Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2009 - Anul XIV, nr. 231 (4217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Lungu: „Cei de la PSD au căutat-o cu lumânarea”

Vineri, 2 Octombrie 2009 (14:39:36)

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PD-L, Ion Lungu, respinge „campania de dezinformare lansată de PSD” menită să inducă în rândul populaţiei ideea că social democraţii au fost daţi afară de la guvernare precizând că „PSD s-a cerut să plece de la guvernare făcând tot ce este posibil să ajungă în această situaţie”. Lungu a declarat că tulburările din viaţa politică de astăzi au fost generate de PSD în baza unei strategii electorale puse la cale în detaliu de cei din fruntea partidului. „Nu este posibil făcând parte dintr-o echipă să ieşi şi să-ţi critici echipa, să arăţi neîncrederea în propria ta echipă. Este clar că atunci când faci aceste lucruri nu mai poţi sta în acea echipă. Aşa cum spunea şi Vasile Blaga, este viaţă şi azi va fi viaţă şi după data de 6 decembrie. Ceea ce se întâmplă astăzi în România este doar strategia electorală a PSD. Pe româneşte, au căutat-o cu lumânarea să iasă de la guvernare”, a spus Lungu. El a adăugat că PD-L se va mobiliza la Suceava de aşa manieră încât Moş Nicolae să vină cu un nou mandat pentru Traian Băsescu în fruntea statului. „Este clar că astăzi PD-L are o responsabilitate mare, are de guvernat o ţară şi eu zic că trebuie să facem tot ceea ce este posibil pentru a asigura condiţii normale pentru desfăşurarea activităţii şi de asigurare a protecţiei sociale, a încălzirii în iarna care vine. Asigurăm cetăţenii că vom trece această iarnă în aceste condiţii destul de delicate din punct de vedere economic. La Suceava ne vom mobiliza pentru campania de alegeri prezidenţiale. E clar că domnul Gheorghe Flutur va ocupa o poziţie importantă şi la nivel naţional. Vom face tot ce este posibil să-l suplinim pe plan local şi, slavă Domnului, avem atâtea forţe, atâţia parlamentari, atâţia primari, vicepreşedinţi. Sunt convins că ziua de Moş Nicolae va veni cu un cadou în aşa fel încât preşedintele Băsescu să fie reales la şefia statului”, a mai spus Lungu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „Cei de la PSD au căutat-o cu lumânarea”.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Lungu: „Cei de la PSD au căutat-o cu lumânarea”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
( 3 oct 2009, 09:38:47
Un mincinos si un hot portocaliu ce poate sa ne spuna?

Nu mai are rusine de nimic!

Portocaliul asta care a sarit din luntre in luntre ne minte din nou!

Sa traiti bine, dar sa vedem si cat, din ce ati furat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei