Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2010 - Anul XV, nr. 261 (4552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mesaj

Preda către PNL şi PSD: „Cel mai uşor în viaţă e să ieşi. Mai greu e să intri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PD-L, deputatul Cezar Preda, consideră că pentru PSD şi PNL e mai greu acum să reintre la lucrările Camerei Deputaţilor după ce în ultima vreme au decis să iasă de la şedinţe, condiţionând prezenţa lor de schimbarea preşedintelui acestui for. „Le-am spus colegilor liberali şi social-democraţi, atunci când s-au decis să iasă condiţionând participarea la lucrări de demisia Robertei Anastase, că cel mai uşor în viaţă e să ieşi. Mai greu e să intri. Iată, de ceva timp, încercăm pe toate căile, să-i ajutăm să reintre. Eu sunt ferm convins că ei doresc”, a declarat Cezar Preda, ieri, la Suceava.

El a spus că nu se pune problema schimbării preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, apreciind că este jenant pentru PSD şi PNL ca agenda lor să o facă anumite canale media.

„Când spun lucrul acesta mă refer că ei de media au fost anunţaţi de numărul care era în sală. Ei nefiind în sală, au aflat după două zile că s-ar putea să nu fi fost cvorum. Tot media îi setează şi în acţiunile pe care le fac şi aşa cum aţi văzut, fără succes, cum ar fi comportamentul lui Victor Ponta la manifestarea combinată, PSD - sindicate, de la moţiunea de cenzură”, a menţionat vicepreşedintele PD-L.

 

„Nu se pune problema liderului de grup al PD-L”

Cezar Preda a mai spus că, în general, preşedintele unei Camere nu se schimbă decât dacă a făcut lucruri foarte grave.

„După părerea mea, Roberta Anastase nu a greşit în aceste coordonate. Sunt legi, de 20 de ani, care trec în Parlamentul României cu 30, 40, 50 de oameni, dar în stenograme apare numărul parlamentarilor cuantificaţi prin semnăturile de prezenţă”, a spus Preda. Vicepreşedintele PD-L a arătat că pentru evitarea unor asemenea situaţii s-au luat măsuri şi se va face un cod astfel încât să nu se mai voteze decât prin vot electronic sau prin apel nominal. Totodată, el a spus că nu se pune, în prezent, problema liderului de grup al PD-L. „Nu se pune problema liderului de grup pentru că noiembrie şi decembrie sunt lunile în care întreg planul de austeritate trebuie parcurs în Parlament”, a spus vicepreşedintele PD-L, subliniind că urmează să fie adoptate legi importante cum ar fi Legea
salarizării unice, Codul muncii sau cea privind coplata în sistemul sanitar.  „Toate legile grele trebuie făcute acum, pentru ca din ianuarie să nu mai fie presiune negativă asupra populaţiei”, a încheiat Cezar Preda.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preda către PNL şi PSD: „Cel mai uşor în viaţă e să ieşi. Mai greu e să intri”.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preda către PNL şi PSD: „Cel mai uşor în viaţă e să ieşi. Mai greu e să intri”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei