Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2009 - Anul XIV, nr. 161 (4147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Alexandru Băişanu consideră că Rozopol a făcut greşeli la conducerea PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul interimar al PNL Suceava Alexandru Băişanu consideră că fostul preşedinte al organizaţiei, Philip Rozopol, a făcut mai multe greşeli atunci când s-a aflat la conducerea liberalilor suceveni. Băişanu a făcut referire la afirmaţiile făcute de Rozopol în privinţa activităţii Bazarului sucevean, adăugând că atacurile acestuia la adresa comercianţilor din acest centru comercial nu sunt împărtăşite de noua conducere a PNL Suceava.
„Una dintre aceste greşeli a fost de a ataca activitatea oamenilor cinstiţi din Bazar, care încearcă să ducă o viaţă cât se poate de normală. Şi îmi cer scuze tuturor oamenilor care lucrează în Bazar. PNL sprijină libera iniţiativă, în baza legilor actuale. Vom sprijini orice activitate şi orice doleanţă a celor care îşi câştigă traiul din Bazar şi vom susţine repunerea lui pe făgaşul normal”, a precizat Băişanu.
În acelaşi timp, preşedintele liberalilor suceveni a precizat că nu i se par normale nici afirmaţiile lui Philip Rozopol, care a spus că este posibil ca Alexandru Băişanu să treacă la PD-L, cu toată organizaţia, urmându-l astfel pe deputatul Gheorghe Coroamă. „Este de dorit ca membrii PNL să aibă consens în declaraţiile pe care le fac. Asta pentru a nu mai avea declaraţii precum cele ale domnului Rozopol, care după ce a pierdut preşedinţia PNL a venit cu o serie de previziuni sumbre faţă de alţi colegi de-ai săi. Şi vreau să anunţ oficial că nu voi părăsi PNL”, a subliniat Băişanu.
El a arătat că pentru a exista o unitate în declaraţiile politice ale PNL Suceava, acestea vor fi făcute doar de către preşedinte, de noul purtătorul de cuvânt, fostul prefect Ovidiu Doroftei, şi de către parlamentarii de Suceava ai acestui partid.
Fostul preşedinte interimar al PNL Suceava Philip Rozopol nu a putut fi contactat, în cursul zilei de ieri, pentru a da o replică la afirmaţiile lui Alexandru Băişanu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu consideră că Rozopol a făcut greşeli la conducerea PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Alexandru Băişanu consideră că Rozopol a făcut greşeli la conducerea PNL Suceava1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarat trimis de
(13 iul 2009, 14:12:12
Asa a spus si Lungu ca nu va parasi PNL-ul pina in ultima zi cind a plecat la PDL.
1.1  RE: Adevarat trimis de
(13 iul 2009, 15:55:13
Gresit. Cu o saptamina inainte de a-si muta posteriorul supraponderal la PDL a tacut ca porcul in papusoi ascunzandu-se chiar si de presa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei