Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2011 - Anul XVI, nr. 189 (4787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Faţă în faţă

Nechifor îi invită pe suceveni să discute cu Victor Ponta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va fi prezent luni la Suceava. Victor Ponta va participa în prima parte a zilei la slujba religioasă de la Putna, oficiată cu prilejul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, iar după-amiază va fi prezent în municipiul Suceava.

„Îi invit pe toţi sucevenii care doresc să-i adreseze întrebări viitorului prim-ministru al României să vină în sala Casei de Cultură. Întâlnirea cu Victor Ponta este programată de la ora 15.00, iar intrarea va fi liberă”, a precizat Cătălin Nechifor, liderul PSD Suceava.

Cu ocazia conferinţei de presă de ieri, preşedintele social-democraţilor suceveni a dorit să atragă atenţia asupra gravităţii situaţiei economice din România şi le-a cerut celor aflaţi la guvernare să deblocheze activitatea firmelor private prin plata lucrărilor executate către diferite instituţii de stat, situaţie în care se regăsesc şi mai multe firme locale.

 

Ponta + Antonescu = PA Băsescu

Cătălin Nechifor a remarcat o schimbare de abordare din partea PD-L, într-o tentativă de a păcăli electoratul, prin schimbarea culorii din portocaliu în verde.

„Nu mă miră această schimbare, pentru că în mod evident românii nu mai înghit culoarea portocalie, şi acum pedeliştii încearcă să fie piticii Albei ca Zăpada cu pălărie verde. Vor încerca să intre în alegeri schimbaţi la faţă, aşa încât să păcălească românii, să nu-şi asume responsabilitatea, să încerce să dea vina pe alt partid. Este singurul partid din România care a fugit mereu de responsabilitate, deşi au guvernat 11 ani din cei 20 de după Revoluţie”, a declarat Nechifor.

Liderul PSD Suceava a spus că de această dată populaţia va afla cine sunt adevăraţii vinovaţi pentru actuala situaţie economică, iar rolul social-democraţilor este tocmai acela de a-i conştientiza pe oameni. Cătălin Nechifor i-a caracterizat pe actualii guvernanţi drept „cameleoni politici” şi susţine că viitorul ţării îl reprezintă cuplul Victor Ponta - Crin Antonescu.

„Când a fost vorba de decontare politică electorală, PD-L, indiferent de numele pe care l-a purtat de-a lungul timpului, a fost ca un cameleon politic, şi-a schimbat înfăţişarea, brandul, sigla, culoarea sau denumirea politică şi asta vor să facă şi acum. Şi-au dat seama că USL înseamnă pentru ei finalul politic şi că vor pierde guvernarea şi, încet-încet, sunt în situaţia în care ar putea ieşi chiar şi din Parlament. De fapt, această construcţie politică, Ponta şi Antonescu, înseamnă, dacă vreţi, PA pentru Băsescu”, a concluzionat preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor îi invită pe suceveni să discute cu Victor Ponta.
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Nechifor îi invită pe suceveni să discute cu Victor Ponta5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 aug 2011, 16:34:57
marea majoritate a oamenilor de rind îl așteaptă pe domnul Ponta ca pe un MESIA numai așa să fie, scăpați-ne de caracatița portocalie
2.   Sos trimis de
(12 aug 2011, 16:41:11
Nu stiu de ce-or fi preferat verde ca erau fascinati de violet.....mie imi aduce aminte din istorie de legionari....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei