Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2011 - Anul XVI, nr. 97 (4695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: Sper că opoziţia va înţelege necesitatea modernizării drumurilor din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că reprezentanţii PSD şi PNL din deliberativul judeţean vor vota proiectul de hotărâre prin care şapte drumuri ar urma să treacă în administrarea Ministerului Dezvoltării pentru a fi modernizate prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI). Consilierii judeţeni sunt convocaţi în cursul zilei de astăzi într-o nouă şedinţă, pentru a aproba transferul temporar a celor şapte drumuri. „Îmi exprim convingerea că vom găsi o soluţie pentru binele judeţului. Acum vorbim de proiecte de aproape 70 de milioane de euro pentru drumuri, prin PNDI. Şi vor mai urma şi alte proiecte, de până la 200 de milioane de euro, prin acelaşi program. Sper că vom găsi soluţii, iar opoziţia va înţelege oportunitatea şi necesitatea modernizării drumurilor din judeţ”, a declarat Gheorghe Flutur.

Până în momentul de faţă au mai existat două şedinţe ale deliberativului judeţean în care proiectul privind transferul celor şapte drumuri a fost blocat de reprezentanţii PSD şi PNL. Conducerile judeţene ale PSD şi PNL au reclamat faptul că preţurile la care se vor face investiţiile de modernizare a celor şapte drumuri prin PNDI, cu o lungime de circa 93 de kilometri, sunt mult prea mari faţă de preţurile reale. Opoziţia din judeţul Suceava susţine că suma de 60 de milioane de euro, cât costă modernizarea celor şapte drumuri, ar putea fi folosită pentru modernizarea a încă aproape 100 de kilometri de drumuri judeţene. Proiectul care va fi supus aprobării în şedinţa de astăzi prevede transferul către Ministerul Dezvoltării a drumurilor judeţene Frasin - Ostra, Panaci - Glodu, Panaci - Bilbor, Grădiniţa - Coşna, Suceava - Udeşti - Liteni - Dolhasca, Câmpulung Moldovenesc - Stulpicani şi Mitocu Dragomirnei - Mănăstirea Dragomirna.

Pentru a putea fi aprobat, proiectul de hotărâre are nevoie de votul a două treimi dintre consilierii judeţeni. Astfel, proiectul trebuie să fie votat şi de unii dintre consilierii PNL şi PSD, în condiţiile în care PD-L are 19 reprezentanţi în deliberativul judeţean, PSD - 14, iar PNL - patru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Sper că opoziţia va înţelege necesitatea modernizării drumurilor din judeţ.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Sper că opoziţia va înţelege necesitatea modernizării drumurilor din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(27 apr 2011, 11:32:39
A venit primăvara ! ard de nerăbdare
Să se pună mocăniţa (iar) în mişcare
Sau .. o fi deraiat (între timp ) , oare ?!

2012 bate la uşă ! Flutur bate .. din gură
Din poartă-n poartă , din bătătură’n bătătură
Se zbate ca o mocăniţă deraiată pe arătură

Elitele şi rumeguşul se vor întâlni din nou
Mocănuiţa le va fi liantul , va fi scoasă din depou
Şi pentru ţărani , şi pentru cei din ghetou

Aplaud anticipat , nu mai e mult
Se va da ,, start ’’ trenului de asfalt
Şi anu’ ăsta instinctu’mi ascult :
Mocăniţa nu cară decât pavele şi bazalt
2.   Comentariu trimis de
(27 apr 2011, 18:58:10
luti-va toti banii ,fara a mai construi niste drumuri proaste care sa tina pana la prima ploaie .in acest fel ar fi protejat si mediul inconjurator.drumurile le vor face cei din generatiile viitoare care sper sa fie oameni seriosi care vor vrea sa faca ceva durabil in aceasta tara nu sa jecmaneasca bugetul statului pentru a .....TRAI BINEEEEEEEE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei