Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2011 - Anul XVI, nr. 59 (4657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 10.000 de vizitatori la standul Bucovinei de la Târgul de Turism din Berlin

Duminică, 13 Martie 2011 (16:05:39)

Peste 10.000 de persoane au vizitat standul de prezentare a ofertei turistice din judeţul Suceava din cadrul Târgului Internaţional de Turism din Berlin, potrivit primelor date provizorii. Pe parcursul celor cinci zile cât a durat târgul, între 9 şi 13 martie a.c., vizitatorii au putut să cunoască atât oferta turistică a Bucovinei, cât şi obiceiurile, tradiţiile, dar să şi deguste din produsele tradiţionale din această zonă. Cu o suprafaţă de prezentare de 45 de metri pătraţi în cadrul standului României, expozanţii din judeţul Suceava au reuşit să atragă atenţia vizitatorilor atât prin prezentările ofertei de turism, cât şi prin spectacolele folclorice, prin prezentările meşteşugurilor din Bucovina, încondeiatul ouălor, pictura pe sticlă şi olărit, dar şi prin expoziţiile cu degustare a produselor bio şi tradiţionale. În standul judeţul Suceava a fost amenajată o casă bucovineană, fiind prezentată atât arhitectura tradiţională, cât şi gastronomia şi meşteşugurile bucovinene. De asemenea, Consiliul Judeţean Suceava, precum şi asociaţiile de turism au promovat turismul rural, cultural, montan şi turismul activ, dar şi proiectele administraţiei judeţene „Paştele în Bucovina”, „Pelerin în Bucovina”, „Crăciun în Bucovina” şi „Hora Bucovinei”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 10.000 de vizitatori la standul Bucovinei de la Târgul de Turism din Berlin.
 Vizualizări articol: 1039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste 10.000 de vizitatori la standul Bucovinei de la Târgul de Turism din Berlin5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mama omida trimis de
(14 mar 2011, 09:57:59
tata flutur ce a mai prezentat? el se pricepe la tot si la toate....!!o imperechere cu diriguitoarea turismului nu a expus-o??? o expozitie de oita ...cu lina plavita!! un scris poetic cu aceste animale despre modul de gindire politic al domniei sale ???poate numai asa vor adopta si modul de gindire german(iar de cel orange se vor lepada)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei