Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2011 - Anul XVI, nr. 59 (4657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beat la volan, s-a izbit într-o maşină parcată la marginea drumului

Duminică, 13 Martie 2011 (15:29:09)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, beat la volan, a provocat un accident, scăpându-şi maşina de sub control şi izbindu-se într-o maşină parcată la marginea drumului. Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.15, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Poliţia informează că şoferul, Florin R., localnic din Câmpulung, a scăpat volanul de sub control într-o curbă la dreapta, ajungând pe sensul opus de mers şi aici lovind maşina parcată regulamentar, la marginea şoselei.

În urma impactului, şoferul şi o tânără de 19 ani care îl însoţea au fost răniţi, din fericire medicii diagnosticându-i cu leziuni uşoare.

Şoferul de 24 de ani avea o concentraţie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, alegându-se cu dosare penal.    

Cu câteva ore înainte, sâmbătă seară, la 19.30, un accident rutier s-a produs pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

Conform poliţiei, Constantin L., în vârstă de 26 de ani, localnic din Suceava, aflat la volanul unui autoturism, l-a accidentat uşor pe Ilie A., de 52 de ani, din Şcheia, care se afla în staţia de autobuz din faţa unui magazin. Şoferul încerca să-şi parcheze maşina şi nu l-a observat pe pieton, provocându-i leziuni uşoare, care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Poliţia precizează că şoferul avea alcoolemie 0, în timp ce pietonul lovit era în stare de ebrietate, concentraţie de 0,42 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat la volan, s-a izbit într-o maşină parcată la marginea drumului.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Beat la volan, s-a izbit într-o maşină parcată la marginea drumului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tara lui papura voda trimis de
(14 mar 2011, 09:51:39
numai in romania parcarile sunt la marginea drumului.....!si drept dovada cei cu aburii lui bachus in,inteligenta se impiedica de ele...!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei