primul rand caracterizat perfect de NUME. Acest individ e de o ticalosie crasa, care depaseste orice limite, fiind de o perfidenie ce nu poate fi cuantificata. Flutur nu poate zice nimic de asta fiindca si acest individ stie foarte multe evident de kakaturile PDL Suceava. In ce-l priveste pe tablagiul sef al PNL Suceava, Baisanu, acesta nu poate enumera performantele lui Carcalete fiindca asta nu a facut nimic toata viata. Realizarile lui sunt de fapt ale altora. E de notorietate cum a fost prins cu copiatul, doar doar o accesa si el un program comenius. Ce, mai, comportamnet tiganesc 100%.
2.   Baisanu+Carcalete= TERCI trimis de
( 6 apr 2012, 13:25:29
Deci...un terci o sa primesca alegatorii mp.radauti...daca acest tandem va ajunge la putere... Ce ma sperie si ma ingrijoreaza...in acelasi timp...este faptul ca PSD.. nu ia nici o atitudine....in aceasta...nenorocire. Stiti cum se va ajunge....? Ca jigodii de genul carcalete, Frunza verde si inmca ff multi...traseisti...veniti in PD+L, acum pleca inapoi ..fuguta dupa functioare... Domnilor din opozitie....daca nu aveti candidati ptr functii eligibile..din propria pepiniera, oameni capabili si destoinici sa faca ceva ptr tara asta(...si sigur aveti)...faceti cerere de transfer la PD+L, UDMR...si UNPR, si veti primi...contra cost ...ce va trebuie(...de la primari...pana la sefi de senat si camera). Preturi negociabile, fata TVA si-o facem ca'n Liga lui Mitica (...ca si asa..nu plateste nimeni ptr ce face)..va pup...si la VOT...
3.   Parca nu tot romanul stie... trimis de
( 6 apr 2012, 13:30:35
Carcalete a fost, este si va fi un nimeni.Asa cum dragutzu de MONACU a fost si ramane un pedagog al CURBEI LUI GAUSS, restul de pedagogie e pi.
3.1  RE: Parca nu tot romanul stie... trimis de
( 6 apr 2012, 16:16:14
Monacu pedagog? Psaw.
4.   PDL O FI FATA MARE trimis de
( 6 apr 2012, 13:36:02
Traseismul politic a functionat la toate partidele,doar PDL si UNPR nu or fi fete mari.In proiectul legii electorale depus de USL se prevede ca parlamentarul respectiv sa-si piarda calitatea in momentul cand pleaca din cadrul partidului pe care l-a reprezentat(cum e normal )VOTATI LEGEA FRATILOR CE MAI STATI??
5.   PNL vrea sa ia TAPA trimis de
( 6 apr 2012, 15:57:36
Pai se vede strategia PDL de a baga PNL la apa. Frunza Verde , Carcalete si multi altii sunt dusi la adversari pentru a sti cat mai multe din culise . Nu este nici o strategie a PNL pentru a se apara. Sunt inscris la PNL si ma doare ca cei vechi sunt lasati deoparte si pusi in frunte cei care au fost pana acum adversari . Totul este un BLAT ordinar. Se pierd voturi prin discreditarea partidului datorita acestor NOI VENITI.
6.   E O MASURA MACHIAVELICA trimis de
( 6 apr 2012, 17:18:35
Aceasta masura de a primi membri de la PDL este machiavelica in sensul bun al cuvantului."Toate mijloacele sunt bune, necesare şi morale pentru a guverna. În politică primează interesele şi forţa, şi nu considerentele morale".Scopul scuză mijloacele." In lumina acestor citate trebuie facut totul pentru a detrona puterea portocalie.USL are 60% in sondaje dar nu e suficient.Tinand cont ca alegerile primarilor sunt intr-un tur(o mare mare cretinitate)ca vor sa aduca tinerii de la 16 ani la vot(poate si de la gradinita?)vor votul prin corespondenta,tinand cont ca Ministerul de Interne e al lor se preconizeaza fraude electorale masive de ordinul 1 -2 milioane voturi(ca la alegera lui Basescu).Si atunci trebuie sa sa fii machiavelic

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei