Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2011 - Anul XVI, nr. 113 (4711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Funcţie

Flutur, ales prim-vicepreşedinte al PD-L cu cel mai mare număr de voturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a fost ales în postul de prim-vicepreşedinte al PD-L. Flutur a obţinut una dintre cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte în urma Convenţiei Naţionale a PD-L din 14 – 15 mai 2011, în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere naţională a acestei formaţiuni politice.

În prezentarea candidaturii sale, preşedintele PD-L Suceava a declarat că din postura de prim-vicepreşedinte va putea să pună la dispoziţia acestui partid experienţa sa parlamentară, guvernamentală şi din administraţia publică locală. „Sunt un om de echipă. Pun la dispoziţia partidului experienţa mea din domeniul parlamentar, guvernamental şi din domeniul administraţiei publice locale. Pun la dispoziţia partidului capacitatea de muncă, capacitatea organizatorică, pentru că, ştiţi bine, ne-am întâlnit în bătăliile electorale în coordonarea de campanii. Şi mai mult decât atât, sunt pregătit, după cum ştiţi, să mă bat, şi nu în şoaptă, cu adversarii politici pentru apărarea cauzelor PD-L. Şi mă refer aici la modernizarea României. În rest, pot lucra cu oricine din PD-L. Contaţi pe mine şi eu contez pe dumneavoastră”, a spus Flutur.

În urma alegerilor, preşedintele PD-L Suceava a obţinut cel mai mare număr de voturi dintre candidaţii care au aspirat la cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte. Astfel, Gheorghe Flutur a obţinut 1.182 de voturi, fiind urmat de Sorin Frunzăverde – 1.142, Roberta Anastase – 1.018 şi Teodor Baconschi – 899 de voturi.

Şeful democrat-liberalilor suceveni a ocupat până în prezent funcţia de vicepreşedinte al PD-L.

În perioada 2000-2008, Gheorghe Flutur a ocupat funcţia de senator al României.

La alegerile locale din anul 2008, liderul PD-L Suceava a câştigat funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, învingându-l pe fostul ocupant al acestui post, social-democratul Gavril Mîrza.

 

„Trebuie să apărăm Guvernul de fiara asta care este USL”

După obţinerea noii funcţii, Gheorghe Flutur a declarat că împarte voturile primite cu toţi delegaţii suceveni la Convenţia Naţională a PD-L. „E meritul echipei de la Suceava, care m-a ajutat să ajung aici. Mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Sunt bucuros, pentru că este o validare a 11 ani de muncă politică. Şi chiar dacă uneori erau întrebări, care e drumul corect pe care trebuie să merg, astăzi s-a dovedit că acesta este drumul corect. Este un drum corect pentru PD-L şi, implicit, pentru judeţul Suceava şi pentru organizaţia PD-L. Vreau să le mulţumesc tuturor şi să îi asigur de întreaga mea afecţiune şi de respect pentru tot ceea ce au făcut”, a declarat Flutur.

Prim-vicepreşedintele PD-L a precizat că principalul său proiect politic este câştigarea alegerilor locale din anul 2012. Gheorghe Flutur a spus că în cel mai scurt timp va avea o întâlnire cu democrat-liberalii suceveni, pentru a stabili sarcini clare pentru fiecare în parte, în vederea câştigării alegerilor de anul viitor. „De luni vom intra cu motoarele turate la maxim să câştigăm alegerile locale. Acesta este proiectul la care eu mă angajez. Şi cred că de fiecare dată când m-am angajat să fac ceva, am câştigat. Vom avea la Suceava o şedinţă pentru a împărţi atribuţiile mai concret, şi probabil de aici încolo vom împărţi sarcinile altfel decât cum au fost până acum. Pentru că sunt mulţi oameni care au vrut funcţii, şi dacă le vrei trebuie să te apuci de ceva. Bătălia numărul unu este să sprijinim Guvernul pentru a putea ajuta primăriile. Şi trebuie să apărăm Guvernul de fiara asta care este USL, zgomotoasă din cale afară, şi care trebuie reglată la butoane”, a mai spus Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, ales prim-vicepreşedinte al PD-L cu cel mai mare număr de voturi.
 Vizualizări articol: 2015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 10 voturi
Flutur, ales prim-vicepreşedinte al PD-L cu cel mai mare număr de voturi2.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comunist trimis de
(16 mai 2011, 13:07:12
Dar tu ,ce fel de fiara esti tov.fluturas?.
2.   ` trimis de
(16 mai 2011, 13:18:56
Domnu Flutur nu ai pomenit nimic de experienţa in domeniul furtului, ar fi nedrept pentru cei care te susţin să nu le împărtăşeşti modalităţile viclene.
3.   Realitatea trimis de
(16 mai 2011, 14:54:54
:)) ce comic e, sa se bata in soapta pentru modernizarea Romanieilaughing) lasa-ne lasa-ne!!!
4.   Ceva nou? trimis de
(16 mai 2011, 15:03:22
nea Gheorghiţă ştiam că o să te alegi la funcţia de primvice. bună şi cuvântarea cu băgarea la inaintare a jud. Suceava. cu fiara "usl-istă" de la sv nu prea ai cu cine te încurca. să te văd cum joci la centru, la capitală. de-abia te aşteaptă antenele şi irealitatea să te întrebe de aviare, etc.
5.   Comentariu trimis de
(17 mai 2011, 00:44:01
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha..........
6.   Super trimis de
( 5 iun 2011, 14:37:10
felicitari superr sa arucam josile la gunoi si bananele galbene nu sunt buna contin......?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei