Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2011 - Anul XVI, nr. 113 (4711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Du Chatinier: Totul devine nesemnificativ comparativ cu situaţia lui Neşu

Luni, 16 Mai 2011 (17:29:41)

Tehnicianul echipei FC Utrecht, Ton du Chatinier, a declarat că fotbalistul Mihai Neşu nu îşi simte în continuare mâinile şi picioarele şi că în comparaţie cu situaţia românului, accidentat grav la un antrenament, săptămâna trecută, orice altceva devine nesemnificativ, informează presa olandeză.

"Încă nu îşi simte mâinile şi picioarele. Ţinem legătura cu el prin intermediul doctorilor. Eu nu l-am vizitat, Mihai vrea ca vizitele să fie cât mai puţine. Are nevoie de odihnă. S-au întâmplat multe în trecut la FC Utrecht, au fost demişi patru antrenori, a plecat Willem van Hanegem, au intrat fani pe teren, dar totul devine nesemnificativ comparativ cu situaţia lui Neşu", a spus Du Chatinier.

Tehnicianul şi-a amintit de momentul accidentării lui Neşu şi a precizat că jucătorul care a căzut peste român, Alje Schut, "este distrus".

FC Utrecht a câştigat, duminică, ultimul meci al sezonului, scor 5-1 cu AZ Alkmaar, încheind campionatul pe locul 9. După meci, atacantul Dries Mertens, autorul a trei goluri, i-a dedicat victoria lui Mihai Neşu.

Conform rtvutrecht.com, Neşu ocupă locul trei în clasamentul celor mai buni jucători ai sezonului de la echipa FC Utrecht, conform preferinţele fanilor, care au decernat trofeul "David di Tomasso" ghanezului Nana Asare. Asare este ocupantul primului loc în preferinţele fanilor, fiind urmat în top de olandezul Kevin Strootman.

Fundaşul român Mihai Neşu s-a accidentat la coloană, săptămâna trecută, în urma unei ciocniri cu Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. Mihai Neşu a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Du Chatinier: Totul devine nesemnificativ comparativ cu situaţia lui Neşu.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Du Chatinier: Totul devine nesemnificativ comparativ cu situaţia lui Neşu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei