Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2009 - Anul XIV, nr. 161 (4147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viaţă de lux

Ultimul mare câştigător la loto din judeţ, un client fidel al cazinourilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În luna octombrie 2006 a ghicit cele şase numere norocoase de la loto 6/49, punând mâna pe două milioane de euro. Lucra ca şofer pe taxi, soţia era barman, avea un băieţel de cinci ani şi o situaţie financiară precară, după cum chiar el a mărturisit ulterior. Acum, la aproape trei ani de la ziua marelui câştig, lumea din oraş îl ştie ca un fidel client a cazinourilor şi un tip foarte îngâmfat, deşi încearcă să fie cât mai discret.

 

Adrian Tulumb, din municipiul Fălticeni, a câştigat la tragerea loto 6/49, acum trei ani, două milioane de euro. Când a câştigat avea 29 de ani şi s-a remarcat prin curajul de a-şi dezvălui identitatea la scurt timp după ce a luat banii. Cele şase numere norocoase au fost alese de băiatul său, atunci în vârstă de 5 ani, iar şoferul de taxi şi barmaniţa au început, brusc, să ducă o altă viaţă. Mai întâi cei doi soţi s-au răsfăţat cu excursii lungi în lume, revenind la viaţa din Fălticeni după câteva luni de zile.

 

Firmă de taxi şi investiţii în imobiliare

În municipiul Fălticeni, o localitate suficient de mică pentru ca un milionar în euro să nu se poată pierde în mulţime, nu s-a făcut remarcat în nici un fel. Nu şi-a deschis afaceri importante, nu a făcut acte caritabile despre care să se ştie şi nici nu a ieşit în evidenţă printr-un mod de viaţă extravagant.
În oraş, este cunoscut doar ca proprietar al firmei de taxi SC Deutiu SRL Fălticeni, autoturismele Dacia Logan de culoare galbenă pe care le deţine fiind însă puţine la număr. De asemenea, persoanele importante din municipiu ştiu că acesta este implicat şi în domeniul imobiliarelor, alături de un om de afaceri care ridică locuinţe la intrarea în Fălticeni, dinspre Suceava.

 

„Sparge” bani la cazinou

Jocurile de noroc se dovedesc a fi o mare pasiune pentru Adrian Tulumb, în municipiul Fălticeni acesta fiind cunoscut cu un client fidel al cazinourilor. Surse demne de încredere au precizat că ultima unitate de acest gen care mai rezistă pe piaţa din Fălticeni i-a „absorbit” sume importante jucătorului în mai multe rânduri.
Contactat telefonic de reporterii „Monitorul de Suceava”, acesta nu a dorit să intre în detalii cu privire la viaţa sa de după marele câştig, explicând pe un ton arogant că este foarte obosit şi nu este dispus să iasă din casă pentru o discuţie, mai ales cu un reporter.
Deşi situaţia sa nu poate fi comparată cu cea a lui Dan Neculai Amariei, tânărul din comuna Baia care a câştigat 1,3 milioane de dolari la loto în 2003 şi şi-a pierdut cea mai mare parte a averii, nici Adrian Tulumb nu a realizat foarte multe lucruri până acum, mulţi oameni din Fălticeni fiind de părere că este o chestiune de timp până când şi acesta va avea soarta lui Amariei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimul mare câştigător la loto din judeţ, un client fidel al cazinourilor.
 Vizualizări articol: 7302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 10 voturi
Ultimul mare câştigător la loto din judeţ, un client fidel al cazinourilor3.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(13 iul 2009, 16:29:35
voi astia de la monitoru chiar va plictisitihappy , nu mai aveti articole ?
2.   MINCIUNI trimis de
(13 iul 2009, 16:41:35
DE CE NU BVA INTERESATZI UN PIC?DE CE SCRIETZI NUMAI PROSTII?DOCUMENTATI-VA SI VOI UN PIC...CINE SPUNE K E INGAMFAT,GRESESTE DIN START.LA MINTEA CARE O ARE , NU O SA AJUNGA NICIODATA K ALA DE LA BAIA...IN NICI UN CAZ PASIUNEA LUI NU SUNT JOCURILE DE NOROC...BURA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei