Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2011 - Anul XVI, nr. 158 (4756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Flutur: Vrem ca primarii PD-L să-şi reporteze mandatul şi să câştigăm noi fiefuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, în cursul zilei de ieri, că democrat-liberalii vor ca la alegerile locale din anul 2012 să recâştige primăriile localităţilor în care au primari în momentul de faţă. Flutur a spus că PD-L va începe de săptămâna viitoare pregătirea alegerilor locale de anul viitor, urmând să fie organizate întâlniri cu liderii organizaţiilor judeţene ale partidului din întreaga ţară.

„Săptămâna viitoare vom pleca împreună cu secretarul general al PD-L, Ioan Oltean, şi vom avea discuţii pe zone, cu preşedinţii de organizaţii, pe problemele specifice fiecărei locaţii”, a spus Flutur.

El a adăugat că în cadrul întâlnirilor cu liderii locali ai PD-L vor avea loc discuţii cu privire la viitoarele candidaturi, precum şi stabilirea procedurilor de pregătire a alegerile locale din 2012.

„Suntem foarte hotărâţi să luăm la pas ţara, să găsim cele mai bune soluţii, cei mai buni candidaţi, astfel încât cei 1.168 de primari pe care îi avem să-şi reporteze mandatul, dar şi să atacăm noi fiefuri unde să găsim cea mai bună soluţie pentru câştigarea alegerilor”, a declarat prim-vicepreşedintele PD-L.

 

PD-L începe evaluarea secretarilor de stat pe care i-a susţinut în funcţii

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a anunţat că democrat-liberalii au început evaluarea activităţii secretarilor de stat şi a şefilor de agenţii şi companii de stat susţinuţi şi propuşi în funcţii de PD-L.  Flutur a arătat că el va fi cel care va coordona echipa de evaluare, însă, pentru început, secretarii de stat şi şefii de agenţii trebuie să-şi facă o autoevaluare.

„Cei care au fost numiţi şi susţinuţi de PD-L trebuie să răspundă mai întâi la câteva întrebări şi să-şi facă o autoevaluare cu privire la activitatea lor. Şi în perioada următoare vom sta şi noi de vorbă cu dumnealor şi vom face o evaluare pe latura strict profesională a acestora. Să vedem implicarea care este, poziţia miniştrilor în subordinea cărora lucrează şi vom încerca să cuantificăm efortul lor dând calificative”, a explicat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că toţi cei evaluaţi vor primi unul dintre calificativele „bine”, „satisfăcător” sau „nesatisfăcător”. Flutur a mai arătat că cei care primesc calificativul „nesatisfăcător” au toate şansele să plece din funcţii, în timp ce un calificativ „satisfăcător” „înseamnă că te mai poţi îndrepta”.

Prim-vicepreşedintele PD-L a precizat că membrii comisiei de evaluare vor avea discuţii cu secretarii de stat şi cu directorii agenţiilor de stat în perioada 18 – 23 iulie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Vrem ca primarii PD-L să-şi reporteze mandatul şi să câştigăm noi fiefuri.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur: Vrem ca primarii PD-L să-şi reporteze mandatul şi să câştigăm noi fiefuri3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vot nul trimis de
( 7 iul 2011, 11:58:58
Aveti nevoie de fraieri pentru 2012 Dl.Flutur?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei