Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2009 - Anul XIV, nr. 74 (4060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Performanţă

Petru Luhan, locul opt pe lista PD-L pentru Parlamentul European

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Administratorul public al judeţului Suceava, Petru Luhan, a reuşit să se claseze pe o poziţie considerată eligibilă pe listele PD-L pentru alegerile europarlamentare din data de 7 iunie 2009.

Preşedintele PD-L Suceava şi vicepreşedinte la nivel naţional, Gheorghe Flutur, a anunţat că Petru Luhan ocupă locul opt pe listele acestei formaţiuni politice. Lista de candidaţi a PD-L este deschisă de prim-vicepreşedintele acestui partid, Theodor Stolojan, urmat de Monica Macovei, Cristian Preda, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu.

Flutur a apreciat că locul opt obţinut de Petru Luhan reprezintă o performanţă pentru organizaţia PD-L Suceava.

„Este foarte important că după parlamentarii europeni, care au confirmat în mandatul de până acum, şi care candidează din nou, şi după regiunea de Vest şi din Bucureşti, judeţul Suceava are un candidat pe un loc eligibil, care reprezintă toată regiunea de Nord Est”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a precizat că ţinta PD-L la alegerile europarlamentare este obţinerea a minim 15 mandate în Parlamentul European.

„Locul pe care Petru Luhan îl are pe lista PD-L este onorant pentru Suceava, iar locuitorii judeţului au un motiv în plus să vină alături de el şi să-l susţină. Şi sunt convins că PD-L Suceava va reuşi să obţină un scor foarte bun la alegerile europarlamentare”, a mai arătat liderul democrat-liberalilor suceveni.

Gheorghe Flutur a precizat că Petru Luhan are experienţa necesară pentru a ocupa o funcţie de europarlamentar, precizând că acesta este recomandat atât de studiile în domeniul economic din Germania, SUA şi Australia, cât şi de activitatea profesională, desfăşurată la companii importante din Europa.

De precizat că în condiţiile în care locul opt pe listele PD-L este considerat eligibil, Petru Luhan ar urma să fie cel de-al doilea europarlamentar sucevean. Primul sucevean ales în Parlamentul European a fost Cătălin Nechifor, care a renunţat la mandat după alegerea lui în Camera Deputaţilor a României.

 

Luhan ar vrea în Comisia de Dezvoltare Regională a PE

După publicarea listei de candidaţi a PD-L, Petru Luhan a declarat că locul pe care îl ocupă îl onorează, adăugând că în momentul de faţă sucevenii au şansa să fie reprezentaţi în Parlamentul European.

„Personal sunt încântat şi vreau să mulţumesc celor din PD-L Suceava pentru încrederea acordată. Este o responsabilitate destul de mare, având în vedere că nu voi reprezenta doar judeţul Suceava, cât şi toată Regiunea de Nord-Est”, a spus Luhan. El a precizat că, în situaţia în care va fi ales în Parlamentul European, îşi doreşte să activeze în Comisia de Dezvoltare Regională.

Petru Luhan are 32 de ani, iar începând de anul trecut ocupă funcţia de administrator public al judeţului Suceava. Luhan s-a născut în comuna Frătăuţii Vechi, a urmat cursurile liceale în oraşul Siret, după care a plecat în Germania, unde a început cursurile Facultăţii de Economie din cadrul Universităţii din Osnabrueck. Pe perioada facultăţii, Petru Luhan a participat şi la două cursuri de limba engleză şi economie în SUA şi Australia, iar ca stagii de practică, a optat pentru Parlamentul Germaniei şi Deutsche Bank.

Din punct de vedere profesional, după terminarea facultăţii a obţinut un post de economist la Continental Automotive System, după care, în anul 2006 s-a întors în ţară pentru a conduce filiala din România a acestei companii. De la Continental Automotive System, Petru Luhan a plecat la compania Veka, apoi la Petrom, unde a ocupat funcţia de manager financiar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Luhan, locul opt pe lista PD-L pentru Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 2510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Petru Luhan, locul opt pe lista PD-L pentru Parlamentul European1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai mult nu? trimis de
( 1 apr 2009, 02:34:43
Acu nu apreciez deloc acest partid de conjunctura dar tinand cont ca a fost filiala cea mai buna PD-L din tara, doar locul 8? Trebuia macar in primii 3. Apropo stafia iar candideaza? Iarasi se da la prostit? Si noi ii vom vota pentru ca votul meu, e egal cu cel al unei babute surde cel inca il cauta pe buletinele de vot pe Iliescu. Tara lui papura Voda!
2.   Felicitari trimis de
( 1 apr 2009, 10:24:45
Felicutari domnului Luhan. Un loc excelent pentru un tanar din Suceava. Sunt sigur ca va face tot posibilul sa atraga fonduri pentru Suceava, si va fi un real ajutor pentru presedintele Consiliului Judetean, asa ca are votul meu, si sper a cat mai multor suceveni.

Ceea ce imi place mie e ca in tara lui Papura Voda cel mai tare striga paharnicii si vistiernicii, si nu norodul care ar trebui sa faca asta, pentru ai apara pe unii "voda" de alti "voda"(putere, opozitie - in ce ordine vreti si oricare ar fi partidele componente).

Ce ma deranjeaja pe mine e ca al treilea "voda"(presa) a inceput sa fie din ce in ce mai impartial, si ca au devenit unii mai mari spagari decat politicenii.

Mentionez ca atunci cand am zis de voda 3 nu m-am referit la ziarul Monitorul ci la presa in general si mai ales la televiziune.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei