Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2009 - Anul XIV, nr. 257 (4243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intenţie

Liberalii vor reducerea TVA la produsele agricole autohtone

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a anunţat că liberalii intenţionează să propună şi susţin reducerea TVA la produsele agricole autohtone. Nicolai a precizat, la Suceava, că această măsură se impune a fi luată în condiţiile în care se preconizează că România va trece printr-o criză alimentară de proporţii. „România nu este pregătită în nici un fel să facă faţă unei astfel de crize. Şi pot să vă anunţ, poate în premieră, că există solicitări de arendare sau cumpărare de teren agricol în România venite din partea chinezilor. Ori China ştie clar că viitoare perspectivă nu e gripa aviară sau cea de acum. China ştie că următoarea perspectivă este o criză alimentară majoră”, a spus Norica Nicolai. Europarlamentarul liberal a arătat că reducerea TVA la produsele agricole autohtone ar stimula creşterea producţiei agricole în Românie.
Ea a mai adăugat că în comparaţie cu PNL, reprezentanţii PSD şi PD-L nu sunt dispuşi să discute în faţa populaţiei soluţiile pe care le au pentru ieşirea României din criză.

 

Nicolai acuză PD-L că are o campanie „pe un tip de propagandă nazistă”

În acest context, Norica Nicolai a acuzat PD-L că în loc să practice o campanie electorală în care să ofere soluţii pentru România, a preferat să facă o campanie „pe un tip de propagandă nazistă”. Mai mult, ea a atras atenţia că PD-L se pregăteşte intens să fraudeze alegerile, în special la secţiile de votare din afara României. „Avem informaţii că Traian Băsescu a cerut PD-L să i se aducă circa 400.000 de voturi din afara României. Le răspundem că suntem bine organizaţi, avem reprezentanţi în toate secţiile de votare din străinătate”, a spus europarlamentarul PNL. Pe de altă parte, Norica Nicolai l-a acuzat pe actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, că a convocat referendumul pentru Parlament unicameral, deşi regulile europene interzic organizarea alegerilor simultan cu referendumul. Ea a precizat că din acest motiv ar putea să existe probleme în ceea ce priveşte recunoaşterea alegerilor prezidenţiale.
Un alt aspect criticat de Nicolai a fost şi cel al secţiilor suplimentare, precizând că există astfel de secţii în locuri în care în mod normal nu aveau cum să fie amenajate. „În acest moment, campania lui Traian Băsescu este în afara legii. Dar legea nu contează nici pentru PD-L şi nici pentru Traian Băsescu. Şi există riscul ca aceste alegeri să fie considerate ca fiind lipsite de suport democratic. Mai mult, vom avea probabil monitorizare internaţională, OSCE şi Consiliul Europei, pentru că sunt foarte multe secţii de votare suplimentare care nu îşi au locul. În Bucureşti sunt secţii de votare speciale şi la spitalele de psihiatrie, deşi se ştie că persoanele care au interdicţie sau care nu au discernământ nu pot vota”, a mai spus Nicolai. Nu în ultimul rând, a arătat că PD-L şi Traian Băsescu pregătesc şi fraudarea alegerilor din ţară.
„Nu excludem turismul electoral, mai ales că Emil Boc a refuzat implementarea unui program al STS pentru depistarea votului multiplu. Asta pentru că singura şansă a lui Traian Băsescu să câştige alegerile este prin fraudă. Mai mult, campania lui Traian Băsescu este făcută cu banii administraţiei prezidenţiale şi ai Guvernului. Şi îi cer lui Emil Boc să publice sumele alocate de Guvern pentru a susţine campania de la referendum”, a mai spus Norica Nicolai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii vor reducerea TVA la produsele agricole autohtone.
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Liberalii vor reducerea TVA la produsele agricole autohtone1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si? trimis de
( 2 nov 2009, 11:10:32
au uitat sa precizeze ca vor reduce pretul doar daca antonescu iese presedinte. Ca daca nu iese, nu vor face nimic. E doar o promisiune de campanie si nu e prima
1.1  RE: Si? trimis de
( 2 nov 2009, 11:16:09
Tu chiar crezi ca o sa reduca tva-ul chiar daca iese? Doar o tactica electorala. N-au facut absolut nimic pentru tara cat au fost la guvernare (in afara sa dea gaura in visteria tarii) chiar credeti ca o sa faca acum?
1.2  RE: Si? trimis de
( 2 nov 2009, 12:09:29
ma dispera astia cu "visteria tarii"......domnilor nu uitati ca initiativa impozitului unic de 16% le apartine liberalilor (si nu lui base cum pretinde el), nu uitati ca taxa auto pe care promitea pd-l-ul sa o anuleze s-a dublat, nu uitati nici de salariile profesorilor: lege in vigoare care nu se respecta!!!, mai adaugam la asta impozitul forfetar, tzepele lui ritzi, draperiile lui udrea etc etc si ajungem sa tragem conluzia conducerii devastatoare a tarii de catre monstruasa coalitie pdl-psd. In comparatie cu asta liberalii sunt ingerasi.
2.   Hahaha trimis de
( 2 nov 2009, 15:36:26
Cine mai crede in promisiunile PNL? Ne-am luat teapa odata.
2.1  RE: Hahaha trimis de
( 3 nov 2009, 12:41:37
da tzeapa v-ati luat voi pd-l-istii, adica v-au taiat liberalii robinetele cu bani, dar in schimb poporul traia binisor in timpul guvernarii liberale, nu pot spune acelasi lucru de guvernatea pd-l-psd care a adus economia in buza prapastiei ...si acum base vrea s-o ajute sa faca un pas inainte, nu-i asa?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei