Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacol inedit

„Caravana Roşie” a făcut furori printre tinerii câmpulungeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Caravana Roşie” a tinerilor social-democraţi a ajuns ieri la Câmpulung Moldovenesc şi a oferit un spectacol inedit pentru această localitate. Grupul de 40 de tineri acrobaţi şi dansatori din Bucureşti şi alte localităţi a fost invitat de organizaţia locală TSD să participe la un eveniment electoral destinat susţinerii candidatului social-democrat pentru funcţia de preşedinte al României, Mircea Geoană.
„Ne-am săturat de campaniile electorale convenţionale şi învechite. Cei maturi poate s-au obişnuit aşa, dar tinerii pot acţiona şi altfel, vă vom demonstra asta”, au anunţat de la începutul spectacolului purtătorii tricourilor roşii cu inscripţia „voluntari pentru Mircea Geoană”.
Şi au demonstrat din plin, într-un spectacol de dans modern şi acrobaţii incredibile pe biciclete, care au ţinut cu sufletul la gură publicul din ce în ce mai numeros adunat ad-hoc să vadă ce se întâmplă.
„A fost o surpriză excelentă. Nu credeam că în oraşul ăsta bătrân şi demolat poate mişca viaţa. Ei ne-au adus la viaţă”, ne-a spus una dintre adolescentele care au asistat la demonstraţia „Caravanei Roşii”.
Evenimentul de campanie nu a fost lipsit de emoţii. Organizatorii au solicitat din timp aprobare pentru derularea spectacolului pe platoul din centrul localităţii, unde se desfăşoară de obicei manifestările de amploare şi, deşi nu era programată nici o altă întrunire în data şi la ora anunţată, iar comisia locală care se ocupă cu aprobările îşi dăduse acordul de principiu, aprobarea scrisă a fost refuzată.
Preşedintele acestei comisii, primarul Gabriel Şerban, ne-a declarat că „între timp au apărut elemente noi care au făcut să nu fie întrunite condiţii pentru aprobarea acestei manifestări”. Primarul câmpulungean, nu ne-a putut enumera nici unul dintre motivele refuzului şi nimeni din primăria municipiului nu a putut oferi aceste detalii.
Social-democraţii au închiriat în final un spaţiu privat ultracentral şi au solicitat o nouă aprobare. Nici aceasta nu a venit însă decât în ultimul moment, când spectacolul trebuia să înceapă, dar nu se ştia dacă mai poate avea loc.
„Nu-i nimic, dacă domnii de la PD-L au considerat nepotrivit să danseze tinerii noştri pe pavelele plătite de domnul Flutur, îi lăsăm pe ei să le inaugureze. Tare aş vrea să văd dacă interdicţiile sunt valabile şi pentru dumnealor. Noi am demonstrat că tinereţea triumfă oriunde şi nu se împiedică în mofturi şi în birocraţie”, ne-a spus, după spectacol, Nelu Becica, liderul local al tinerilor social democraţi.
Circa 150 de persoane au aplaudat în stradă evoluţia tinerilor dansatori, iar spectacolul a fost urmărit inclusiv de tineri democrat-liberali, adunaţi în balconul sediului lor de partid pentru a întâmpina caravana cu atitudini portocalii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Caravana Roşie” a făcut furori printre tinerii câmpulungeni.
 Vizualizări articol: 1209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
„Caravana Roşie” a făcut furori printre tinerii câmpulungeni3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
(12 nov 2009, 11:09:40
foarte frumos. Presupun ca asti-a tinerii nu stiu in ce rahat se baga, insa daca sunt singurii care le ofera asa ceva, sa fie bine primit.

E foarte interesant cum se face campanie in Romania....

2.   Micul care vrea sa fie mare.. trimis de
(12 nov 2009, 11:53:32
pacat de initiative de acest gen, respectabile si distractive, insa patate politic. manipularea la care sunt supusi copiii nostri este una monstruoasa, pornind din scoli si ajungand in facultati, sperand totusi ca nu si la gradinite.

imi este sila si foarte jena de ceea ce se intampla. nu-mi pot gasi raspunsuri, ba mai mult, nici intrebari nu mai pot pune,pentru ca stiu ca voi fi mintita in fata.

LAUDATIO.. Pentru o Romanie care va persevera... in fabricarea de oale sparte si vorbe dulci
3.   Penibili nu gluma trimis de
(12 nov 2009, 12:46:49
Am si eu o intrebare: Geoana face bal sau face campanie electorala? Voi in loc sa va prezentati programul, dansati? N-am nimic cu dansul dar sa ma scuzati cand zic ca nu o sa votez un candidat pentru ca platit o trupa mai buna de dans. Eu o sa aleg un candidat care chiar candideaza la presedintie si nu la emisinunea dansez cu tinelaughing)))))))
3.1  RE: Penibili nu gluma trimis de
(12 nov 2009, 13:19:08
dar PDL ul ce durerea mea a facut in iasi? Au dansat pe scena Baselu, Flutur si altii. La fel s-a intamplat si in Suceava. Si tot lingaii din pdl se rahatesc pe ei ca danseaza?

Acolo au fost niste tineri care au dansat, pe cand la pdl au fost seniorii pe scena.

Ma rahatesc pe ea romania. O tara de rahat cu oameni de rahat. Suceava, oras renumit de cretini.

Solo, hai cu filmul 2 !!!!
3.2  RE: Penibili nu gluma trimis de
(12 nov 2009, 14:19:49
ba SUCEVEAN21(clar pupatur in c*r pd-l) eu zic sa nu-i mai criticati pe psd-isti ca dupa alegeri dati mana din nou cu ei in "interesul national"....acum sunt prosti....mai tarziu vor fi destepti, asa-i in politica(cel putin in politica practicata de voi)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei