Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2011 - Anul XVI, nr. 59 (4657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj de la PD-L

Harşovschi: „Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii, unde i-a atras Dan Voiculescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Suceava a PD-L, Lucian Harşovschi, cere tinerilor liberali care mai cred în modernizarea României „să se rupă de trecutul comunisto-securist”, unde au fost atraşi de politica unor personaje precum Dan Voiculescu, făcută în interesul personal. Tinerii democrat-liberali recomandă colegilor de generaţie din PNL să aleagă între curajul de a se disocia de Dan Voiculescu, declarat informator al Securităţii, şi a rămâne alături de un simbol al răului epocii comuniste.

„Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii, unde i-a atras Dan Voiculescu. Numai scăpând de faptele mizerabile ale trecutului, ce au alterat fiinţa poporului român înainte de decembrie 1989, generaţia noastră poate moderniza cu adevărat România. Efortul generaţiei tinere de a construi ceva pentru viitor nu poate fi posibil atâta timp cât reprezentanţi ai trecutului comunist şi securist ne ghidează încă în politică. Asocierea tinerilor din PNL cu ideologul comunist Ion Iliescu şi informatorul Securităţii <Felix> Voiculescu nu face cinste unor tineri care se presupune că gândesc altfel. Politica bunului-simţ, care se vrea a fi promovată de PNL, nu poate include inconsecvenţa şi ipocrizia, şi reamintim cazul Mona Muscă, apărut în PNL, exclusă fără a avea un verdict final. Considerăm că utilizarea <balanţei> conservatoare cu două măsuri nu aduce nimic moral în cazul de faţă. Tinerii din România nu trebuie să se asocieze cu securiştii, aşa cum Crin Antonescu i-a asociat pe cei ce fac parte din PNL”, a declarat Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Harşovschi: „Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii, unde i-a atras Dan Voiculescu”.
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Harşovschi: „Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii, unde i-a atras Dan Voiculescu”3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(12 mar 2011, 11:03:48
Poţi vorbi ... fără să spui nimic
Sau ... prin tăcere , un întreg gând să transmiţi
Poţi respecta pe cineva deşi ţi’e inamic
Poate fi ură ... între căsătoriţi

Poţi citi ceva şi să înţelegi altceva
Poţi ... fiindcă eşti limitat de mintea ta
Şi lasă-mă să-ţi mai spun , băsesciene , ceva :
Te crezi ,, cineva ’’ doar fiindcă gândeşti anapoda
1.1  RE: * trimis de
(12 mar 2011, 18:26:36
Si asa un USL-ist
Care e putin botanist
Cand Nechiforas a strigat
El pe loc a percutat
Pe forumuri sa inrolat
Si de injurat s-a apucat
Pe cei de la putere
Cum se face la Antene.

Zice ca gandim anapoda
Da mie mila de mintea sa
De securisti spalata
Cu prostii imbuibata
Cu o astfel de gandire
Se gandea la nemurire
Din beciul securitatii
Cand ii lingea lui Felix varfu mustatii!

1.2  RE: * trimis de
(12 mar 2011, 18:34:33
"[...]
E uşor a scrie versuri
Când nimic nu ai a spune,
Înşirând cuvinte goale
Ce din coadă au să sune
[...]
Critici voi, cu flori deşerte,
Care roade n-aţi adus -
E uşor a scrie versuri
Când nimic nu aï de spus."

Mihai Eminescu - Criticilor mei
1.3  RE: * trimis de
(13 mar 2011, 15:23:13
domnilor COSOVANUANDREI si GABRIELCRAP voi ori nu cititi ce scrie abcdar , ori nu intelegeti , pur si simplu (sigur , ar mai afi o varianta ,IPOCRIZIA , dar nu cred ca e vorba de asta ,nu?) persoane ca voi ma fac sa ma simt prost ca traiesc intr-un asa oras , care a fost atat de frumos si primitor, candva . Ce e cu adevarat incredibil e ca sefi de-ai dumnneavoastra (pe linie politica) au adus o asemenea stare de spirit , o asemenea saracie , etc ... nu ma voi murdari nici cat sa va numesc : porci
1.4  RE: * trimis de
(13 mar 2011, 20:18:02
DEJA ESTI MURDAR ..... ESTI PLIN DE BALEGARUL COMUNIST... DE NOSTALGIA CARUIA PLANGI ACUM... DIN CAUZA UNOR SECURISTI NOSTALGICI CA TINE SUNTEM UNDE SUNTEM ASTAZI....
2.   Clasic vs modern! trimis de
(12 mar 2011, 12:15:44
Ce sa inteleg prin modernizare?! Coruptie moderna, hotie moderna, nesimtire modernizata, foame moderna, saracie moderna? Nu mersi, eu le prefer pe cele clasice! Prefer bunul simt, prefer buna cuviinta, prefer cinstea, prefer onestitatea, prefer patriostismul! Numai prostii si papagalii de diferite culori vorbesc intr-una despre modernizare! In '48 cand au venit comunistii tot de modernizare si reeducare vorbeau si ei. Eu personal nu cred in modernism! Eu cred ca Romania ar trebui sa se intoarca la clasicism, la perioada interbelica si sa innoade firul rupt! Nu te apuci sa repari podul de la mijloc, ci de la unul dintre capete, de unde-i rupt!
2.1  RE: Clasic vs modern! trimis de
(13 mar 2011, 06:57:18
Am un sfat pt. dvs.: mutati-va in America!
3.   :)) trimis de
(12 mar 2011, 13:46:40
Mai Lucica...in privinta ta am o singura curiozitate... in toamna lui 2012, cand PD-L-ul se va chinui sa faca pragul electoral, tu catre care partid te vei indrepta? PNL sau PSD?
Ar trebui sa listez articolul si sa ti-l bag pe gat la anul.
Nu stiu cum mai aveti tupeu sa comentati dupa ce portocalii vostri au dus tara de rapa. S-a furat si in vremea PSD-ului, si in vremea PNL-ului..dar macar atunci nu s-au micsorat salariile si pensiile.
Ce tare as vrea sa va vad pe toti portocaliii intr-o camera de gazare..
3.1  RE: :)) trimis de
(12 mar 2011, 18:13:43
Camera de cazare. Se pare ca esti de- a lui Mazare. Si esti si un tanar cu gandire nazista.
3.2  RE: :)) trimis de
(12 mar 2011, 18:41:08
ENCIPI e dontu sau nechiforas.... si isi aduc cu nostalgie aminte de vreumurile cand in acest judet se fura in linistite si nu se facea nimic. Ce vremuri bune pt ei....
4.   ..... trimis de
(12 mar 2011, 13:48:05
Harşovschi ??? Cand l-am vazut viceprimar eram sa ametesc.E jenant ca un soarec de pe maxi taxi sa fie instalat brusc viceprimar ! Il cunosc si din liceu ..era printre cei mai slabi la invatatura !
4.1  RE: ..... trimis de
(12 mar 2011, 15:18:07
Vorbesti de Lucian Harsovschi care a fost olimpic la elecronica la nivel national. Sau poate de Harsovschi care a fost la cateva sutimi de a fi sef de promotie la liceu? Eu am fost cu Lucian Harsovschi viceprimarul coleg si cred ca ori esti prost intentionat ori prost intentionat. Ai auzit ceva de maxi numai ca iarasi vb prostii. Cand un student face bani in vacanta muncind ca sofer nu cred ca e rusine. Mai ales ca iti pot confirma toti ca a fost bursier. Asa ca mai incearca.
4.2  RE: ..... trimis de
(12 mar 2011, 16:24:28
In ce forma de invatamant ai intalnit tu obiectul"electronica"???
4.3  RE: ..... trimis de
(12 mar 2011, 18:11:20
De electonica aplicata ai auzit? Daca nu stii ce e intreaba un profesor de electrotehnica.
4.4  RE: ..... trimis de
(13 mar 2011, 06:55:17
Pai ce? Lungu nu era CORIGENT la liceul 1? Cel putin asa zicea Ionescu in campania electorala. Parca a adus si foaia matricola sau copia dupa catalog. Deci e de inteles. Prost cu prost isi dau mana ca sa scoata Suceava din glod?
4.5  RE: ..... trimis de
(13 mar 2011, 10:21:47
Asa e Lungu a facut Industrial 1,Harsovschi Industrial 2(Petru Musat)!Mari si renumite scoli!
4.6  RE: ..... trimis de
(13 mar 2011, 17:19:36
Dupa cat de scarbiti sunt romanii de toti politicienii,eu as propune la urmatoarele alegeri asa:1.Proba eliminatorie-masurarea IQ-ului 2.Test cu detectorul de minciuni 3.Alegeri normale intre cine a mai ramas(daca a mai ramas)...Da'pentru Suceava nu s-a gasit vreun absolvent de Stefan,de Petru,de Hurmuzachi,de Nicu Gane,ceva?
5.   Comentariu trimis de
(12 mar 2011, 15:18:38
Dar tatucul lui nu cumva e unul din marii securisti ai tarii?
6.   Comentariu trimis de
(12 mar 2011, 15:25:27
Mai encipi ce vorbesti tu despre pdl in 2012 ca nu trece pragul electoral? Crezi ca sucevenii vor vota pe nechifor sau baisanu la carma judetului? Vai de curul bostru de nesimtiti daca ar stii cu adevarat lumea despre cum sint ei ca oameni ar intelege ce s-ar intampla cu suceava asta daca ar prinde ei puterea o maini.sa ne fereasca Dumnezeu de voi hienelor
7.   BOULE trimis de
(12 mar 2011, 16:21:54
IN MORTZII ☭  DE PEDELIST ORDINAR, MAI IOANSUCEAVA LUNGU,DU-TE-N PALARIA MEA DE DOBITOC ORDINAR, TU SI FAMILIA TA !
7.1  RE: BOULE trimis de
(12 mar 2011, 18:43:01
Uitatil si pe "Baisanu" undercover... dupa exemplul Felix motanul..., numai ca asta numai atat stie atat spune....
8.   Intrebare pt. luci anus trimis de
(12 mar 2011, 16:22:56
Cati securisti sunt infiletati in mai toate asociatiile de proprietari si cui dau ei raportul?
9.   Comentariu trimis de
(12 mar 2011, 16:34:07
Comuniatii astia din USL au o problema grava ...pana acum toata lumea stia ca sunt comunisti dar.. ei se ascundeau dupa pres... acu cand si jutitia ia dat pe fata sunt disperati. Adevarul triumfa intotdeauna.
10.   Comentariu trimis de
(12 mar 2011, 18:09:09
Nenea Crin (alias PORUMBACU) ceo sa zica acum...caci atunci cand a avut interes sa scape de Mona Musca a urlat si a tipat ca din gura de sarpe.... acum cand are interes sa ramana pe Antene.... se da fratee cu dracu numai sa spele creierele incultilor. Comunisti imputiti. Rusine USL!
11.   Comentariu trimis de
(12 mar 2011, 18:26:21
Vad in comentarii multe vorbe aruncate de unul si de altul..cu totii vrem sa ne fie mai bine si majoritatea dintre noi si anume cei ce mai au un strop de inteligenta sunt de acord la unison ca trebuie sa "scapam" de generatiile de politicieni carora le curge prin vene sange comunist..si atunci va intreb eu..daca este asa, de ce cand incearca generatia tanara sa faca ceva sau cand sunt spuse niste adevaruri care provoaca anumite rani ce fac sa picure acel sange de care spuneam mai sus..de ce sar asa de multi sa panseze acele rani si sa-i puna mana la gura celui care le provoaca ..oameni buni, treziti-va..nu va lasati influentati de unul si si de altul..mergeti la vot..luati-va copiii si familiile cu voi..mergeti la fiecare scrutin ..alegeti-va conducatorii pentru ca astfel sa va castigati dreptul de a comenta..si mai presus de toate alegeti tineri..sustineti tineri ..invatati-i daca nu stiu sau daca gresesc..ajutati-i sa creasca frumos...numai asa putem ridica tara asta din noroi..noi suntem cei care au responsabilitatea asta..noi toti..si tot noi trebuie sa avem puterea de a lasa sa se scurga acel sange comunist in primul rand din venele noastre..si apoi din venele lor..
"Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate / Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi! / Dar noi, pătrunşi la suflet de sfânta libertate, / Jurăm că vom da mâna, să fim pururea fraţi!"
12.   Comentariu trimis de
(12 mar 2011, 18:35:11
ce ziceam mai devreme si pe alte site-uri sucevene de presa? nu au comunistii astia in crestere nici zi nici noapte, nici sambata nici duminica. Comentarii luate cu copy paste si aruncat cu rahat in orice cu iz politic. Un studiu de la Universitatea din Liverpool arata ca sobolanii au un sistem de a evolua foarte ciudat...cica cateodata isi mananca de sub fund ca sa evolueze mai repede. Asa va invata si pe voi la partid Baisanu sau Nechifor? sau poate super modelul ala de Dontu...care se culca cu grefierele prin tribunal?....vai vai....jos comunistilor
13.   Securitatea si siguranta statului. trimis de
(13 mar 2011, 10:19:53
Cunosc doi specialisti cu gradul de capitani de securitate care au fost trimisi de securitate pentru a suptiliza o pereche de purcei rasa LANDRACE din Danemarca.Aceasta rasa trebuia sa asigure zootehnia romaneasca cu o rasa de porci care aveau o coasta in plus.Pentru aceasta a fost nevoie sa munceasca ca ingrijitori la o crescatorie de porci din Danemarca timp de 1 an,in acest timp au furat o scrofita si un verus,au trecut vama dela aeroport asunzand fiecare cate un purcel.Pentru aqceasta fapta au fost decorati de statul roman comunist,considerandu-se ca au contribuit la desvoltarea zootehniei comuniste romanesti.
-Acum cum sa-i judecam ca fiind securisti/comunisti sau ca patrioti aducand beneficii statului roman?
13.1  RE: Securitatea si siguranta statului. trimis de
(13 mar 2011, 17:13:41
De aici ni se trage,romanii dintotdeauna doar cu furatul....
14.   Adevarat trimis de
(14 mar 2011, 00:51:48
romanul este zamislit dintr-un hot si o curva!!!!
14.1  RE: Adevarat trimis de
(14 mar 2011, 10:28:14
Mi-ar fi plăcut să discutaţi despre situaţia generală a românilor, nu despre cea particulară a familiei dvs., situaţie care nu interesează pe nimeni!
15.   Vai de noi trimis de
(14 mar 2011, 10:51:31
doamne ce-ai facut din oamenii nostri????????????.......de ce am ajuns sa ne urim unul pe altul.....dati miinile ,lasati trecutul si incercati sa scoateti tara asta la liman ca nimeni nu va mosteni pamintul..........
cei ce vor sa ne conduca ar trebui testati psihiologic...........
aveti grija ce votati..............,,,,,,,,,,
16.   întrebare_ trimis de
(14 mar 2011, 20:26:30
ce trebuie sa facă un tanar care dupa ce termina o facultate nu are de lucru in aceasta tara pe care nu mai contenesc sa o fure basescu cu gasca lui?
voi chiar nu vedeti unde am ajuns????????????//
aveti idee cat de suprlicitate sunt toate achizitiile in sistemul de stat?
stiti ca un produs este achizitional la returi exorbitante fata de pretul pietei?
stiti ca numai firmele celor din pDl castiga licitatiile si acizitiile directe?
ce mai aveti de spus dragi simpatizanti ai portocaliilor?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei