Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2012 - Anul XVII, nr. 81 (4986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Banca Transilvania Suceava s-a mutat în casă nouă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Sucursala din Suceava a Băncii Transilvania are un sediu nou, situat pe strada Armenească, nr. 2, în apropierea autogării. Pe lângă noul sediu al sucursalei, Banca Transilvania a mai deschis şi o agenţie, situată în centrul Sucevei, pe strada Nicolae Bălcescu, în fostul Hotel Central.

Deschiderea oficială a noului sediu a avut loc joi seara, în prezenţa primarului Sucevei, Ion Lungu, a directorului regional Areta Ivaşcu, a directorului sucursalei sucevene, Cătălin Bertea, a directorului executiv Tiberiu Moisa, a angajaţilor şi a numeroşi parteneri de afaceri.

Directorul regional al Băncii Transilvania, Areta Ivaşcu, a declarat că în noul sediu, clienţii acestei bănci au la dispoziţie o locaţie mai spaţioasă şi un spaţiu mai atractiv pentru partenerii de afaceri.

„Aceste investiţii făcute de Banca Transilvania în Suceava în ceea ce priveşte reţeaua de unităţi au reprezentat o prioritate pentru bancă, pentru prima parte a acestui an. Pentru banca noastră, obiectivul a fost să creăm un mediu cât mai atractiv pentru întâlnirea cu clienţii, sediile fiind cartea de vizită a unei companii”, a spus directorul regional al Băncii Transilvania.

La rândul său, directorul executiv al Băncii, Tiberiu Moisa, a arătat că Banca Transilvania este cea mai mare bancă românească şi a treia la nivel naţional.

Directorul sucursalei Suceava a Băncii Transilvania, Cătălin Bertea, a explicat că noul sediu al sucursalei are o suprafaţă de 700 de metri pătraţi, dublu faţă de fostul sediu. El a arătat că noul sediu are cinci casierii, spaţii dedicate efectuării de operaţiuni pentru persoane fizice şi juridice, precum şi consilierii creditării clienţilor.

„Banca Transilvania este puternică în zona Suceava. La nivel de judeţ, reţeaua Băncii Transilvania cuprinde 13 unităţi, în cadrul cărora lucrează 150 de angajaţi. De asemenea, aproximativ 55.000 de clienţi din zonă au ales până acum să lucreze cu Banca Transilvania. Iar ca parte a comunităţii, banca noastră s-a implicat în proiecte dedicate sucevenilor, cum ar fi simpozioane, concursuri şi susţinerea echipei de handbal Universitatea Suceava”, a spus Cătălin Bertea.

El a mai precizat că Banca Transilvania Suceava este cea mai mare instituţie bancară cu capital privat majoritar românesc, cu linii de business dedicate mai multor categorii de clienţi, persoane fizice, companii mari, IMM-uri, la care se adaugă o Divizie pentru Medici. Banca Transilvania are 1,5 milioane de clienţi, aproape 560 de sedii şi peste 6.000 de angajaţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Banca Transilvania Suceava s-a mutat în casă nouă.
 Vizualizări articol: 2337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Banca Transilvania Suceava s-a mutat în casă nouă3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta da stire trimis de
( 6 apr 2012, 12:02:53
Chiar ne ingrijoram de asta.
2.   MDA... trimis de
( 6 apr 2012, 12:47:21
"Bun" articolul, Eu am calcat acu o saptamana pe acolo si am luat un Home bank...care-i de nota "10", sap viitoare am sa calc iarasi pe la ei sa-mi inchid conturile de bun ce-i home bankul si ma mut la altii!
3.   Comentatorii cenzurați... trimis de
( 6 apr 2012, 13:45:57
... pot să-și exprime nemulțumirile la adresa de mail
webmaster(arond)monitorulsv.ro
4.   Citez din regulile forumului Monitorului: trimis de
( 6 apr 2012, 14:40:14
„3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.”

Era un comentariu referitor la erori gramaticale cuprinse în articol.
Acum nici asta nu mai avem voie?
AȘA CĂ LĂSAȚI NAIBII TEXTUL COMENTARIULUI ȘI NU_L MAI CENZURAȚI!
a III-a repostare:

Ia mai insistă asupra frazei în care prezinți persoanele prezente la deschiderea oficială a noului sediu al băncii.
Dar nu înainte de a recapitula adjectivul posesiv și atributul substantival genitival.
Dacă spui că aceasta s-a făcut în prezența „primaruLUI”, „a directoruLUI”, „a angajațiLOR”, atunci cred că la fel de nimerit ar fi fost să fie și în prezența „numeroșiLOR parteneri…”.
Nu-i așa că e greu de îngăimat trei cuvinte cu mintea proprie?
Parcă e mai ușor de luat de-a gata un citat al vreunei nulități publice locale, de hăcuit în șașe-șapte fragmente încadrate de ghilimelele corespunzătoare, după care să procedezi la aceleași stereotipuri redacționale prin adăugarea apoziției referitoare la autor și invariabilele formule „a precizat”, „ a spus”, „ a declarat”, „a arătat”, „a explicat”, „a încheiat”.
Așa îți câștigi cei treizeci de arginți zilnici?
Astăzi nu-i meriți. Ca să-i dobândești prin muncă cinstită, ia treci și trage o prașilă printre virgulele textului și pune-le unde li-i locul!
Ce zici stimabile Coman, e grea limba asta românească, ai?

P.S. dacă asta e gazetărie atunci eu sunt mistreț.
Cu așa abilitate stilistică nu vei putea în veci să te ridici nici măcar până la glezna profesorului Tomegea.
Atâta timp cât nu emiți nici o opinie și nici nu contribui la formarea unui curent de opinie, atunci nu ești decât un purtător de cuvânt.
Sau un XEROX.
Dar gazetar, NICIODATĂ!

5.   Erori gramaticale trimis de
( 6 apr 2012, 15:25:04
Stimabile domn TASMANIANDEVIL, în textul criticat de dumneavoastră se face referire la prezenţa a numeroşi parteneri (mulţi, dar nu toţi) şi nu a numeroşilor parteneri (toţi partenerii băncii). Comentariile au fost şterse pentru că este deplasat (cu atât mai mult în cazul în care eroarea sesizată de dumneavoastră este inexistentă), să numiţi pe cineva "analfabet", fără a cunoaşte sau a fi în măsură să evaluaţi pregătirea acestuia. În cazul în care, pe viitor, sesizările dumneavoastră vor fi justificate şi limbajul adecvat, nu vom avea nici o problemă cu mesajele. O zi frumoasă în continuare!
5.1  RE: Erori gramaticale trimis de
( 6 apr 2012, 17:46:31
Ca tot te-am prins acum, poti sa-mi spui cum definesti limbajul adecvat?
Iti propun sa te uiti la alti forumisti, sa vezi limbajele lor si pe urma sa tai in carne vie.
Apropos...credeati ca ati scapat de mine?
Astept raspuns.
5.2  RE: Erori gramaticale trimis de
( 6 apr 2012, 21:34:51
A tunat si i-a adunat(la monitorul).Subscriu la ceea ce a spus Taz.Sa mai spun ca sunteti analfabeti?
5.3  RE: Erori gramaticale trimis de
( 7 apr 2012, 15:20:17
pentru că ieri am incercat de peste 15 ori să demontez cu argumente gramaticale prostia ce ați debitat-o la comentariu 5 dar am fost cenzurat cu nerușinare, revin astăzi cu un tovărășesc salut:

Hai noroc și pe PÜLĂ să vă-ntorc!
6.   ... trimis de
( 6 apr 2012, 20:45:05
In reportaj nu se specifica numarul de locuri de parcare pentru clienti. Repet: pentru clienti, nu pentru angajati.
Cu alte cuvinte, vii tu... client important om de afaceri, sa-ti rezolvi treburile la banca, apari cu o masina suparata, si te invarti precum (...) pana gasesti un loc liber unde sa-ti lasi masina.
Oare la chestia asta nu s-a gandit nimeni ?
7.   BT Suceava trimis de
( 6 apr 2012, 21:44:15
Noul sediu are cinci casierii,vor functiona chiar toate 5 ?
8.   Buna seara. trimis de
( 6 apr 2012, 23:54:31
Eu am doua probleme, una este legata de articol si una de moderatorii de la Monitorul.
In primul rand nu stiu de ce ar trebui sa ne intereseze pe noi ca aceasta banca are sediu nou si de ce ii faceti publicitate...Spun ca ii faceti publicitate deoarece nu vad nicaieri scris despre faptul ca acel sediu nu are locuri de parcare pentru clienti ceea ce este de neacceptat.In fine.
Ma deranjeaza ca moderatorii se ofenseaza si sterg cate comentarii care sunt facute la adresa autorilor. OK, nu e nimic rau, dar atunci cand intra aici persoane puse pe scandal , pe cearta si se injura, se ameninta, folosesc cuvinte grele. DE CE NU INTERVIN MODERATORII ? DE CE NU SE IAU MASURI IMPOTRIVA ACELOR PERSOANE? Intreb si eu, poate gresesc, puteti sa ma corectati. Oricum nu cred ca va intereseaza ce am eu pe suflet. Numai bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei