Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2012 - Anul XVII, nr. 81 (4986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

O femeie însărcinată a fost omorâtă, iar fiul ei de 8 ani rănit grav, de un şofer care dădea cu spatele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tragedie cumplită în Vicovu de Sus, acolo unde un şofer care dădea cu spatele pentru a întoarce a lovit o femeie care traversa strada împreună cu copilul ei în vârstă de 8 de ani. Femeia, în vârstă de 44 de ani, care era însărcinată, s-a lovit violent de asfalt şi a decedat, în timp ce fiul ei în vârstă de 8 ani a ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.20, pe DN 2E, în zona centrală a Vicovului, la câteva sute de metri de sediul poliţiei, în dreptul unei spălătorii.

Didina Răilean, femeia de 44 de ani, mamă a patru copii, ieşise din curtea locuinţei şi, alături de Ionatan, copilul de 8 ani, a trecut strada.

În împrejurări greu de înţeles, cei doi au fost loviţi violent de maşina Volkswagen condusă de Florin Nistor, în vârstă de 21 de ani, şi el localnic din Vicovu de Sus.

Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că şoferul, care conducea o maşină înmatriculată în Anglia, cu volan pe partea dreaptă, a oprit şi a început să ruleze înapoi, pentru a întoarce pe un podeţ. I-a observat târziu pe cei doi şi i-a lovit cu partea din stânga spate a maşinii. Femeia a fost proiectată pe asfalt, lovindu-se violent cu capul. Personalul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru ea, fiind deja decedată.

Fiul în vârstă de 8 ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Diagnosticul preliminar pus de medici era unul îngrijorător: traumatism cranio-cerebral severşi şoc posttraumatic. Cu alte cuvinte, micuţul era în stare grave, leziunile de la cap fiind cu atât mai grave în cazul unui copil.

Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că şoferul a dat cu spatele fără a se asigura. Pe de altă parte, poliţiştii rutieri au mai constatat că mama şi fiul erau angajaţi în traversare prin loc nepermis, condiţii în care se pune problema dacă femeia s-a asigurat suficient înainte de a trece drumul.

Şoferul de 21 de ani a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Aseară, în baza unei ordonanţe de reţinere, Florin Nistor a fost introdus în arestul IPJ Suceava, unde va sta cel puţin 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie însărcinată a fost omorâtă, iar fiul ei de 8 ani rănit grav, de un şofer care dădea cu spatele.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 14 voturi
O femeie însărcinată a fost omorâtă, iar fiul ei de 8 ani rănit grav, de un şofer care dădea cu spatele3.4514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DE CE NU SPUNETI ADEVARUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 6 apr 2012, 14:26:54
DE CE SE CAUTA MUSAMALIZAREA ACESTUI ACCIDENT?FEMEIA A FOST OMORATA IN FATA CASEI SALE ACOLO LA SPALATORIE FEMEIA A SPALAT NISTE COVOARE PE CARE SI LE ADUCEA ACASA SI AVEA SI BAIETELUL CU EA PENTRU A O AJUATA.EA S-A ASIGURAT LA TRECUT STRADA TINAND CONT CA IN VICOVUL DE SUS EXISTA DOAR O SINGURA TRECERE DE PIETONI IN FATA SCOLII CARE NICI AIA NU SE RESPECTA FEMEIA TREBUIA SA MEARGA VREO JUMATATE DE KM. CA SA TREACA PE TRECEREA DE PIETONI IN CONDITIILE IN CARE SPALATORIA ERA PESTE DRUM DE CASA EI .TAMPITUL CARE A OMORAT-O ERA PLECAT DE ACOLO SI BRUSC SI-A ADUS AMINTE CA TREBUIA SA MAI CUMPERE CEVA DE ACOLO SI A DAT CU VITEZA INAPOI NEASIGURANDU-SE CA ESTE CINEVA CARE TRECE STRADA SI I-A PRINS IN PLIN.DE CE NU SPUNETI CA MASINA NICI MACAR NU ESTE INSCRISA IN CIRCULATIE????A OMORAT DOI OAMENI NU UNUL SI CEL DE AL TREILE-A NU SE STIE DACA O SA MAI TRAIASCA DAR.......URSUL JOACA PE BANI...SA VA FIE RUSINE CA A-TI SCRIS CA FEMEIA ESTE DE VINA....RUSIIIINEEEEEEEEEE!!!! DE-A D-ZEU CA CEL CARE A COMANDAT ARTICOLUL SA AIBA PARTE DE ACEEASI SOARTA CA ACEST OM RESPECTIV SOTUL FEMEII CARE A MURIT. SI A RAMAS IN URMA COPILASII CEL MAI MIC AVAND VARSTA DE UN ANISOR!!!!!!!!!
1.1  RE: DE CE NU SPUNETI ADEVARUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 7 apr 2012, 14:45:58
"Ma inainte de a blestema gandestete la Dumnezeu! Dupa PLm cica ala nu sa asigurat cand dadea cu spatele? Ma fratilor ce conteaza daca mergi cu spatele sau fata? Tot pe carosabil esti , iar ce ce trec strada sunt nevoiti sa se asigure! E logic ca nu s-a asigurat pt ca nu avea cum trece strada vazand k o masina vine spre ea ! Sau daca a facuto a fost pe moartea ei! in fine daca era ala ce a uciso de alta religie decat voi imediat sareau toti k a fost drogat , k era beat , k mama draqlaughing) si mai ziceti k aveti credintza? OMG ! Hai Condoleante la familie! Iar pt voi ceilalti care sunteti cu pliscu mare cititi legislatia rutiera apoi biblia voastra;) !
2.   ...... trimis de
( 6 apr 2012, 14:41:58
ESTE STIRIGATOR LA CER CE SE INTAMPLA IN VICOVU DE SUS,POLITIA ESTE MANA IN MANA CU INFRACTORII STRAZILE SUNT PLINE DE MASINI CU VOLAN PE DREAPTA CARE NU SUNT IN REGULA SI CU SOFERI FARA PERMIS. OARE CAND SE VOR TREZI AUTORITATILE SA SE AUTOSESIZEZE???OARE CATI OAMENI TREBUIE SA MAI MOARA CA SA SE FACA O REGULA CU POLITIA DIN ACEST(ORAS)??? DE LA PRIMAR CARE OMOARA OAMENI SI NU SE INTAMPLA NIMIC SI PANA LA CEL MAI PROST CARE ARE MASINA DE ANGLIA SI LA FEL OMOARA OAMENI SI NU PATESTE NIMIC.OARE CE TREBUIE SA SE MAI INTAMPLE CA SA SE IA MASURILE NECESARE???NU TOT TIMPUL MORTUL ESTE VINOVAT.TREZITI-VA OAMENI BUNI!!!!!!

3.   Controverse trimis de
( 6 apr 2012, 15:58:07
femeia este din Iaslovat ,casatorita in Vicov,sotul ei este un nemernic,curvar sa fiu mai direct chiar daca doare. Aceasta femeie a avut o viata chinuita,batjocorita fiind mereu,tragedie pana la urma,este de jale tot ce s-a intamplat,dar inclin sa cred ca si in acest mod poate condamnabil....face Dumnezeu dreptate pentru unii.banul nu are nici un rost in povestea aceasta.un sot mai liber de acum incolo si multe suflete ranite,indurerate.Dumnezeu sa o ierte,despre morti numai de bine.
3.1  RE: Controverse trimis de
( 6 apr 2012, 18:08:52
bai ISVRO ce treaba are coada vacii cu stampila primariei daca esti tolomac stai in banca ta. aici nu e vorba de sotul femeii plus ca nu i-ai tinut tu borcanelul sa stii ca e curvar doar in cazul in care esti femeie si a venit la tine poti fi sigur. aici e vorba de un tampit care a luat doua vieti si in plus am auzit ca si baietelul a decedat azi dimineata iar tampitul care i-a omorat nu are permis de conducere nici nu are drept de condus deoarece sufera de epilepsie bonus avea si masina cu volan pe dreapta fara acte.ca sa scoti un om vinovat din prostia unui tampit e prea mult si eu am accentuat faptul ca in vicov sunt mai multe masini de anglia conduse de inconstienti fara permis cu ACORDUL POLITIEI VICOVU DE SUS.DECI IN CONCLUZIE CITESTE DE DOUA ORI CA SA PRICEPI O DATA.FEMEIA A STAT MOARTA PE ASFALT TIMP DE O ORA PANA AU VENIT CEI DE LA SUCEAVA....SI SUNT SIGURA CA TAMPITUL CE I-A OMORAT SCAPA BASMA CURATA CA IN ROMANIA DOAR MORTUL E DE VINA...
4.   Se omoara pokaitzii intre ei... trimis de
( 6 apr 2012, 16:01:44
Ionatan si natanael, un pocait mic in minus...
4.1  RE: Se omoara pokaitzii intre ei... trimis de
( 6 apr 2012, 17:04:26
Și să-nflorească derbedeii ca tine....evreu necredincios ce ești!
5.   Ziarist de 2 lei trimis de
( 6 apr 2012, 16:07:26
auzi la el mor aproape 3 oameni si el face articole la pleseala prin telefon
din primele cercetari ale militiei, cum au ajuns la concluzia asta,unde erau la geana cu radarul sa mai prindem un fraier cu 70 km in localitate au facut cercetari prin telefon cand erau la panda, ca si autorul acestui articol
in vicov te rogi sa mai vezi o masina inmatriculata la noi, zici ca esti pe prund ce se intampla acolo si stimatul nostru ORGAN nu vede nimic, sunt foarte ocupati sa stea la panda cu radarul
tot unu de anglia o sa intre in voi si sper sa dati verdict ca radarul era amplasat prost in curba
6.   Niste nemernici trimis de
( 6 apr 2012, 17:20:23
oricum ,sa ajuns nin ce in ce mari rau ,politia e ,,mamica ,,hotilor si criminalilor cu volan in mana RUSINE
7.   Comentariu trimis de
( 6 apr 2012, 21:20:01
nu e adevarat nimic din ce a spus aici baitelul era de un an si a murit pe loc iar mama care era insarcinata cu gemanari a incercat sa salveze copilul care a iesit din curte stiu pt ca sunt din vicov si tu ma desteptule un pocait mai putin sa te gindesti la asta Dumnezeu tea vazut
8.   Comentariu trimis de
( 6 apr 2012, 21:37:08
rahatii astia care blestemati....sa moara
8.1  RE: Comentariu trimis de
( 6 apr 2012, 21:41:08
sa moara unu si altul...nu va dati seama ca si voi iubiti crimele si tragediile ? cine santeti voi sa judecati?
9.   Comentariu trimis de
( 6 apr 2012, 21:43:26
vad ca d zeu ucide si pe cei pe care ii iubeste cat si pe cei rai deci nu va mai prefaceti ca santeti mai pocaiti decat ceilalti caci dreptatea este pt toti la fel si aici si pe lumea cealalta
10.   Comentariu trimis de
( 7 apr 2012, 17:36:43
Indiferent cum s-a intamplat accidentul, nu-l mai bagati pe Dumnezeu in situatia asta. Adevarul este ca in Vicov toti conduc ca niste dementi. Toti au mofturi in cap si se cred buricul pamantului , dar nu au nimic in cap. Daca as fi in tara si as putea, as lua carnetele cu cosarca de la toti smecherasii astia care sunt doar un pericol pentru toata lumea. Si in plus de asta, cand citesc celelalte comentarii, imi dau seama cata inteligenta a mai ramas in Romania, si cata credinta mai presus. Mai bine traiesc fara nici o religie decat sa gandesc asa ca cei care ii persecuta pe "pocaiti" sau invers.
11.   SUNTEM OAMENI,DECI GRESIM trimis de
(20 apr 2012, 23:28:19
NU CONTEAZA CE RELIGIE AVEM ,IN FATA LUI DUMNEZEU SUNTEM EGALI SI NU AVEM DREPTUL SA CURMAM VIATA NIMANUI,BAIATUL CARE A FOST LA VOLAN SIGUR NU A FACUT-O INTENTIONAT SI ACUM I-SI REGRETA FAPTA SI VA FII URMARIT TOATA VIATA DE ACEST COSMAR;SA NU FIE NIMENI IN PIELEA LUI,SOFERII SA SPUNA MAI BINE DOAMNE FERESTE DECAT SA JUDECE. DUMNEZEU SA O IERTE PE DIDINA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei