Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sugestie

Gospodaru îi sugerează lui Nechifor să-şi schimbe consilierii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PD-L de Suceava Dan Gabriel Gospodaru şi-a exprimat surprinderea vizavi de faptul că actualul lider judeţean al PSD, deputatul Cătălin Nechifor, apelează la serviciile celor care-l consiliau pe predecesorul său, senatorul Gavril Mîrza, fiind convins că acest lucru va avea un efect negativ asupra viitorului său politic.

„Am constatat cu surprindere cum în ultima vreme cei care îl secondează pe Cătălin Nechifor la conferinţele de presă, Ovidiu Milici (n.r. - vicepreşedinte al PSD Suceava) şi Ovidiu Donţu (n.r. - preşedinte executiv), sunt aceiaşi care-l secondau şi pe Gavril Mîrza. Mărturisesc că îmi scapă raţiunea pentru care cei doi au fost preluaţi de Cătălin Nechifor, pentru că, de obicei, iei pe cineva care şi-a dovedit eficacitatea, care a avut succes. Or, după cum ştim bine, Gavril Mîrza aşa de bine a fost ajutat de cei doi încât a pierdut atât alegerile judeţene, cât şi pe cele parlamentare”, a spus Gospodaru.

El bănuieşte că Nechifor realizează faptul că va pierde alegerile viitoare şi de aceea îi foloseşte pe cei doi în continuare.

„Luându-i individual, nu s-au evidenţiat cu nimic, nici profesional şi nici politic. Singura strategie a lor a fost să acuze ceea ce cineva face, nu ceea ce nu face. Ovidiu Donţu a pierdut alegerile la primărie acuzându-l pe Ion Lungu de ceea ce a făcut. Acelaşi lucru a făcut şi la alegerile pentru Parlament. Întrebarea care mi-o pun este „câte alegeri trebuie să piardă Donţu pentru ca Nechifor să-şi schimbe consilierii? De obicei, un om deştept învaţă din greşelile altcuiva, un om obişnuit învaţă din greşelile lui, însă PSD nu învaţă nimic nici din greşelile lui, nici din greşelile altcuiva”, a mai spus Gospodaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodaru îi sugerează lui Nechifor să-şi schimbe consilierii.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gospodaru îi sugerează lui Nechifor să-şi schimbe consilierii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne/a tras in piept cu nemele sau trimis de
(24 aug 2010, 00:39:58
d/le deputat merita sa fie cercetat pentru port ilegal de nume ca dupa prestatia sa in colegiul in care a fost ales numai de gospodar nu a dat dovada.gropile din C/lung mold. si/au dublat suprafata de cind este ales deputat acesta.sa traiti bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei