Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2009 - Anul XIV, nr. 161 (4147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sugestie

Nechifor recomandă partidelor s-o lase mai moale cu campania pentru prezidenţiale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, sugerează partidelor politice ca în următoarele luni să o lase mai moale cu campania pentru alegerile prezidenţiale şi să se concentreze exclusiv pe actul de guvernare.
Nechifor consideră că este momentul ca toate forţele politice să facă front comun în faţa crizei economice, inclusiv partidele din afara arcului guvernamental, care, în opinia lui, sunt obligate prin votul dat de cetăţeni.
„Cred că în următoarele şase luni va trebui să lăsăm deoparte campania pentru prezidenţiale şi să ne concentrăm aproape exclusiv pe ceea ce înseamnă guvernarea ţării, şi nu mă refer doar la partidele care compun arcul guvernamental, ci la toate partidele din Parlament. PNL, UDMR, PC, PSD, PD-L au obligaţia în acest moment, pentru că au fost învestite de cetăţeni cu voturi uninominale, iar reprezentanţii acestor partide sunt poate mai obligaţi decât oricând să dea o măsură asupra coerenţei actului de guvernare şi a actului parlamentar”, a declarat Nechifor.
Parlamentarul social democrat a zugrăvit în culori sumbre situaţia din ţară, unde economia a suferit o contracţie de 8%, iar şomajul este în continuă creştere.
Nechifor recunoaşte că Guvernul nu a avut eficienţă în contracararea efectelor crizei economice şi consideră că următoarele luni sunt esenţiale în privinţa redresării situaţiei.
„Cred că în următoarele cinci-şase luni va trebui să gândim mult mai coerent ca şi guvernare, va trebui să găsim acele soluţii pe care suntem obligaţi să le luăm ca şi stat, pe care le cere şi mediul de afaceri, pe care le cer de fapt cetăţenii din România”, a conchis Nechifor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor recomandă partidelor s-o lase mai moale cu campania pentru prezidenţiale .
 Vizualizări articol: 386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor recomandă partidelor s-o lase mai moale cu campania pentru prezidenţiale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei