Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2009 - Anul XIV, nr. 231 (4217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Participare

PSD Suceava trimite 200 de persoane la Congresul extraordinar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

200 de social-democraţi suceveni, din care 150 cu drept de vot şi 50 de invitaţi, vor participa vineri la Congresul extraordinar al PSD care se va desfăşura în sala Romaero din Bucureşti, unde liderul partidului, Mircea Geoană, îşi va lansa candidatura la preşedinţia României. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat că ziua de vineri este extrem de importantă, pentru social-democraţi reprezentând primul pas pentru înlăturarea lui Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni.
Potrivit lui Iordache, Băsescu este obstacolul în diminuarea consecinţelor crizei economice, fiind de părere că actualul şef al statului trebuie să plece de la Cotroceni pentru ca România să poată ieşi din criză.
„Traian Băsescu a demonstrat că nu este în stare să conducă România. Şi-a început mandatul prin scandal şi haos şi îl termină în criză”, a spus Iordache. El a spus că în Congresul de vineri va fi lansat programul „PSD pentru România”.
„Viziunea PSD pentru ţară nu se limitează la un singur mandat. Dorim să reconstruim România, să o reaşezăm lângă ţările normale şi civilizate care fac parte din Europa nu numai geografic. Dorim ca democraţia să fie reinstaurată în această ţară unde, în acest moment, domneşte haosul, unde nimeni nu mai ascultă de nimeni, iar adevăraţii vinovaţi sunt cei din conducerea PD-L, oameni care folosesc România ca pe o maşinuţă pe care o reglează să meargă în direcţia pe care o doresc”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.
Iordache crede că lupta pentru prezidenţiale va fi o luptă dură, în care adversarii vor juca murdar, însă are convingerea că finalul va fi fericit, iar Mircea Geoană va ajunge în fotoliul de la Cotroceni.

 

Iordache: „Gestul lui Băsescu de a-l revoca pe Nica este gestul unui om disperat”

În altă ordine de idei, Iordache a declarat că gestul lui Traian Băsescu de a-l revoca pe social-democratul Dan Nica din funcţia de ministru de Interne este gestul „unui om disperat”, intenţia fiind aceea de a distruge PSD.
„Este gestul unui om care doreşte puterea cu orice preţ, care doreşte să domnească în această ţară, să satisfacă dorinţele grupurilor de interese care-l înconjoară şi, de aici, dorinţa lui este aceea de a distruge PSD. Prima tentativă a fost demiterea lui Nica nu din motive profesionale, ci politicianiste. Membrii Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD au făcut şi fac corp comun cu conducerea centrală a partidului, apreciază atitudinea hotărâtă de bărbat a lui Mircea Geoană, aceea de a scoate PSD de la guvernare. PSD este un partid responsabil care nu mai doreşte să continue jocurile murdare ale lui Traian Băsescu”, a declarat Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava trimite 200 de persoane la Congresul extraordinar .
 Vizualizări articol: 624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava trimite 200 de persoane la Congresul extraordinar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Schimbare? trimis de
( 3 oct 2009, 01:22:16
Si care ar fi schimbarea dle Iordache?care ar fi diferenta intre ce vor aia de la pdl si faptul ca voi aveti o viziune psd pt mai multe mandate in care sa nu aveti concurenta?Aia nu inseamna partid unic,adica taman ce fac sau cred ei(pdl) ca pot face?Nu sunteti cu nimic mai buni nici unii nici ceilalti,si cu atat mai mult nici liberalii care se dau fete mari acum in opozitie,dar cand erau la carma au facut exact acelasi lucru ca si pdl acum,adica au aruncat peste bord balastul deranjant.In aceasta cloaca a politicii damboivitene,chiar daca nu neaparat ca zona ci ca si comportament.Pai batranelul cu zambet de broscuta da lectii de democratie dar cand a chemat minerii sa-i faca politica prin aruncarea lui Petrica peste bord,a facut altceva decat a facut boc cu nica?asta a facut-o mult mai delicat decat primul si a iesit marea razmerita a nevinovatilor din psd.Cred ca noi nu realizam cum ne scufundam in mlastina politicii fara voie desi o uram cu totii,mai putin cei care castiga din ea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei