Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intenţie

Primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl, vrea întărirea organizaţiilor PNL din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, care şi-a anunţat candidatura pentru şefia Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, a declarat că îşi doreşte această funcţie pentru a reuşi să coaguleze forţele liberale din judeţul Suceava, în vederea obţinerii unui scor electoral care să-l ajute pe liderul acestei formaţiuni politice, Crin Antonescu, să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, pe care să le câştige ulterior.
Ioan Pavăl a precizat că îşi doreşte ca în PNL să existe un alt mod de lucru, prin care liderii locali să fie mai aproape de membrii de partid din judeţ, şi în special de primarii şi consilierii locali liberali.
„Vreau să avem un alt sistem de lucru, să avem discuţii cu toţi membrii organizaţiei noastre, astfel încât aceştia să se simtă motivaţi şi să transmită aşa cum trebuie mesajul nostru. Nu îmi doresc să fac politică din birou, motiv pentru care atât eu, cât şi viitoarea mea echipă, vom fi prezenţi în permanenţă în teritoriu, alături de membrii noştri de partid”, a declarat Ioan Pavăl.
El a subliniat că una dintre priorităţile sale va fi păstrarea aleşilor locali ai PNL, având în vedere că în ultima perioadă de timp, patru primari liberali şi-au declarat simpatia faţă de PD-L.
„Dorinţa mea este ca aceşti aleşi locali să fie motivaţi să facă politică liberală, să rămână alături de noi şi să contribuie la obţinerea unui rezultat cât mai bun la alegeri. Candidez pentru preşedinţia PNL Suceava pentru că vreau ca acest partid să conteze şi să contrabalansăm eşichierul politic sucevean”, a mai declarat Pavăl.
El a adăugat că până în prezent s-a simţit o lipsă a mobilizării organizaţiilor locale ale PNL Suceava. Din acest motiv, Pavăl a arătat că atât el, cât şi ceilalţi membri ai viitorului birou de conducere vor păstra permanent legătura cu membrii filialelor, iar în acelaşi timp vor atrage noi membri de partid.
El a arătat că atât aleşii locali, cât şi simplii membri de partid trebuie să prezinte electoratului care au fost realizările Guvernului PNL din perioada 2004 – 2008 şi care este oferta politică actuală a acestui partid, în comparaţie cu cea a partidelor aflate la guvernare, PD-L şi PSD. Primarul din Dumbrăveni a precizat că îşi doreşte ca la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestui an să obţină cel puţin 20% din voturile alegătorilor suceveni.
Ioan Pavăl are 46 de ani şi a obţinut mandatul de primar al comunei Dumbrăveni la alegerile locale din anul 2008, după ce în perioada 2000 – 2004 a fost viceprimarul acestei comune. Din punct de vedere politic, organizaţia din Dumbrăveni a PNL a obţinut un scor de 44% la alegerile parlamentare din 2008 şi 29% la alegerile europarlamentare din primăvara acestui an.
De profesie economist, primarul din Dumbrăveni a mai avut şi funcţiile de şef servicii transporturi şi apoi director comercial în cadrul Petrom SA, după care, în perioada 2005 – 2008, a condus, în calitate de director general, societatea Termocentrale Borzeşti din Bacău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl, vrea întărirea organizaţiilor PNL din judeţ.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl, vrea întărirea organizaţiilor PNL din judeţ3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei