Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2011 - Anul XVI, nr. 113 (4711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnare

Între doi şi trei ani de închisoare, pentru tâlharii cu pistol de la Negostina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorii tentativei de tâlhărie de la Negostina, din luna octombrie a anului trecut, atunci când o tânără aflată la volanul unui Mercedes Benz C 180 a fost împuşcată în picior de unul dintre cei trei tineri care intenţionau să-i fure autoturismul, au primit între doi şi trei ani de închisoare.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, vineri, 13 mai, poliţiştii l-au identificat pe raza comunei Bălcăuţi pe Vasile Abramiuc, pe numele căruia a fost emis cu câteva ore înainte un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, tânărul fiind condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare.

Iniţial, instanţa de fond, Judecătoria Rădăuţi, i-a condamnat pe cei trei inculpaţi, Florin Vasile Ţapoveţ, în vârstă de 18 ani, Adrian Iulian Moroşan şi Vasile Abramiuc, ambii de 19 ani, la închisoare cu suspendare. Tapoveţ – un an şi două luni, Moroşan – trei ani, iar Abramiuc – doi ani şi patru luni.

Procurorii rădăuţeni au făcut recurs, iar la instanţele din Suceava, judecătorii au decis că cei trei inculpaţi trebuie să îşi execute pedepsele, mărindu-i condamnarea lui Tapoveţ de la un an şi două luni la doi ani de închisoare.

 

Scenariul unui jaf ratat

Tentativa de tâlhărie a avut loc în seara zilei de vineri, 8 octombrie 2010, victima fiind o tânăra din Republica Moldova, Anghelina P., în vârstă de 26 de ani, care a venit cu maşina personală la o cumătră de-a sa din satul Negostina, comuna Bălcăuţi.

În timp ce aştepta în maşină, trei tineri necunoscuţi s-au apropiat de autoturism, iar unul dintre ei a deschis portiera şi i-a cerut banii, ameninţând-o cu un pistol cu bile. Individul a intrat în maşină şi s-a uitat în poşeta pusă pe scaunul din dreapta faţă, însă nu a găsit bani. I-a cerut victimei să-i dea maşina, iar în momentul în care individul a ieşit din autoturism, pentru a trece el la volan, Anghelina P. a pornit motorul şi a demarat în trombă.

Atacatorul s-a agăţat de portieră, însă după câţiva metri a căzut. La scurt timp, însă, tânăra a simţit o durere la coapsa dreaptă şi imediat şi-a dat seama că a fost împuşcată.

Agresorul a tras asupra ei prin portiera întredeschisă, însă leziunile au fost superficiale, necesitând pentru vindecare şapte-opt zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între doi şi trei ani de închisoare, pentru tâlharii cu pistol de la Negostina.
 Vizualizări articol: 1132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Între doi şi trei ani de închisoare, pentru tâlharii cu pistol de la Negostina3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicit instanta din Suceava .. trimis de
(16 mai 2011, 12:25:12
Felicit instanta din Suceava ..pt ca le-a marit derbedeilor pedeapsa dupa recurs...Trebuia insa si mai mare. .. sa aiba huliganii timp de meditatie...Auzi atac armat ..parca am fi in vestul salbatic..Am auzit ca si astea , pistoalele cu bile sunt foarte periculoase ..chiar te pot ucide .Dar si socul psihologic al persoanei e dramatic ...Te trezesti cu un derbedeu ca te ameninta cu un pistol , trage in tine ..si daca mai esti si cardiac ..te-ai dus ..Daca nu ai patit nimic .. socul te poate urmarii toata viata afectandu-ti sanatatea...Astia cum o sa iasa din puscarie recidiveaza sigur...
2.   ... trimis de
(16 mai 2011, 12:30:21
Pacat de tineretea lor pe care si-o vor petrece prin inchisoare iar, cand vor iesi, vor intampina greutati extrem de mari in a se reintegra... asta daca vor dori sa o faca.
Pacat ca pentru un gest inconstient vor plati o viata intreaga.
2.1  RE: ... trimis de
(16 mai 2011, 13:13:15
pacat de tinerea lor?!? tu te auzi ce vb?ma baiatule tu consideri jaful cu mana armata gest inconstient??? iti recomand calduros o vizita la psiholog...
2.2  RE: ... trimis de
(16 mai 2011, 16:45:41
astia si-o cautau de mult..asculta la mine..au mai facut ei destule pana la pedeapsa asta..deci o merita cu varf si indesat.. la mai mare "smecherilor"!
3.   ==)))) trimis de
(16 mai 2011, 17:25:58
unu' era lupul singuratic, iar alalalt cisco kid big grinDDDD

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei