Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2011 - Anul XVI, nr. 59 (4657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Nicolai Vranău este noul preşedinte al liberalilor câmpulungeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ing. Nicolai Vranău este noul preşedinte al PNL Câmpulung Moldovenesc. El a fost ales ieri, în cadrul adunării generale a Organizaţiei Municipale a PNL din localitate. Reuniunea a avut loc la sala de conferinţe de la Hotelul Zimbru, în prezenţa preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a vicepreşedintelui Tudor Zdrob şi a peste 80 de membri de partid.

Nicolai Vranău, cunoscut om de afaceri localnic, este unul dintre cei mai vechi membri activi ai Organizaţiei Municipale PNL şi a mai deţinut funcţia de preşedinte al organizaţiei în cea mai înfloritoare perioadă politică a acesteia, între 1996 şi 2007. Vranău a mai fost şi vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL, dar şi consilier judeţean şi local, ales pe listele acestui partid.

În cadrul reuniunii liberalilor câmpulungeni a fost prezentat raportul de activitate al conducerii organizaţiei locale pentru perioada 2007-2011. Documentul a inclus atât activitatea derulată în perioada în care organizaţia a fost condusă de primarul Gabriel Şerban, fost membru PNL, cât şi activitatea din perioada 2009-2011, în care funcţia de preşedinte interimar a fost îndeplinită de Nicolai Vranău. Printre realizările liberalilor în administraţia locală au fost evidenţiate în raport staţia de epurare din localitate, reabilitarea staţiei de apă potabilă, finalizarea noii centrale termice şi a racordurilor, proiectul viitoarei pârtii de schi, lucrări de apărare pe albiile unor pârâuri, extinderea reţelei de canalizare, îmbunătăţirea iluminatului public, extinderea reţelei de apă şi reabilitarea DN17 pe porţiunea câmpulungeană. Printre aspectele mai puţin reuşite ale activităţii liberale din ultimii ani a fost amintită plecarea din partid a fostului preşedinte Şerban şi o perioadă mai puţin activă în atragerea de noi membri.

În aceeaşi şedinţă, în a doua parte, prezidată de preşedintele judeţean Băişanu, liberalii câmpulungeni au mai ales, prin vot deschis, cei 15 membri şi şase supleanţi din Biroul Politic Local, precum şi cei trei vicepreşedinţi  ai organizaţiei.

De remarcat este alegerea în BPL a trei tineri oameni de afaceri câmpulungeni, Alin Boicu, Alina Raţu şi Vasile Varvaroi.

Cei trei noi viceprepşedinţi ai PNL Câmpulung sunt economistul Gavril Chirodea şi oamenii de afaceri Mircea Giosan şi Vasile Varvaroi.

“În activitatea noastră viitoare eu îmi doresc să reuşim să îmbinăm eficient experienţa politică a unor liberali mai vechi precum Dumitru Văideanu, Teodor Sologiuc şi Gavril Chirodea, cu tinereţea şi elanul noilor membri din BPL. Va fi o preocupare importantă şi atragerea de noi membri tineri, întinerirea organizaţiei în structură şi gândire. Cu ajutorul unei echipe bine organizate la noi în partid şi printr-o bună colaborare cu aliaţii politici, sunt sigur că vom reuşi să oferim câmpulungenilor un candidat puternic şi respectat pentru funcţia de primar, care să facă o figură frumoasă la alegeri şi să ofere o nouă şansă Câmpulungului”, ne-a declarat, la finalul şedinţei, preşedintele Nicolai Vranău. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolai Vranău este noul preşedinte al liberalilor câmpulungeni.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nicolai Vranău este noul preşedinte al liberalilor câmpulungeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei