Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2010 - Anul XV, nr. 261 (4552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Repetiţie

PSD cere din nou demisia Cabinetului Boc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD, prin senatorul Gavril Mîrza, cere din nou demisia Cabinetului Boc, după ce asumarea răspunderii Guvernului pentru Legea educaţiei a fost declarată neconstituţională de Curtea Constituţională. Senatorul Mîrza a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că prim-ministrul Emil Boc este „neştiutor de carte şi nepriceput” şi că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului. „Nu ştiu ce-i învaţă pe studenţi, dacă în doi ani are peste 20 de acte normative declarate neconstituţionale de Curte”, a afirmat senatorul, aluzie la profesia premierului, de profesor de drept constituţional.

Totodată, Mîrza a arătat că îl apreciază pe colegul de Senat de la PD-L Orest Onofrei pentru că a cerut premierului să-l demită pe ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, dar crede că a solicitat prea puţin.

„Nişte oameni cu dragoste de ţară ar trebui să ceară demisia din fruntea partidului şi a Guvernului a lui Emil Boc”, a spus Mîrza, completând că singurele abilităţi ale lui Boc sunt „doar la demolat şi distrus”. Senatorul social-democrat a mai spus că incompetenţa guvernanţilor a adus ţara la acelaşi nivel de sărăcie ca în anul 1998.

Parlamentarul de Suceava a mai precizat că partidul său nu agreează un nou acord cu Fondul Monetar Internaţional, în 2011, care ar fi preconizat de Guvern şi preşedintele Traian Băsescu „pentru a face viaţa mai dulce înainte de alegeri”.

„Azi România nu-i condusă de Guvern şi de instituţiile fundamentale ale statului, ci de ceea ce spune delegaţia FMI. Am ajuns în situaţia ca FMI să se implice în treburile interne ale României. Un nou acord cu FMI trebuie discutat şi aprobat în Parlament”, a mai declarat senatorul Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD cere din nou demisia Cabinetului Boc.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD cere din nou demisia Cabinetului Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei